Valborgsmässoafton!

Vintern rasat ut :) Jajemän det har den och ikväll ska vi ha så jävla kul! Jag är laddad till hundra! Vi ska ha förpärla hos Bella och ha så kul som bara vi kan!!!!!

Idag fyller vår kung år, GRATTIS! Jag tror verkligen inte kungen läser detta men grattis ändå!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Magnus Uggla och hoppa in i duschen! Jag ska bädda rent också för min syster kommer hem snart :D:D!


PUSS, Ha en kul valborg och gör nåt kul!

Spsp06! <3

EN STOR GLÄDJE!

Jag är så oerhört stolt över mig själv.. Jag är nämnligen helt klar med mitt projektarbete och min prrojektrapport! Jag har verkligen inte haft en nickel kvar av min energi.. men nånstans fanns den och gjorde så jag blev klar nu ikväll! Jag är bäst och så jävla stolt just nu! Aldrig mer PA!


=)=)=)=)=)=)!


SUPERGLAD!

Happiness!

Oj vad jag har skrivit i eftermiddag.. Jag har bara lite kvar på min projektrapport och sen är jag glad! Jag tror jag kommer gråta när den är inlämnad.. alltså gråta av lättnad! =) Ni fattar inte hur skönt det känns!

Snart är det kör-övning med cappella och vår kör! Det ska bli roligt! wiho!  Sen när jag kommer hem ska jag fortsätta att kötta på Pa-rapporten och förhoppningsvis lämna in den!!!!! Jag hoppas på att hinna gå ut och gå en sväng i det fina och behagliga vädret också.. Vi får se.

Tjarå!



I skolan!

Hej hej! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska gå lite fortare.. Jag ska snart ha prov..=( Det är segt att sitta och bara vänta.. Och inte nog med det så sitter jag vid ett utvecklings stört tangentbord.. man får slå svinhårtpå enter knappen för attfå mellanrum mellan orden.. suck!


Jag orkarinte skriva mer nu på detta jävla tangentbord.. Hejhopp!
KRAM

Stressfaktorn är sannerligen hög..

Hej!

Vet inte varför jag sitter här framför bloggen, men ville bara ge en uppdatering.. Idag är det måndag och vi har hunnit med religionsredovisning och lite annat därtill.. Jag är så mätt på skolan just nu.. Fy! Idag ska jag skriva på projektrapporten och plugga till mitt affärsjuridiksprov som jag ska ha imorgon! Jag har ingen energi.. det har tagit sitt pick och pack och flugit någonstans.. Jag behöver en hög dos med koffein så jag vaknar lite.. På torsdag så ska iallafall PA:t vara inlämnat och när det väl är inlämnat så kommer jag gråta av lycka! PA:t är iallafall den tyngsta bördan just nu.. jag vill bara få det gjort!

Men nu ska jag ta bilen och sticka till Ica och köpa något gott som jag får unna mig nu när jag ska plugga!

HEJ HOPP!



Bilder från igår









<3

Who are gonna call, ghostbusters!

TJENARE!

Kvällen har mest gått åt till att komponera ihop ett födelsedagstal och öva på religionen! Det gick framåt, men nu är jag trött trött trött! Vi har precis ätit grillad korv, vlket var gott ute i vårvärmen! =) Snart ska jag skiva lite frukt och göra en fruktsallad som jag kan äta framför söndagsfilmen ikväll.. Ska ni se på Van Veeteren? Jag gillar sånna filmer, men BECK är ju den bästa svenska deckaren!

Nåja.. nu ska jag lägga ihop min tvätt sen bädda och fixa i mitt rum, sen kolla på film! GOD KVÄLL!





Söndag..

HEJ

Idag är det seg-söndag som det är en gång i veckan.. Jag är seg tan anledning och dagen ägnas i princip bara till att plugga.. =( Men jag har iaf hunnit med att äta supergoda jordgubbar från spanien och jag ska alldeles strax ut och gå en runda! Måste röra mig lite innan min huvud sprängs.. börjar få ont i huvudet!

Men igår var det lördag och jag tillbringade dagen med mina alldeles fiaste vänner och vi grillade och hade trevligt som vanligt =) TACK! <3

Nu ska jag inte sitta vid datorn mera.. iaf på en stund!
KRAM

ÖVERLYCKLIG!

HEJ HEJ HEJ HEJ!

Idag är jag på gott humör! =) Jag har ju varit på anställninsintervju idag och diskuterat om tjänsten på det äldreboende som tjänsten finns på.. och efter en kort stund förstår jag att jag fått jobbet då "min chef" redan börjat göra mitt schema och börjat diskutera lön osv.. JIPPI! Min framtid är säkrad.. iallafall i sommar och ev. en bit in på hösten! Jag är så sjukt lycklig! Just nu kan inget gå fel..

Annars så har dagen varit bra! Filosofi seminariet gick bra tycker jag och naturkunskapen var bara rolig, då vi kollade på en film om puberteten.. känns ju som om det var några kapitel sen man gick igenom den epoken! höhö
Nåja.. ikväll ska jag läsa lite om fidelning och vad som är positivt med det då vi ska seminarie om det imorgon och om en stund ska jag kolla på vänner!

TACK FÖR KAFFET, HEJ DÅ!




 


Start of something new

Go' kväll

Nu har jag läst filosofi och försökt förstå texen jag läst.. det har väl gått helt ok. Annars så har jag väl kollat i skolkataloger...... och sånt! "HÖHÖ" Sen har jag varit ute och gått en runda, vilket var riktigt skönt =)

Nu orkar jag inte skriva mer.. eller jo! Imorgon blir det brum-brum till skolan för jag ska ju på anställningsintervju direkt efter plugget! Mama mia, wish me good luck! Nu ska jag hitta i lilla Oskarström.. det går nog bra!

GOD NATT! Grattis Gabbe till körkortet!!!!!!!



Menorca med mina syskon och Kristina! <3

En norsk pipa!?

Hejsan hoppsan

En långsam dag har det varit minssan.. Dagen började med att vi ¨kollade på en film på tyskan och den hette Der Tunnel, alltså Tunneln. Den handlar om när Berlin-muren byggdes och att ett par personer gräver en hemlig tunnel under muren för att smuggla personer. Riktigt spännande faktiskt! Därefter hade vi håla där vi pluggade geografi och strax därefter hade vi geografi prov som jag tror gick bra! =) Sen var det lunch, knappt ätbart alltså.. sen hade vi en långsam samhällslektion.. Alltså datorerna på vår skola har ju fått sirap på sig eller nåt.. De är så jävla sega.. usch! Sen åkte jag hem och pluggade lite filosofi men jagråkade somna och vaknade lagom till sångpedagog-halvtimmen med Hans! Det gick otroligt bra idag.. som Hans uttryckte det.. Din röst och hals är lika vidgad som en norsk pipa.. alltså positivt.. haha jadu lille Hans! Det var roligt tyckte jag.

Nu ikväll ska jag läsa filosofin utan att somna och skriva min projektrapport och sen kolla på Desperate housewifes!!
AUF WIEDERSEHEN!



Snart student!!!!!!!

Det är (snart) över

HEJ

Ännu en måndag har snart passerat och jag har haft mycket att göra.. Vi gjorde väl inget direkt ansträngande i skolan, men just nu så är jag inte motiverad för 3 öre.. jag orkar inte mer! Jag vill ta studenten nu, precis nu! Men jag ska inte ge upp, jag ska kämpa in i det sista, för jag kan om jag vill!
Jag blev iallafall glad när jag pratade med syo:n Thomas idag! Jag kan komma i på det jag vill, nämnligen Psykolog eller socionom utbildningen!! Det blev jag verkligen jätte glad över. Men det är ett tag tills jag ska söka till Högskola.. Jag ska kansk söka till våren för att se hur jag ligger till betygsmässigt.. jag kan j tacka nej om jag vill liksom! Vi får se hur jag gör! =)

Idag har jag pluggat Geografi och jag personligen tycker inte det är så svåra saker att plugga på, men vem vet vad Hasse tar upp.. Vi får väl se imorgon då vi ska ha prov! Jag känner mig ganska lugn då jag har mina polare Boserup och Malthus vid min sida. Annars har jag filat på min projektrapport och det är lite kvar, men jag siktar på att bli klar senast onsdag! Ikväll, fortsättningsvis, så ska jag fortsätta med PA:t sen läsa geografi boken som en liten godnat-saga!


Just nu känner jag mig som en furby.. ful, tråkig och extremt känslig!

Inte så bra väder

HEJ

Idag är det tråksöndag.. =( Jag gillar inte söndagar! Och idag är det inte särskilt fint väder.. BU, då kan jag inte fortsätta med att bygga på min bränna.. MEN jag kan plugga utan att få ångest över att sitta inomhus! Jag måste plugga geografi prov om befolkningspyramider, Boserup och Maltos.. osv. Tradit men ett måste.
Igårkväll blev det chill. Jag fick så ont i huvudet och började må illa så jag la mig i sängen istället och tillbringade min kväll där! Sen ringde min syrra och ville bli hämtad ifrån en fest och då tog jag pärlan och körde iväg.. Det var INGEN trafik ute! Kändes lite som ett dataspel haha..

Inatt/Idag kom Bella hem =D Välkommen hem min grävling!<3 Nåja.. idag ska jag som sagt plugga sen får vi se vad som händer! En powerwalk hade suttit fint tycker jag!

KRAM



Lilla Simon!

Eye of the tiger

Gud.. jag börjar få huvudvärk =( Låg nog ute för länge i solen, utan mat! Får skylla mig själv..
Men ikväll blir det nog chill-time! Ska alldeles snart äta sen kolla lite tv I think..

Satt och funderade i solstolen idag på hur lite tid vi egentligen vi har kvar i skolan.. 54 DAGAR! Det går svinfort.. nästan för fort för jag hinner inte med det jag vill göra och behöver göra.. Jag tror många känner likadant! Varje gång jag provar min studentmössa får jag pytteskinn och ett leende på läpparna.. jag längtar så in i bomben efter studenten! Jag kommer vara världens lyckligaste då..

Nej, dags att äta mat. KRAM



Sommar och sol!

HEJ HEJ GODDAG!

Idag är det lördag och solen skiner och värmen böljar! Idag har jag sovit länge och legat ute i solen =) Jag har fått färg minnsan! Det känns gött! Måste ju lägga grunden nu innan balen 7/6!

Igårkväll så grillade jag, pappa och syrran! Det var gott och det kändes somrigt.. Senare så kom Lina, stofe och erik och hälsade på och vi kollade tv och snackade ett tag tills vi tog bilen och åkte en runda för att kolla läget! Jag somnade ganska gott får jag säga! Strax ska jag köra min syster till en förfest sen vet jag inte vad som händer.. Vi får väl se vad kvällen erbjuder =)

KRAM



 


SKÅL

OJ

HEJ Idag är det fredag och jag är happy happy happy!
Solen skiner och vi har hunnit ha en lektion.. dock en konstig lektion då Lina, lilla vännen svimmade.. :O Vi kollade på en film där en kvinna opererades och läkaren ärligt talat gröpte ur kvinnan.. det sprutade blod.. Gode värld.. Men Jag och sven letade upp henne, men som tur var så vaknade hon igen ur sin sömn på toa :) VÄL DET!

Nu ska vi sätta oss i biblioteket! KRAM

Skolstart..

Hej bloggen!

Idag har jag haft en del att göra.. Men först så var det skolstart efter 12 dagars ledighet och det kändes lite segt men det var kul att träffa alla igen! Vårt sista lov som någon sa i klassrummet.. whahahaha det känns konstigt att säga så.. haha! Anyway.. Vi hade en del lektioner och den segaste var nog filosofin (förlåt snygg kent), men jag blir bara så förrvirrad i min skalle.. Och till sist hade vi affärsjuridik som var helt okej.. vi började snacka om Ipred lagen då vi ska ha ett debatt seminarie för och emot fildelning.. Kommer bli grymt intressant!
Sen köpte jag och Lina glass på hemvägen, vilket var löjligt gott! När jag väl var hemma så kollade jag på datorn lite och sen blev det kör för hela slanten och jag tyckte vi var duktiga idag :)
-
Och väl hemma igen så har jag bara pluggat........ Min matrix är klar så Måns får den imorgon! Och jag har skrivit ännu mer på min PA raport, vilket känns ap bra! Sen så har jag gjort engelska läxan och jag är så jävla stolt över mig själv haha!

Och förresten.. jag, Lina och Erik träffade Leif "loket" Olsson idag på OK Q8.. Han var dösnygg.






NEJ jag bara skojar! Men det var en gubbe som var läskigt lik honom.. iallafall när han satt inne i sin bil! HAHA!
Nu ska jag ta och kolla på någon film och somna! PUSS



OCH ett hjärtligt grattis till Perkmar som klarade sin körkorts teori idag :)

PA-redovisning och solsken!

HEJSAN!

Idag är det tisdag och vi på sannarp har studiedag! Skönt med en extra dag som ledighet.. Men man kan väl säga att jag varit i skolan iallafall idag.. Jag jossan och tessan var nämnligen på Österledsskolan och redovisade vårt PA om könssjukdomar för en nionde klass och en åttonde klass! Det kändes och gick skitbra :) Åttorna tyckte nog det var pinsamast/roligast, men niorna lyssnade riktigt bra! Det kändes hur bra som helst! Så nu är vi i princip klara, men projektrapporten är fortfarande kvar.. men jag ska börja skriva den idag!
Hur som helst så känns läget grymt bra nu och vädret är underbart i lilla Halmstad! Och förresten.. har ju inte uppdaterat i helgen.. Men jag har firat påsken tillsammans med min bror och hans familj, samt min syster och min brors frus mamma och bror! Det har varit jättetrevligt och det har varit mysigt att träffa barnen! Vi åt mycket god mat (som alltid) och har tjabbat om allt möjligt vid bordet! Alltid lika trevligt =)

=

Nu idag ska jag göra lite skolarbete, men först ska jag göra mat för jag börjar bli vrålhungrig.. Sen senare i eftermiddag ska jag träffa Lina hjärtat och sola och tjöta :)

Jag uppdaterar ikväll! Ha en bra dag KRAM!



Jag och min brorsdotter Linn :)

Det går bra nu

HEJ HEJ HEJ!

Idag är det tisdag, en solig och varm tisdag! Idag har jag hunnit med en del.. Jag har fikat med Emil, vilket var evigheter sen vi sågs! Trevligt. Sen har jag pratat med chefen på Grizzly om eventuellt jobb i sommar(höst! :D Sen så åkte jag till eurostop för att uträtta några ärenden och vips som det var så httade jag 70 spänn på marken haha! Är det min turdag? Nåja, jag köpte iallafall ett enkelt linne på H&M..

Sen när jag kom hem fikade jag och mamma med varsitt vaniljhjärta, gott! Och nu sitter jag här och ska snart till sångpedagogen Hans.. Han är så himla go! =)

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Film?
KRAM



Glatt humör

HEJ HEJ!

Jag är glad idag! Det är strålande sol, lagom med värme och jag och tusentals ungdomar har påsklov! WOHO! Det kan inte bli så mycket bättre.. Jag vaknade vid halv tio idag och det var skönt att få sova ut eftersom jag vaknat tidigt i helgen! Men jag käkade frukost framför tv:n och kollade på en film nights in rhodante. Det var en väldigt vacker film! =)

Igårkväll spenderade jag kvällen med Bella och Erik! Det var jättemysigt och alldeles lagom.. Vi käkade först mat på Capri och sen åkte vi och köpte godis, därefter åkte vi till Bella och kollade bloggar och spelade brainstorm! Gratulerar till vinsten grävling! Tack för igår, mycket rogivande<3

Och nu ska jag packa det jag ska ha med till mamma och sen ska jag utöva yoga! Det är verkligen jätteskönt och det är en slags fitness yoga så svettig blir man och musklerna får jobba! NICE!
Nu ska jag bege mig, skriver senare idag för jag ska vara ute i solen och njuta!

KRAM


VÅR 2009

20 grader på altanen

JAAAA! Jag skojjar inte! Det är 20 grader på vår altan.. den ligger visserligen i lä, men ändå! Sjukt skönt! Har solat i en timme typ och fått lite färg! Underbart :) Skönt att se lite fräsh ut nu till våren!
Idag har jag varit på eurostop och kikat lite och jag hittade en fin studentklänning, men ska fundera lite till på om det är just den jag vill ha.. Nåja.. ikväll vet jag inte riktigt vad vi gör.. Antingen Bulls uteservering, B&B eller? Any idea?

Nej nu ska jag lägga mig i solen en stund till! ADIOS AMIGOS



ok

vad händer idag?

Kvällen

TJA

Ikväll blir det mat och tv-tittande! Jag är trött i kroppen, eller det är snarare träningsvärken som talar efter fitnessyogan!
Imon blir det förhoppningsvis Bulls och B&B :D

Kvällens klädsel:


 


PÅSKLOV!

HEJ

Idag har vi fått påsklov! Det är så gött.. Så vad händer idag? Jag har hittils haft en lektion och ska snart ha ett seminarie i affärsjuridiken, SEN kan jag fira att det är lov.. Ikväll vet jag inte vad som händer.. Vi har pratat om Moon men vi får se :) Har ju VIP till förfesten iallafall! Verkar som om många ska ut imon istället.. aja :)



Jag såg några änder påväg hem idag! De verkade kära.. Bara kolla hur dem kollar på varandra.


SOLSKEN



Lalalala Jag knyter mina skor, jag fäller upp min krage så den blir stor, jag går omkring och funderar på var han bor och på vad han gör! - solsken med gyllene tider!

IDAG ÄR DET VÅR!! Det är värme i luften och  blå himmel! Helt underbart! Det kändes dock som en pina att vara inomhus i skolan när vädret tilltalade mer.. Men när jag kom hem så åkte jag och hämtade pappa i stan och jisses va varmt det var i den lilla UNO:n .. my god! Och när vi var hemma tog jag Simon på en promenad och jag gick ut i vår varma studenttröja och mina jeans! JAAAA! Det är vårtecken!

Snart ska jag till kören, men först ska jag ta mig en huvudvärkstablett för mitt huvud verkar inte ge sig.. kan bero på att jag gett upp kaffekoppen på morgnarna nu framöver.. jag ska synda på helgen istället! Får se hur länge det håller :)

PUSS - ut i vårvädret nu






 


RSS 2.0