skottdagen

Go Kväll!

Det är äntligen fredag och jag är glad för det, men jag har huvudvärk och jag hoppas att den försvinner under kvällen för jag ska umgås med mina vänninor :D:D haha, vilket uttryck! nej men då är det inte läge att ha huvudvärk..

Nu så har jag fixat lite i mitt rum os.v. och chillat sen jag kom hem och nu ska jag vila lite .. S K Ö N T ska det bli!
jag vill ha dessa smycken från asos.com   >>

image63image64

Hur snygga som helst !

C ya / TCHÜSS

It's in the ABC

Hejhopp torsdag!

seg dag måste jag säga.. fick tillbaka en del av vår resolution och fick ändra en del men Uffe hjälpte mig så det blev rätt bra sen! Retoriken var INTE kul haha, ska hålla tal nästa gån om varför det är bra med kvinnliga bordeller i sverige! liksom hur jävla relevant fråga är det på en skala ? haha

När jag kom hem så drog jag iväg till gymmet och sprang lite på löpandet och cyklade och kollade på simpsson :D:D haha! sen drog jag hem och käkade och skrev lite till på min resolution och mitt engelska arbete och nu sitterjag här, frusen och trött!

haha, jag duschade för en timme sen typ men funderar på en dusch till ! det är så gött haha

saker jag kommit fram till :
Mjölk är förbannat gott
Pierce Brosnan är snygg som Robinson crusoe
Sivy Karlsson blev nog tappad som liten
Adam Brody är snygg snygg snygg
sommaren är bra, mycket bra
Jeff Buckley - Hallelujah är världens finaste låt
Christer Nordin är inte snygg i shorts



 /carpe diem


birds.

image62Hur söta läppbalsam får finnas?

Keds

hejhopp falalalaaaa =)

Idag är det onsdag och det innebär kör! wopidodo!! vi får besök av en sångpedagog !! that's big.. Jag är lite nervös men det ska gå bra , han ska ju bara hjälpa oss liksom på vägen !

Jaja, idag så började vi skoldagen med svenska med Ulla.. skitkul! not.. sen hade vi samhällslektion med Petra och vi skulle lämna in den första delen av vår resolution och jag känner mig rätt nöjd, men vi får se.. finns nog ändå lite att påpeka. Därefter lunch och det var sphagetti och köttfärsås.. eller nej. det var inte alls sphagetti utan nån annan sorts pasta.. jaja haha detär inte så viktigt.. vi hade senare historia och där var det bara redovisningar och sist men inte minst hade vi sjöhäxan sivy! skrev lite på vårt engelska arbete och snackade mest hah..

Väl hemma så käkade jag lite och fixade lite med min resolution och nu sitter jag här! =) Nu ska jag äta en apelsin, eller varför inte två? haha nej, va hång jag är..

image60
Jag vill ha ett par söta och fräscha keds i vår!

image61
Hur söta som helst. Bud på att beställa dem..


swing swing

JAG ÄR SÅ TRÖTT!

She tied you to her kitchen chair

Hallelujah - Jeff Buckley , den låten säger allt. jag mår bra av den men blir även så känslosam ..

Idag var det oerhört segt att stiga upp för att bege sig till skolan! jag ville inte, jag ville verkligen inte, men väl framme så var det helt okej.. fast fick lite ont i magen av att få reda på att de inledande satserna i våra resolutioner skulle vara klara.. men fick lite gjort på lektionen och nu ikväll har jag nästan skrivit klart dem! gött.

Annars så har jag och Lina fikat i stan och kollat lite FN-rolls kläder och snackat =) mys! Sen tränade vi och det var verkligen jätte skönt, men jag blev helt sjukt trött ett tag men det ändrade på sig haha. Nu ska jag skriva lite på mitt engelska arbete som för övrigt ska handla om en resa till Australien, Det stora barriär revet! Där kan man bl.a. dyka, surfa os.v. men jag ska "ljuga" ihop en liten berättelse om att min familj åkte dit och att jag blev helt sjukt grym på surfing haha !! men btw, jag vill faktiskt lära mig att surf. Det ser så härligt ut, kanske ett nytt projekt till sommaren mån tro? vi får se.. nu ska jag fortsätta lite här hemma.

PUSS på "vår"värme :D
image59
Mitt mål denna sommaren är att lära mig surfa!

It's a cold and it's a broken hallelujah

Now you never show anytghing do you.. ?

Hej söndag!

Igår var det tjejmiddag hemma hos mig! Det var verkligen supermysigt och helt klart det mest lyckade under hela kvällen! Det var Lina, Tesse, Jenny och Pauline som gästade mig =) Efter lite mat och vin drog vi iväg på fest, men den var verkligen urtråkig och jag hade migrän så var väl hemma ett nån gång.. Asså jag hade nog haft roligare i påvens grav .. haha

aja, idag har jag bara tagit det lungt.. var ute med simon en lång runda på en timme typ =) uppfriskande och tankerensande! därefter har jag kollat på OC =) Snart ska jag kolla på Wallander - Mörkret med pappa.

Btw, jag har förmodligen fått jobb :D


Nada surf - If you leave

wonderland

Hej friday!

Gosh, det känns inte som fredag och definitivt inte som lov =/ Nåja, idag har jag inhandlat en tröj/klänning som jag ska ha imorgon på tjejmiddagen! Tänkte piffa till den lite med ett skärp i midjan för i själva verket är den rätt simpel men söt ..Ikväll så ska jag nog träffa Lajnut och tjabba lite skit och bara mysa <3 :D sen imorgon ska jag städa och göra fint här hemma när mina fina flickor kommer hihihih

image56image57

hm.. det som jag vill just nu är att du kommer hem ..

swing swing

Hej torsdag!

Ja, idag har jag hitills, precis som igår bara kollat på OC avsnitt. Helt kär i den serien och Seth Cohen (Adam Brody) är ju hel söt haha !

Vad händer idag? Jag vet inte, kanske en runda på stan? får se, det är ruggigt kallt ute och var ju visserligen i stan i måndags så, vi får se. Nu ska jag iallafall städa mitt rum för det ser läskigt ut.. uppdaterar senare..

CIAO
/Sara

image54 
Idag när jag var ute med simon, Det blåste verkligen skitmycket så fick tårar i ögonen haha :*)

image55
Här ser ni godbiten :D

vicks blue

hej onsdag!

Ännu en dag på lovet. för att sumera mitt lov hittils så kan jag säga att:
Måndag: Spenderade min dag hemma hos Jenny med tess och det var superduper mysigt =) sov där och käkade mysig frulle också!
Tisdag: Anställningsintervju och en kväll hemma hos Frida med Lina =) kalasmys och trevlig.
Onsdag: Kollat på OC avsnitt hela dagen och varit på kören

Vad ska jag göra resten av veckan då?
Let's see.. jag vettifan! Jag tar dagarna som de kommer =) förhoppningsvis festa på lördag nånstans i vår lilla unkna stad.

bah, jag är så trött på halmstad. Trött på samma gamla vanliga folk, No offense men asså det börjar bli tjatigt nu. Ingen förändras och skulle man förändras är det på ett sämre sätt. Jag kan säga att de som jag umgås med är guldvärda x miljoner, men sen finns det folk man verkligen vill undvika. Eller undvika är kanske fel ord men jag skulle iallafall vilja se ett slut på alla bloggar och bilddagböcker där det står mellan raderna TYCK SYND OM MIG FÖR INGEN ANNAN GÖR DET ! Fyfan va trött jag är på att läsa sånt. Det är patetiskt för sjutton. prata med EN LEVANDE varelse eller person i denna fråga. jag menar det hjälper ju inte precis att skriva att det är synd om en för ingen agerar väl då? elelr har jag fel? jag vet inte, men så här känner jag.. bli arg, glad eller vafan ni vill !

Nu ska jag nog ta och sova, eller varför inte kolla på ett till OC avsnitt? :D

/ Sara, the way we get by

Apologize

It's to late to apologize, it's to late

Lalala, Idag är det Tisdag och idag är jag glad =) Jag har varit på anställningsintervju på avant idag och det gick bra. Han snubben lät positiv och verkade intresserad! skönt.

Igår var jag hemma hos Jenny där även Tess var :D:D det var myyysigt! vi kollade på Hitta Nemo och underbar och älskad av alla och sen lånade jag hem säsong 1 av OC som jag ska kolla på imon bittii hade jag tänkt. Tack för en mysig dag flickor.

Annars idag så ska jag och Lina hem till Frida och mys festa lite eller var man ska kalla det haha! men det ska bli nice =)

ciao ciao


17 februari.

hej söndag!

är verkligen helt sjukt trött xp ska sova en timme typ haha !

uppdaterar senare

ciao

Where have all the flowers gone?

Hej och hå!

Idag är det torsdag vilket innebär snart helg :D:D det ska bli skönt för då har man ett lov som står och väntar på en nästa vecka. Det är välbehövt känner jag. Har verkligen kännt mig stressad varje dag nu.. Och värre blir det. Vi ska göra ett engelska arbete och ha FN rollsspel och en massa andra grejer emellan.. suck =( Men jag får ta och bita ihop det för strunta i det kan jag inte göra, även om det hade kännts skönt. men NEJ, jag ska plugga och kämpa!

Idag är det dessutom alla<3dag, men jag tycker det känns som en helt vanlig dag.. Tycker det är lite överskattat att man måste köpa en massa grejer för att visa sin kärlek. Varför inte göra det så ofta man kan med saker som vwerkligen berör som en middag exempelvis, eller ett biobesök? jag menar, varför köpa en massa prylar som förr eller senare kommer slängas? Äsch nu ska jag inte vara sån, prylar kan vara gulligt i och för sig men det jag menar är att det är alldeles för mycket pengar som går till spillo, eller kastas bort på saker som används för sällan. Men men, Glad alla <3 dag alla mina närmsta vänner och familjemedlemmar , Jag älskar verkligen er!

Ikväll ska jag, mamma och Lars fika och kolla på nåt tv program och tjocka oss lite =) men det är vi värda tycker jag. hiahiaa

Och imorgon ska jag och Lina på bio =D Det ska bli mega mysigt och ser fram emot det <3<3 Min fina Lina !


Jag gillar Mischa Bartons bohem-chica klädstil! Den är urläcker =) haha, det finns några personer som tycker att vissa ansiktssuttryck jag gör, så liknar jag henne. Hmmm... vet ej om jag håller med men vafasen, hon ser bra ut och vem vill inte se bra ut liksom? :D

TJARÅ, Sara / The way we get by


chic chic chic!

image51

Lalalala - jag vill ha nya accesoarer ! jätte sugen på att skaffa ett nytt armband eller halsband. Det är verkligen kalasbra med accesarer för det kan verkligen klä ner och klä upp ett plagg =) Btw så kollade jag runt lite på någon blogg idag och såg att Mischa Barton bar en jätte söt miniklänning som jag verkligen vill ha .. typ bud på att hitta nånting liknande här hemma i hstd eller vänta tills vi kommer till gbg ? vi får se.

Nu ska jag krypa ner och sova.. eller jag ska kolla på My name is Earl och crubs, och sen sova ! det ska bli skönt för jag har ont i ryggen av någon konstig anledning..

GOD NATT / Sara Have it your way

Hola Guappo

min syrra sa nyss att det betydde hej snygging på spanska om man säger det till en kille ;D haha

aja, fyfan vilken huvudvärk jag har haft idag. helt otroligt. Mådde illa i samband med det och såg dåligt så tror det ka vara migrän =( aja, jag och Lina och Bella gjorde klart historiauppgiften tills på torsdag då vi ska ha vår redovisning. DET BLEV HELT LYSANDE! :D:D det har vi gjort bra tjejer och killar (erik) hiahiahia

nu ska jag sova, IGEN! haha men jag är helt färdig i hela kroppen. ska typ gosa ner mig och kolla på My name is earl och scrubs! MYS!

image50

/ Sara - Have it your way

I hate every beautiful day

sugarcult - I hate every beautiful day ..

FAAAAAAN FAN FAN FAN FANS HELVETE! till min fasa råkade jag läsa saker jag inte ville läsa :O ditt as, hoppas du ruttnar. jag vill inte prata mer med dig.

ÅH!

PLUGG

fy jag är redan urless på plugg =/

aja, jag och Erik har kommit en bit på vårat psykologi arbete så det känns skönt. Har även börjat lite smått med historia arbetet och pluggat matte har jag gjort hela kvällen! skitkul verkligen.

now, back to work !

Berlin 08 - underbart!

Rubriken säger allt !

Det var helt fantastiskt kul i Berlin. Jag, Jossan, Nina och Sabine bodde tsm och hängde runt med de andra. Orkar inte skriva så mkt men vi har besökt bl.a. Berlinmuren (1961-1989) och det var mäktigt. Vi har även sett Olympiastadion och det var coolt =)

I fredags var vi på en klubb som hette Matrix och det var helt sjukt kul haha !
nu ska jag plugga =( buhu

ciao

RSS 2.0