En perfekt utekväll!

Hej allihopa everybody!

Igår var gänget + klassen ute och partajade, vilket var sjukt kul! En av de bästa utekvällarna hittils, enligt mig! Alla hade verkligen jätte kul och vi dansade och tjoade! Vilket ös :) Tack för igår, ni är så bra! SPSP06 ♥

Idag får vi se vad jag hittar på! - Puss♥♥

Hallelujah och en kopp kaffe i solen!

God eftermiddag allihopa :)

Ursäkta för så kass uppdatering men jag har verkligen inte orkat blogga eller göra något annat vid datorn denna vecka för jag har varit så himla seg.. menmen! Nu är det helg och nya krafter återupptas ! Igår fyllde snyggingen Bella 18 år och då var det kalas hemma hos Preuss, vilket var kanon trevligt!

Ikväll blir det utgång med dem bästa vilket jag ser fram emot! Idag har jag varit på biblioteket och kollat upp lite böcker och därefter blev det en sväng i stan där jag köpte ett par gråa brallor som¨först kostat 499, blivit sänkta till 250, till 100 och idag kostade dem 50 SPÄNN! Vilket jävla fynd jag har gjort.. Dem är riktigt snygga tycker jag! Ni får se bild nån gång!

Nu ska jag fortsätta att pyssla lite :) - Kramar från mig som sitter och myser ute i solen med en kopp kaffe och bob dylan!♥

This is radio nowhere - Bruce Springsteen

God kväll!

Idag är det tisdag och ännu en dag i skolan har avverkats.. Det är ganska lugnt i skolan nu, vilket är skönt, men snart börjar väl stressen så man får börja jäkta som en hund igen.. Men nu vet jag iallafall vem och vad jag ska göra på projektarbetet! Jag ska jobba med Jossan Possan och vi ska göra en undersökning, men om vad nämner jag inte än, men kul och intressant blir det nog! :D För övrigt är jag nöjd med mina lärare, men jag är lite skeptisk till H. i geografin men honom ska jag nog förstå mig på så småningom..

Nä nu ska jag kolla på En prinssesas dagbok och mysa lite innan jag ska sova! PUSS och sov gott ♥

Nu börjar det vanliga..

God "tidig" morgon får jag nästan inleda dagen med! Gud va tidigt jag är uppe i jämfört med hur jag har gått upp tidigare i somras.. Nåja! Nu är det snart dags för skolan, men först måste jag kolla packningen 250 gånger innan jag kan göra nåt annat..Nu blir det frukost framför tv:n och kolla på lite OS.

Uppdaterar på söndag mina vänner :) PUSS ♥

Sommaren är slut, det är bara att inse..

Go kväll allihopa!

Har precis duschat och sitter här och tänker för mig själv om jag packat ner allting jag behöver ha med mig till Växjö.. Jag åker ju dit imorgon efter skolan.. Appropå skola.. AHH jag börjar få några små fjärilar i magen inför imorgon.. Jag vet inte varför, men lite pirrigt är det att komma tillbaka efter sommaren och se alla igen! Men som sagt, nu är vi 3:or och vi STYR skolan nu! ;) Jag ska snart varva ner, men först ska jag kolla nåt avsnitt sex and the city.. sen blir det sängdags.. Ska upp klockan 6 imon.. FY! Back to the real life!

Hoppas att ni har haft en bra dag.. det har jag, men den har varit hektisk!
Jag är glad - Sara ♥

en fullspäckad dag med förväntningar!

Hejsan svejsan!

Vad har ni för er såhär vid lunch dags? Jag har precis bakat klart min första omgång, men jag är långt ifrån klar..  Jag tog iallafall en välbehövd dusch nu och väntar på att jag ska torka och sådär innan jag kan fortsätta med baket! Om ett litet tag ska jag, farmor och pappa iväg och handla och ha oss för imorgon åker jag till Växjö för att hälsa på min kära bror med familj! Oj vad jag saknar dem.. Men innan jag kan åka dit måste jag till skolan och säga hej till min "kära" mentor Ulla Bjartmar och mina fina klasskamrater och mobba några ettor.. för nu är det vi som regerar på skolan så prepare yourselfe for a visit in hell.. haha nej jag skojar bara! Men om bara några timmar kommer jag och mina fina klassvänner skrika  VEM VILL VARA ETTA NU INGEN INGEN! ;)

Imorgon ska jag förresten på Lars Winnerbäcks sommarturné med min bror som jag nämnt några gånger här på bloggen! Det ska bli riktigt kul ! Ser fram emot att se winnerbäck, miss Li och Markus Krunegård!
Nu måste jag återgå till bullbaket!

P.s Jag har fick tummen ur i morse och sprang slingan 3 varv! Jag är en mycket stolt individ just nu! D.s


Winnerbäck himself


Markus Krunegård


Buddy holly och en lugn kväll..

Tjena tjena!

Vad har ni för er så här dags? Jag har precis duschat och väntar på att sex and the city ska börja så jag kan slappna av innan jag ska sova! Idag har jag varit i stan som sagt och fixart lite grejer inför skolan och både jag och Lina fann vad vi behövde så det känns gött.. dock fann vi regn på hemvägen också så vi blev och var helt dyngsura.. Inte så kul!! Men men väl hemma så käkade jag och pappa framför en film och det var gött och nu ikväll har jag pysslat lite med musik och sånt där och varit aktiv inne på msn.. haha! Jo juste, jag har även suttit och lyssnat på en massa Buddy Holly låtar och ett riktigt hett tips.. 60 talet är inne igen, jag lovar!

Nu ska jag göra mig i ordning sen blir det SATC! God natt mina vänner och sov så gott :D TJING.




åh gosse, du fattar vad det handlar om

Hejsan hoppsan som karlsson på taket alltid säger!

Allt bra med er? Jag själv mår bra, men jag börjar känna av min hemska huvudvärk som jag hade när jag gick och la mig igårkväll.. Men men, får helt enkelt bälga i mig vatten och lufta huvudet lite så går det nog över om det inte är migrän! Har inte uppdaterat på ett tag därför att jag inte orkat och sen har datorn krånglat lite så det är min anledning till varför jag inte uppdaterat.. Men men, denna helgen har varit soft!

Idag ska jag in till stan med Lina för att köpa lite nya kollegieblock inför skolstarten.. usch det tar emot att säga! Men okej.. jag ska lägga korten på borden.. Det ska bli kul att börja.. eller snarare skönt för jag saknar mina rutiner.. Matrutiner, Träningsrutiner, sovrutiner ja ni förstår.. sen saknar jag hela gemenskapen med Spsp06! =) Ska bli kul att träffa alla igen, dock har jag umgåts med rätt många från klassen i sommar men ändå!

Nu ska jag göra mig i ordning sen blir det att cykla till stan och sen ska jag hem till pappa ikväll! TJINGELING!

Ett ljus!

Hejsan hejsan!

Idag är det fredag och det känns gött.. dock är det från och med idag en vecka tills skolan börjar.. Fasen jag börjar få ångest på riktigt nu! Måste köpa nya kollegieblock nästa vecka och en ny stor kalendar!
Nu ska jag duscha!

PUSS - Jag är glad

Mamma mia, jag har abba feber!

HEEEEEEEEEEJ PÅ ER! Är nyss hemkommen från bion efter att ha sett på Mamma mia med Lina och Bella! Alltså gud va bra den var! :D Jag prisar den till skyarna! SE DEN om du inte har gjort det.. Det är en riktig familjefilm som innehåller allt!

Nu ska jag fortsätta sjunga abba låtar och leta upp en snygg grek jag kan gifta mig med! :) PUSS ♥

Do you think about me now and then

Hejsan Svejsan allihopa! Vad har ni för er såhär vid lunchtid? Jag själv ska snart till stan för att göra några ärenden.. Jag försov mig idag till jobbet så jag ska jobba på torsdag istället! Bra där! Nåja.. Jag har ringt och pratat med Pio idag och de lät väldigt positiva så jag ska inom där vid tre tiden och snacka lite och hämta dricks!

För övrigt är det Fika och MAMMA MIA ikväll som gäller :D:D Jag är väldigt spänd på filmen och jag ska ju se den med världens bästa; Bella och Lina! Nä nu får jag sätta fart, A lot to do.. Puss på er! ♥

London Calling - The clash
Lucy in the sky with diamonds - The Beatles
Homecoming - Kanye West

Lucy in the sky with diamonds

Go kväll allihopa! Just nu sitter jag här och lyssnar på The Beatles medans jag plockar i mitt rum! Jag gillar Beatles faktiskt, dock inte alla låtar men det finns många fina.. :) Idag har jag inte gjort så mycket men ikväll blir det tidig läggning för jag ska nämnligen jobba imorgon på PFM! Ett förmiddagspass blir det.. Lagom kul verkligen, men vad gör man inte för pengar! Jag väntar bara på min fasta anställning på Pio..

För övrigt ska jag på Bio imorgon med Lina och Bella och vi ska kolla på Mamma mia filmen! Jag är mycket förväntansfull för den sägs vara riktigt bra. Någon som har sett den och vill dela med sig av en kommentar eller två? :D
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att lägga sig och kolla någon film sen sova!

Hoppas ni har haft en bra dag..Puss och sov gott! ♥



Jag blir så glad av denna bilden :)

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än

God kväll får jag nästan säga såhär vid 18.00 tiden! Vädret är fortfarande urtrist, men vad gör det? Har bara kollat film och slappat idag.. Och nu har jag ont i bröstet.. Eller jag har sånt tryck över bröstet så det gör ont att andas.. vet inte vad det är eller vad det kommer ifrån men blir det värre får jag väl be pappa ringa sjukvårdsupplysningen för fortsätter det såhär får jag panik!!

Nåja.. Augusti rullar på som bara den och snart är det dags för skola igen.. Fy jag vet inte om jag orkar! haha.. Men det ska bli kul att börja årskurs 3 och mobba alla 1:or och 2:or och skrika "vem vill vara ett nu, INGEN INGEN" haha nää så elak ska jag inte vara, men det frestar faktiskt lite att få skrika det och verkligen få känna att NU ÄR DET SLUTSPURTEN! Det jag saknar just nu är klassen och lite av de rutiner man har när skolan sätter igång! Sen längtar jag till den 22:a därför att då ska jag och Brorsan på Winnerbäck i Växjö och det ska verkligen bli jättekul! Vi ska även passa på att kolla på Miss Li och Markus Krunegård samtidigt! :D

Nu ska jag kolla på Bridget Jones dagbok! PUSS ♥

Konst?


Igår fotade jag lite för jag hade tråkigt.. Jag vet inte om detta kan kallas konst?

Dessa jävligt sega söndagar..

God eftermiddag!

Idag är det verkligen söndags-depp väder.. ! Det är grått och regnigt och jag har inte lust med något annat än att dra täcket över huvudet och skrika! Känner inte för något annat faktiskt.. Jo det gör jag men sällskapet är långt borta! :( Jag får väl ta och kolla på Sex and the city avsnitt hela dagen.. och kanske äta något men jag är verkligen inte hungrig någonstans! Nåja.. dags att ta på mys pysiga söndags kläderna och sätta sig till rätta och ta 5 djupa andetag och föras in i dimman! PUSS på er och har ni inget för er tycker jag att ni ska lyssnaThis is the life - Amy Macdonald! Sjukt härligt :D

PUSS ♥

Kebabtallrik, coca-cola, sovandes på en soffa och en film = JAG

Fyfasen så trött jag är idag.. helt sjukt! Men men, en del straffar gud fort! Och jag har ändå sovit länge, närmare bestämt halv tolv sen degat framför tv:n hela dagen och sen kom pappa hem med Kebabtallrik till mig och så käkade jag upp halva den för mätt blev jag så det heter duga.. Sen skulle vi kolla på en film som gick på 3:an men vi somnade båda två eftersom 3:an verkar ha några störningar/avbrott var 10:e sekund vilket irriterade oss båda otroligt mycket! En ganska okej kväll och helt ärligt.. Jag orkar inte nåt annat heller för den del..

Nu ska jag kolla ett eller två avsnitt av sex and the city sen ska jag soooooovs ! * snark snark * PUSS ♥


I miss you

Alla är verkligen helt begeistrade i OS..

Det är ett fenomen.. Alla är verkligen helt begeistrade i de Olympiska spelen.. Både gamla och unga!


Några samtal ifrån idag har låtit såhär..
Jag: Hej
Syrran: Tja, kollar du inte på OS?
Jag: Jo klart gör jag det..Inte så mycket annat att kolla på!

Jag: Tja
Pappa: hej, varför kollar du inte på OS?
Jag: ehm det gör jag men jag gör annat samtidigt
Pappa: aha okej

ALLT HANDLAR OM OS!

Nåja.. Idag blir det en hemmakväll för jag är fortfarande trött sen igår! PUH! Träffade Jossan lite senare och det var askul verkligen! Undra vad kocken har att säga nästa gång haha! Nåja.. nu ska jag ta och kolla på en film och se om det finns något ätbart i huset för jag har inte ätit ett smack idag! Puss på er ♥


Hos Jennsan förra helgen! - :)

Löprunda

Hejsan hoppsan! Det blev visst ingen dusch för mig.. Jag drog ut på en löprunda istället :D 4 Km blev det och det var jobbigt ska jag erkänna.. Jag powerwalkade 1,5 km för jag fick så ont i halsen.. Min kondis är inte på topp men jag håller på att jobba upp den igen! Nej nu blir det några situps, rygglyft och armhävningar därefter en skön dusch och kanske lite lunch!

Hej på er!♥



Jag rear ut min själ, allt ska bort

God förmiddag :D Idag är det fredag och det känns skönt! Somnade ganska sent för det åskade i vår lilla stad igårkväll/Inatt och jag avskyr verkligen åska.. Och det SPÖ regnade verkligen.. Det var precis som om någon hade öppnat en kran och låtit vattnet rinna! Helt sjukt.. Nåja Idag kollade jag på en film när jag satt och åt frukost och den var ganska mysig.. The heartbreak kid! Ben stiller och Malin Åkerman hade huvudrollerna.. Malin Åkerman är ju vårt nya svenska stjärnskott och hon klättrar stadigt uppåt i Hollywood! Good for her.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer!
Ha en bra dag, Puss.♥


 


Tim ligger och latar sig i gräset - Gulligt!


Höst och 22 grader varmt..

Hej på er! Idag är det torsdag och jag känner mig allmänt deppig.. Usch! Ibland har man sådanna dagar! Jag har iallafall försökt mig på en ny design här på min blogg och som ni ser så är det lite som förändrats och mer ska det bli men jag har fortfarande inte det rätta knycket som Tjorven säger, men det kommer med tiden. Vad ska ni göra idag?

Jag ska faktiskt inte göra någonting speciellt tror jag! Kanske krypa upp i soffan och kolla på film efter film för utomhus är det molnigt, blåsigt och 22 grader varmt ?! Jag känner inte riktigt för att bege mig ut då det ser ut att börja regna vilken sekund som helst.. Då kan man likaväl begrava sig med en film och bara låta tankarna spinna in i någon slags dröm värld.. Nu ska jag iallafall sätta lite fart och göra något vettigt! Ha en bra dag :D

Puss på er ♥

What a beautiful mess

Hejsan alla läsare! Idag är det onsdag alltså Lill-lördag för många! Enligt mig är det bara en helt vanlig veckodag då inget särskilt händer.. Dock har jag käkat lunch med Jossan i stan och det var riktigt trevligt! Det blev en hel del snack och skratt! Sen träffade vi på Nina också som hade vägarna förbi stan så hon hängde med oss ett tag, sen blev det jag och Nina som kollade runt! En ritktigt trevlig eftermiddag :D

Ikväll har jag inte gjort så mycket mer än att ha kollat på en film som hette Keeping mum med pappa! Den handlade om en familj vars fadern i huset var präst och mamman hade en älskarinna, dottern hade 5 olika killar och prällen pratade bara om gud och sig själv! En dag dyker en "nanny" upp och ska hjälpa till med att städa, hämta barnen i skolan osv och en visar det sig att det inte är en nanny bara, utan en nära släkting! Mer berättar jag inte, men se den för den är ganska rolig och lättsam sådär en helt vanlig onsdag kväll i Augusti! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på sex and the city och ringa ett telefonsamtal..

Hoppas ni har haft en bra dag för det har jag :D God natt och sov gott!




Tror ni på det övernaturliga?

En sak som jag funderar ofta på är om det finns någon annan "sida".. Alltså en annan sida som man går över till efter döden! Vad jag tror behöver ingen annan tro.. jag vill inte påverka någon, men jag tror att det finns något efter döden och jag tror att det finns "människor/varelser/demoner" wathever som finns med i vår vardag som vakar över oss.. Tänk er att det har funnits över 1 miljard, 1 billion människor på vår jord och vart har dem tagit vägen efter att dem gått bort? Jag tror att några av dem svävar omkring och kollar till oss och kanske skrämmer upp oss och gör livet surt för vissa, men på något sätt kanske det finns en mening med det? Jag vet inte.. Vad tror eller tycker ni om detta ämne? Jag personligen är verkligen jätte skraj för "spöken" eller vad man nu ska kalla det.. Det kanske jag inte borde vara, men på något sätt så är det okända skrämmande.. Iallafall för mig!

Hsr ni varit med om något onaturligt eller övernaturligt någon gång?


Kusligt mysig kväll!

Hej kära läsare! Jag kom precis hem ifrån en mysig kväll hemma hos Lina med Bella! Vi kollade först på Allsång på skansen och sen blev det popcorn, prat och skratt! En hel del prat om massa kusligheter bland annat inbrott och fönsterknackningar.. USCH! Bella sprang hem och jag cyklade och blev mött av pappa för jag vågade minsan inget annat!

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ringa tandläkaren för idag fanns inga tider.. Men får hoppas på en tid imorgon för denna värk går mig på nerverna! Och imorgon blir det även att städa både här och där! Kan verkligen behövas.. Ska nog kanske träffa Jossan också och ta en fika!

Nu ska jag kolla på Sex and the city och sen blir det att sova för min del och smälta allt kusligt och tänka på något och/eller någon trevlig! Sov gott och dröm sött!



Jag vill till Rostock igen!

Helgens bravader!

Jag är så dålig på att uppdatera..

Fredag: Förfest hos Jenny och sen begav vi oss till stan och drog runt lite där.. Vi tappade bort varandra men jag fann Jossan och strövade runt med henne och var på Valentine i typ 30 minuter och dansade lite! Förfesten hemma hos Jenny var iaf jätte trevlig och om jag får välja hade jag spenderat hela kvällen där för det var inget kul folk i stan..

Lördag: Sov länge, sen skulle jag jobba på PIO som diskare hehe.. det gick bra och det var rätt kul faktiskt! Personalen var hur skön som helst! Kanske ska jobba där nån gång då och då! Känns bra :D Efter jobbet runt halv ett så var det smockat på Bulls, cafeet och bakfickan så jag gled in där och satt och snackade med Fidde ett tag.. Sen cyklade jag och Lars hem! jag var trött!

Söndag: Jag sov mest för jag hade migrän!

Idag ska jag nog träffa Lina en stund, sen ikväll ska jag på Kalas hemma hos Lasse som fyller år! :D



Nu är det helg och det ska firas :D

Hejsan allihopa!

Idag är det fredag, alltså start på helgen! Inte nog med att det är Fredag.. det är den 1:a Augusti också.. Känns lite konstigt för det känns precis som om det var 1 Juli igår.. Jaa mycket har hänt under dessa veckor som seglat förbi! Många bra saker faktiskt hehe..

Detta ska jag göra idag:
1. Städa mitt rum + hjälpa till lite här hemma..
2. Handla med mamma
3. Eventuellt hinna med och springa en runda..
4. Göra mig i ordning för ikväll är det förfest hos Jenny sen blir det stan eller vilshärad :D


Detta ska jag nog hinna med!
Nej,. back to work som man säger och så skriver jag mer senare.. Hej på er!


RSS 2.0