PARTEY!!

Igår var det fest hos Jenny<3 Det var sjukt kul! massa trevligt folk och så. Dock blev inte allt som jag tänkt mig men jag tackar för det lilla som blev som jag ville (:

- Idag är jag bakis. sovit hela dagen nästan haha, käkat pizza också annars är det fan ingen riktig bakissöndag!

CIAAOOOO!

The Hurricane!

- Pistol shots ring out in the ballroum night.... and here comes the story of the hurricane! Ah Bob dylans - Hurricane är så jävla bra! Det kickar igång en. Nåja, jag ska iallafall till skolan om en halvtimme ungefär och ha svenska! Fy F*n. Jag pallar verkligen inte det idag. Okej svenska är kul men inte med ULLA BJARTMAR! UUUUH!

jag längtar till lördag, jag vill ha lördag nu, och lördan kommer bli bäst! =)=)

TRÄNING!

bah en jobbig dag! först 1,5 timmes gympa på morgonen. Sen yoga i en timme, sen träning på Nautilus :) men nu är jag färdigtränad för idag iaf ! Har duschat och sitter i världens myspys kläder och funderar på att sova snart! Jag kommer sova lika gott som en griskulting!

Men nu ska jag checka the english glosses till tomorrow! ;D

jag längtar till lördag som fan :D:D:D:D

Love is gone!

Ah idag är det tisdag! Jag är faktiskt riktigt glad just nu. Har precis kommit hem från ett mycket trevligt tandläkarbesök. Fina och starka tänder =D (LUCKY ME!) Att man kan bli så glad av ett tandläkarbesök är svårt att förstå. Men hon var så mysig och hon förstod precis att man var morgontrött och lite dåsig sådär på morgonkvisten. Hon var iaf  trevlig att prata med!

Jag ska snart till skolan, men det är om 40 minuter ungefär. Jag har redan hunnit vara inne på www.nelly.se och snappat upp en jätte jätte fin tunika och ett par smakfulla sockar som jag vill ha!

  =) visst är dem söta!

Nåja, Razorlight - America är för stunden igång i mina högtalare! ÄLSKA!
CIAOOOOO

Throw it on me!

The hives vs. Timbaland - throw it on me! I LIKE I LIKE I LIKE!

Nåja, nu är jag iallafall klar med min historia :) Den ska bara printas ut! har även pluggat glosor. Dem sitter faktiskt för en gångs skull. Så nu skulle det sitta fint med lite massage faktiskt. Får typ tvinga Nina eller Karlsson imon HAHA! Imon så blir det mycket träning ! Först gympa på morgonen, sen Yoga på alternativ medecinen, sen träning på kvällen med Bella och Lina <3 =) Det ska dock bli väldigt kul, men jag undrar hur jag mår på onsdag?!

Nåväl, denna helgen har varit askul! fredags hemma hos bella, kalasmysigt :) Sen i Lördags hemma hos Daniel. Succé! Och söndagen var riktigt nice och mysig !

nu ska jag duscha, sen käka! CIAOOOOOOOO

  (HAHA!)


måndag morgon!

- nu ska jag till skolan och ha två ynkliga lektioner! YEY FÖR MEJ!

Sunday bloody sunday!

Idag är det söndag. Jävla söndag rent ut sagt! 

Jag har fruktansvärt ont i halsen och jag har redan fördärvat den genom att pressa och ta i allt vad jagkunde i morse i kyrkan. Jag fördärvade rösten redan igår på festen hos Daniel!! Kareoke i all ära men jag borde inte ha skrikit så som jag gjorde XD Men festen var iaf en av de roligaste på länge måste jag säga. Alla var lagom dragna och alla var glada och Tobbe fyllde år och fick lustiga presenter! Jolle och Josef snaggade sig, Jolles blev ju fint iaf :) :) Sen skulle de andra till BM men jag,Lina och stoffe begav oss hemåt med tanke på morgondagen!

En sak som känns lite surt är att jag förmodligen inte har ett jobb framöver för min chef är helt jävla otrolig! AHHHHH skjut dig själv.

Nu ska jag fortsätta att skriva klart min Historia som förmodligen kommer bli hyffsat bra! Yey for mej :)

Arriverdeci

Wake me up, when september ends!

Idag är det Lördag :) Älskade lördag rent ut sagt! Jag är väldigt förtjust i lördagar eftersom så är man ledig och man kan vekrligen passa på att göra det man vill och dessutom njuta av det. Härligt! Igår var gänget hemma hos Preussan! Till en början nere i hennes källare men efter att Kristofer skrämt livet ur oss flickor(+erik) och en himmelsk stor spindel skrämt vettet ur oss så gick vi upp och satte oss i trygghet. Vi spelade rappakalja och var det inte Krubbitare så var det Lana. Det var iallafall jätteroligt, det blev dock inget bastande "/ men vi får basta nästa gång tycker jag bestämt !

Idag vill jag träna. Det får nog bli en löprunda i skogen, vilket även är härligt. En slags frigörande känsla. Oh jag har hittat en jätte söt kofta ifrån Odd-Molly! jag vill ha den, men som mamma säger; det är mycket man vill ha! och JA det stämmer kära mor.

Nej istället så ska jag spara pengar till Köpenhamnsresan som blir i slutet av oktober och det ska bli så fasligt kul :D Sen ev. ska jag till gbg i november men vi får se vad som händer!

PUSSKRAM!

 (en bild från i somras, eller ja den sommar man nu kan kalla det)

The Killers - I've got soul but i'm not a soldier

Bleed it out

usch, jag har huvudvärk :( dock börjar den bli bättre. har sovit en stund nu och kollat dåliga tv-serier! xd
jag har tagit bilder också, det är ju ego-fredag HAHA! jag vill basta idag, men får se om det blir så eller inte :)

 Lalala, :)
 smile! (ja, jag vet jag är ego)

TÅÅRSDAG!

musik musik musik! jag har suttit i snart 2 timmar och bara lyssnat på musik :) det gör mig så lycklig.

helt okej dag i skolan iallafall :) sen en mysig fika med Jenny och Tesse! men jag är även sjukt förbannad över att nån jävla shidudi har tagit min cykel :O:O:O:O sug kuk-röv-hål-helvete!

The Sounds är iaf bra, just nu!

imon är det fredag och jag är lycklig då, eller iaf efter 5 för då är skolan slut :D ah då blir det fredagsmys I hope!
nu blir det dusch! // PUSSPUSS CIAOCIAO

Trött på kyla, redan!

- Oh jag är redan trött på kyla :( Och REGN för den delen men det är nog de flesta vana vid det här laget. Jag är även hyffsat trött på skolan, iaf på matten eftersom jag fattar knappt. aja får ragga upp nån som KAN matte och som KAN hjälpa mig!

- Idag var det kör och det fick mig på bättre humör :) (Y) två andra fisar som gör mig på gott humör det är Lina och Bella! så smakfulla så. <3

- Igår hade jag migrän och då var det faktiskt synd om mig. Mitt huvud kändes lika stort som en 42" widescrean TV och dunkade disco takt. Spydde också fr att ta till med detaljer "/ USCH!

- Nu ska jag ringa emil :) CIAO!

  <3 LOVE ITEMS!

The way I are!

- idag är det onsdag och det innebär soft dag i skolan och KÖREN! lalalallaa :)

- Baby if you strip can you handle me the way I are..

imon kommer vi får sluta tidigare! så jag ska eventuellt fika med Jenny och sen iväg och träna afro :D:D nånting jag aldrig har gjort men det ska bli kul!

- Nu ska jag kolla på tv, hej svejs!

Dear Monday!

- Då vart det Måndag igen! En hel radda med skolplugg denna vecka. Det är inte så najs asså.. Men jag har betat av Alternativ Medecinen och börjat skriva historia, men har engelska,matte och tyska kvar!

aja, Dagen började iallafall hemma hos Bella och svenska plugg. Mysigt men svenska är INTE kul. sen så hade vi språk första timmen vilket var helt okej, men som vanligt är jag och Josefin helt lost. Sen hade vi lunch och jag ska inte uttrycka mig om den. Inte så god.. Sen hade vi samhällskunskap vilket var helt okej eftersom vi kollade på "uppdrag granskning", ett avsnitt som handlade om Göteborgskravallerna 2001. Intressant! sen slutade vi och jag drog hem och softade lite, sen åkte jag in till stan för att mysa med min Lajnut! det blev en varmchoklad
kaka fika :) mysmysmys.

Sen åkte vi hem, eller snarare jag cyklade med Lina på pakethållaren! sen packade jag och begav mig till min far. Sen efter så drog jag ut och sprang 4 km trots min förkylning så jag ska inte klaga om jag mår dåligt imon! sen så har jag bara pluggat..

Imon blir det spinning på Nautilus på gympan! Hel-nice :)image3 NI ÄR BRA! SÅ BRA!

Wild world!

- nu är det söndag kväll.. Jag ogillar verkligen söndagkvällar =( jag blir så depp. Men har iaf fått en ny tröja av mammi idag som hon köpte när de var och handlade! TACK<3

- sen har jag gått och blivit förkyld, rätt så mycket. Tror till och med att jag haft feber. AFFF! Nåja, har iallafall gjort lite av nästa veckas skolarbete.. vilket är väldigt mycket!!! tro mig. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske ta en dusch och sen chilla framför tv:n? ah vi får se!

Cat Stevans - wild world
James Blunt - Goodbye my lover
Super Furry Animals - Hello sunshine
Razorlight - America
Johnny Cash - Hurt


 = SARUT!


JAHA!

- då har man skaffat blogg.se :) jag fattar nada men du vet, man måste ju bli en i det gänget också!
Nåja, idag känner jag mig ruskigt risig. Känner mig febrig, ont i halsen och ögonen kliar och NÄEH, det är inte bra med Sara idag "/

- kommer missa dansen idag och det känns jävligt sunk eftersom ingen av oss, varken Jenny eller Pauline ska dit så vi kommer ligga redigt mycket efter. aja dubbelt upp nästa gång då.

- Idag har jag även konstaterat att det är höst. Igår var det riktigt höst mysigt väder men idag är det äckligt höst väder, som regn (vilket jag hatar och det kan Lina,bella och erik intyga att jag gör) och det blåser även halv orkan. Typ; hej dra täcker över huvudet och kom och mys med mig!!!!!

- Nej nu ska jag gosa i soffan och kolla på nån mysig film! CIIIAAAO /

RSS 2.0