GOTT NYTT 2008!

Ja, då vart det sista dagen på året 2007 idag då. Känns väl bra men lite vemodigt ändå! Men dagen kommer iallafall att börja med olika förberedelser med mat o.s.v! Sen så blir det käk framåt kvällen med mammi,lars och sofie =) därefter kommer Jenny och Lina och kanske någon mer till mig innan vi ska bege oss till Micke eller Ted?! DET SKA BLI KUL!

hoppas alla får en riktigt bra start på det nya året, och hämtar nya krafter och allt sånt!
GOTT NYTT ÅR ALLA!

JULVECKA!

ja så kan man kalla det tycker jag =)

Julafton + juldagen och annandagen var hur mysiga som helst och dem tillbringade jag i växjö vilket jag även gjorde torsdagen och fredagen (idag). Men nu är jag hemma vilket också det är mysigt. Massa ljus tända och snart kommer Gänget och myser lite.

Vi ställer allihopa upp för dig Lina, och jag vet så väl vad du går i igenom,.va stark. Jag älskar dig!

men fy va jobbigt de blev nu.. måste reda ut saker och ting! men det går ju såklart inte de heller ! bah ..

God fortsättnig eller vad man säger!

23 December, dan före dopparedagen!

Då är det alltså 23 december idag. Gud va tiden har gått fort! Och jag har hunnit med allting för en gångs skull. Jag har till och med gjort eget julgodis =) hihi

Idag har jag sovit länge, faktiskt ända till tolv. Därefter så åt jag lite och gick ut en runda med Lina. Kände att jag ville träffa henne innan jag åker <3  När jag kom hem så käkade jag ännu en gång och började göra godis! Städade även mitt rum och hjälpte mamma med att duka inför imorgon så nu är allting i princip klart. Det är bara att somna och vänta på julafton med andra ord.

Imorgon åker jag alltså till Växjö och firar jul =) Det ska bli så himla trevligt eftersom det var väldigt längesedan jag träffa min bror,syster och hans familj =( Lite tråkigt men skolan som styr tyvär.. Men ska nog stanna där tills på Fredag som det ser ut nu men vi får se. Kommer nog inte uppdatera mig här på ett tag men uppdaterar så snart jag får tillgång till en data :D

Nu ska jag kolla på TV och försöka sova för vi åker rätt så tidigt imorgon.
GOD JUL PÅ ER!
  

Nämen va trevligt!

Ja nu har jag också gått och blivit förkyld! härligt. Jag har bara gått och väntat på det såklart.. =/ jaja, får köra på dem 3 V:na (värme,vila,vatten) så löser det sig nog!

Igår blev det en helmysig dag! Jag och Lina åkte hem till Jenny för att byta julklappar och mysa. Minst sagt så blev det så =) Jätte fina klappar och mucho mysigt sällskap. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och kollade även på Dagboken. Gud va gullig film men ack va sorglig.. Blev även en hel del önskningar och framtidsblickar och spekulationer men det behåller vi för oss själva haha!!

Nåja, senare mot kvällen och x antal trevliga telesamtal från en viss person somnade jag och Jenny i kapp efter typ 5 minuters mellanrum. BRA DÄR!

Nu ska jag slå in en julklapp och därefter ska jag sätta mig framför TV:n och kurera mig och min kära hals =)

GOD JUL Puss&Kram!


vart tog den där elden vägen?

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti

Idag är det fredag =) YEEEEEY!
Jag har duschat och pluggat lite matte, sen inte så mycket mer. Jag ska snart slå in en julklapp som ska med ikväll :D:D


Don't stop the music

DET ÄR LOV!! Äntligen. Det är verkligen helt sjukt underbart.

Vi kom till skolan strax efter tio och Då sjöng kören och lärar laget för oss =) Den var kul, men til next time; Ändra ljudnivån! Jag trodde seriöst jag skulle få tinitus x 1000 i båda öronen och det var inte bara därför de sjöng falskt utan det var ALLDELES för hög volym! Därefter fikade vi i klassrummet med Ulla och Sivy, och vi snackade om att åka till London! Jag är lätt på.

Efter det blev det jullov, haha! Vi cyklade hem och under tiden underhöll eriks mobil oss med Rocking around the christmas three! Bra där (y)

Ungefär vid halv ett tiden åkte jag och gänget till stan för att äta/fira att vi fått jullov. Vi käkade på Yoss och det var riktigt god mat där, ochsjälvklart trevligt sällskap. Vi skålade in Julen och hoppades på en riktigt God Jul !

Efter maten shoppade vi lite julklappar och annat smått, eller inte jag men dem andra gjorde. Jag är ju redan klar ; )

Nu har jag ont i halsen och det bådar inte gott så jag får kurera mig med duntäcke och en film tror jag närmare bestämt!

GOD JUL OCH GOD FORTSÄTTNING! (btw, firar jag Julafton och juldagarna i Växjö hos min kära bror och hans familj , det ska bli mysigt! )


Jullov snart!

om typ två timmar tar jag ett välförtjänt lov! Härligt.


åh det är redan jobbigt, jag saknar dig redan :(<3

dont act like i've never told you

Idag är det onsdag vilket innebär sista skoldagen på detta året :D det känns underbart!

Skoldagen har varit kul för en gångs skull. Svenskan var väl visserligen lika dryg som vanligt men Historian och engelskan var helkul lektioner!
Därefter åkte jag till stan för att Kolla en julklapp men hittade inget :/ haha men det löser sig!

Imon är det iallafall avslutning och det ska bli så ljuvligt!
Nu ska vi klä granen :D:D:D

PussPuss!

image36

Good life

welcome to the good life ;

Good Life - Timbaland vs. T-pain

Sancho Pancha

Hej hej Måndag! En kall måndag dessutom.

Idag har jag fått uträttat en del:

  •  Varit i skolan
  •  Handlat klart de sista julklapparna (äntligen)
  • Slagit in klapparna
  • Pluggat matte
  • Målat naglarna

Nu ska jag städa lite! =)
So Long


Dotter sion, fröjda dig!

hejhejhopp! =)

g har vi haft vår första Lucia konsert!! Den gick superbra, men Lina hjärtat mådde dåligt så vi saknade henne! Men hoppas på förbättring imon! Nåja Alla låtar gick galant, men jag tror ändå att Dotter sion och Deck the hall tar priset! Joy to the world var inte dålig den heller =)

Imon är det Lucia-dagen vilket betyder lussebullar och massa mys och konserter i snöstorps kyrka! (a) I like it a lot. Jag ska gå upp extra tidigt för att kolla på TV och kolla in om TV halland sänder en bit av vår konsert eftersom de var där och filmade! haha

/ Sara

Teenage dirtbag!

Hej hopp, idag är det måndag!

Idag har det varit riktigt kyligt ute, brr. Nåja, jag hade en lektion idag för vår samhällslektion var inställd för att Petra var sjuk. Om hon är sjuk imorgon också är det bara en lektion då också, gött mos =)

Ikväll har jag och Lina varit och kollat på Jenny och Paulines dansuppvisning, dem var riktigt duktiga. Jag är imponerad tjejer! <3

Annars har jag inte gjort så mycket mer, ska ta och sova snart!

/ Sara <3


The quiet place!

Hej hej söndag!

Tänkte dra helgen lite kort:

Fredag: Skolan på förmiddagen, sen blev det julklapps inhandling med Lina och Bella. Ingen fika denna gången, men det var ändå supermysigt med er! <3 Dock hade vi otur med vädret, det regnade och blåste men vid det här laget är det väl ingen nyhet? Nåja, sen när jag kom hem slog jag in lite klappar, men till min förvåning var en julklapp sönder så på lördagen fick jag åka in och byta den.

På kvällen kom Lina,Bella,Stoffe och Erik och vi kollade på Idol-finalen och Fredag hela veckan =) det var iallafall jättemysigt!

Lördag: Vaknade strax innan elva snåret och drog och tränade på gymmet, sen bytte jag julklappen i stan därefter blev det hemåt. Ringde Lina för planerna inför kvällen =) Festen blev ju kalas bra. Mycket trevligt folk kom och det blev gitarr lirande med skön sång =)

Söndag: Idag har jag sovit länge och jag har pluggat lite matte,  även fast jag var trött. Jag behöver verkligen repetera. Det är vad det hela handlar om. Men jag har även sovit och kollat på film och spekulerat lite om Ryssland inför imorgon.

Nu ska jag duscha och städa lite.

/sara


Misery business

I've got what i wanted now

ja, imon är det helg !!!! :D och inga mer prov eller inlämningar ! great

nåja, Idag har jag varit i skolan. Det var helt okej, speciellt när vi checka film på historian. Den är rätt bra. Det heter Lord of war. nicolas cage och jared leto är med, Jared är rätt snygg haha!

sen efter skolan stack jag och tränade. det var skööönt =)
nu ska jag plugga lite tyska, CIAOOOO

I need you like a heart needs a beat ..

apologize - one republik ft. timbaland

nu är jag trött trött trött. Lina , stoffe och tobbe kommer snart och då ska vi chilla järnet!

RSS 2.0