Deleted!

God kväll allihopa!

Nu har jag precis rensat hela min data som var fullsmockad med musik.. 3,5 GB var bara musik och det är nästan en hel hårddisk.. Ni kan ju tänka er hur "snabb" min data har varit.. hehe! Men nu när det är borta plus lite bilder så går det lite snabbare och det är faktiskt stor skillnad!

Ikväll har jag inte gjort så himla mycket, diskuterat lite med mamma om saker och ting sen klurat lite på ett projekt som jag ska påbörja imorgon! Säger inte mer än så för det kanske inte går i hamn då haha! Sen har jag varit borta hos Lina och hämtat min cykel som stått där sedan i lördags haha, slarvigt av mig men men, nu är lilla bettan hemma igen och Lina har tagit väl hand om henne!

Nu ska jag ta och sova för jag är trött och ska upp tidigt.. Lägger upp bilder imorgon på tröjan jag köpte och kanske berättar lite närmare om mitt projekt!
Puss, Godnatt och sov gott snyggingar!


Måndag 30 Juli

Godday!

Idag har jag varit i stan med Lina och köpt en tröja inne på Piraya på rean! Den kostade 75 SPÄNN! Kan lägga upp en bild sen! Sen har jag inte gjort så mkt mer, mest plockat här hemma.. Nu ska jag bege mig till mamma! Skriver mer sen..
PUSS

VIVA ESPANIA!

JAAA! Spanien är så värde EM guldet! Verkligen en bra match mellan Dem och tyskland. Bra insatser från båda lagen, men Spanien briljerade dock! :D:D Men det är såhär fotboll ska vara, Rolig Schysst och bra passningsspel!

Spanien spelar kul fotboll, har ett grymt passningsspel, spelar grymt både defensivt och offensivt, bra försvar och anfall! Kanon! VIVA Espania! Fernando Torres är stjärnan i laget och tar verkligen tillsammans med laget hela Wien med storm! Han kan spela riktig fotboll! Söt är han också, hahaha!


In the mood

In the mood - Glenn Miller

Yes, i'm the mood for party! :D Yey, nu är jag i princip färdig och nu ska jag bara komma på hur jag ska ha mitt hår! Antingen nedsläppt och sätta upp en 2/4 av mitt hår eller sätta upp det i en knut? HM... vi får se! Men jag är taggad iallafall och det kommer nog bli kul.. Först hemma hos Jennsan och tjöta med flickorna som kommer vara så söta så, sen kanske vidare mot stan till Robin! Vi får se hur det känns framåt kvälla haha..

Nu måste jag göra något åt mitt hår! AH!
skriver mer imon! PUSS

Cactus lime

Hej allihopa, everybody!
Hur mås det denna fredagkväll?
Jag mår bra, men fick ett ryck och vill verkligen utomlands NU!



 


Bob Marley <3

Det är nu som livet är mitt

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
och min längtan har fört mig hit
av den himmel jag aldrig nått

Det är ändå vägen jag valt
min förströstan långt bortom orden
som har visat en liten bit av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever all den tid jag har
kunna vara stark och fri se hur natten går mot dag


Helen Sjöholm - Gabriellas sång

Sitter här och suckar över regnvädret.. =/ Det är ju så man får krupp och vill sticka ner huvudet i jorden precis som en struts.. FY va tråkigt! Nåja, det är iallafall fredag idag och jag ska förmodligen träffa Lina ikväll och bara ta det lungt för imorgon är det party party!

Kan man ha det här på sig? En svart kjol, svart blus nedstoppad och ett brunt skärp (alternativ ett annat smalt rött skärp som jag ska låna av min farmor, det kommer bild) Men ser det okej ut?

    
Vad ska ni göra denna fredagkväll?

/ SARA

Fredag 27 Juni

God morgon


Jag vaknade runt 8 idag och jag kunde verkligen inte somna men jag skulle ju ändå gå upp så jag satte mig och kollade på tv bl.a Tv4 nyhetsmorgon! Gud va förvånad jag blev när det stod nyhetsmorgon fredag.. Denna veckan har verkligen sprungit iväg. Som en elitlöpare.. man hinner inte riktigt med sig själv! Nåja.. idag mår jag någelunda bättre och är inte sådär hängig som jag var igår utan jag känner mig pigg och utvilad faktiskt!

Nej nu måste jag pysa igen! Duty calls! Skriver mer senare..
PUSS

R E S P E C T

Go kväll

FYY va trött och hängig jag känner mig just nu.. usch! Och mätt är jag! Har ätit grillad forell med nypotatis och gräddfil! MUMS! Ska käka hallon och vaniljglass snart! YUM YUM! Nåja.. Jag träffade Lina innan och mös framför en film som var helt sjuk, men jävligt rolig. Sen pös vi till eurostop och kollade runt! Jag provade bl.a. en svart pennkjol och en helsvart klänning men inget satt som jag ville hehe! Lina köpte iaf en jätte jätte söt sjal som var helt underbar!

Och nu ikväll har jag inte gjort mkt mer än ätit mat hehe.. ska kolla på fotbollen snart och bara dega antagligen! Kanske gå ut en promenad sen om vädret tillåter och om min kropp orkar för jag känner mig som sagt hängig! Kollade just nu på www.zoovillage.se Grymt snygga streetkläder bl.a.! Hittade en rätt söt tröja från Paul Frank som jag vill ha haha


Vad tycker ni?

Brist på fantasi ..

Hejhopp!

Idag är det torsdag och det känns som om denna veckan har rusat iväg och jag har inte gjort mycket alls! Jag har träffat Lina efter att hon har kommit hem vilket var mysigt, sen har jag träffat Madde och det var mycket trevligt! Idag vet jag inte vad jag ska göra.. funderar på att städa min andra garderob för den ser ut att sprängas snart av så mycket skit saker som befinner sig där! Vädret är dessutom väldigt ostabilt så det känns lite risky att ta en promenad för jag ogillar verkligen regn som överraskning så jag tror jag stannar inne tills jag ser att vädret börjar ge med sig.. Jag satt och kollade lite kläder igår på internet och jag är verkligen sugen på att köpa ett par beiga chinos men jag har inte hittat några "oh dem där vill jag verkligen ha" byxor.. men vi får se! Hittar kanske ett par när jag minst anar det..

Nu är min kära syster på Menorca, undra hur vädret är där? Förmodligen desamma som i Barcelona i och med att det ligger ofärskämt nära vart annat!
Nej nu väntar sphagetti och köttfärssås! PUSS

Bulls och vattenporten!

God kväll!



Har precis kommit hem från ett fotbollsladdat the bulls pub! Riktigt riktigt trevligt och jag var där med Madde! Jätte mysig kväll verkligen och mycket att prata om! Detta får vi ta och göra om snygging!
Tyskland vann matchen btw och de mötte turkiet.. jag hejade på turkarna eller turkisterna haha :D Men det var tillfälliga avbrott så fick inte se så mkt av matchen eller vi fick inte se höjdpunkterna dvs.. men men!

Nu ska jag ta och hoppa i säng eller varför inte kolla ett avsnitt av SATC!? Imorgon ska jag köpa slingor tror jag och sen fråga lilla söta Lina om hon vill hjälpa mig!

Tjing tjing och sov gott!

En tätort på en slätt

Tjingeling!

Ska alldeles snart in till stan för att ta en lång fika med Madde! Evigheter sen känns det som.. men det ska bli trevligt! =)
Nu måste jag kila, skriver mer ikväll!
PUSS


Ace Ventura - When nature calls

Japp, den filmen ska jag kolla på alldeles snart men ska först bli klar med lite saker!
Jag längtar till lördag för då är det fest =) 30 talstema hehe, rött läppstift, klänning och lockigt/uppsatt hår som gäller för tjejer och för killar antar jag kostym. Det kommer bli hur bra som helst!

Dance with me, hold me closer closer and closer..


Bjuder på ett leende denna grå muliga dag!

Det är inga problem!

TJA!

Kom nyss hem ifrån Erik efter att ha spenderat en mysig kväll med gänget! Trevligt trevligt! Vi kollade på allsång på skansen vilket även var premiären och om jag ska säga vad jag tycker personligen så var Christer Sjögren höjdpunkten med sin berömda I love europe hit! Efter det kollade vi på Premiäravsnittet av morden i midsommer.. Det var bättre än allsången iaf och helt okej, men jag tyckte att början var alldeles på tok för seg så jag kom aldrig in i själva avsnittet.. men men! Jag väntar med stor spänning på nästa tisdags underhållning i form av allsång, kaffe och mord! Nu sitter jag här framför datorn med ett stort vattenglas därför att jag mår illa av någon konstig anledning..

Jag kollade på någon konstig serie innan idag som handlade om unga mödrar.. Jag kom att tänka på att livet är så jäkla oförutsägbart.. Tänk dig att du träffar en kille och ni är nykära och du blir gravid, endast 18 år gammal.. du har sista terminen kvar på gymnasiet och studentfest efter studentfest väntar och du har en hel framtid framför dig. Det är nu det gäller att få bra betyg för att sedan kunna komma in på högskolan eller universitet.. Men om det nu visar sig att du gått så långt och måste föda barnet och du varken har jobb eller pengar.. vad gör du då? Nej.. vad gör du då? Då står du där och ser ut att ha sålt smöret och tappat pengarna och vet varken ut eller in.. Detta är min största mardröm att detta ska hända.. jag fick sån ångest när jag såg dessa unga tjejer som blivit lämnade av sina pojkvänner som blivit för skrajja för att se sanningen i vitögat och inse att de ska bli pappor.. Tänk på hur framtiden skulle se ut.. Du kommer inte få någon tid för skolan och får du inte det får du inga bra betyg och då måste du läsa på komvux och det är inte det roligaste har jag hört.. redan där har det gått sisådär 5 år kanske.. Nu vid denna tidpunkt kanske du är trött på att plugga och pallar inte mer för stunden.. Där ryker ytterligare 2 år för du är lat.. nej usch jag får sån ångest över att bara tänka på detta! Nej det är nu framtiden står på spel och försök att göra det bästa av situationen och tänk innan du gör något! Kärlek kan va underbart men är detta verkligen en underbar konsekvens? 

Lite deprimerande blogginlägg kanske men detta förekommer som sagt och jag anser att alla bör ta en funderare.. Nu ska jag ta och gå till sängs! Skriver mer imorgon!
PUSS och godnatt!

 

Sex and the city

Jaa äntligen har jag sett den efterlängtade filmen om Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte! Den var faktiskt bra, fast jag föredrar serien dock, men alla dessa skämten om killar och så vidare är så sjukt roliga! Sevärd säger jag bara! Håller faktiskt på att kolla på några avsnitt av satc just nu och det får mig på gott humör, fast det r jag visserligen redan! Jag ska snart in till stan för att möta Lina och prata om allt mellan himmel och jord över en lång lång fika! Prinsessan är hemma nu!!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rugUc3tgjYg&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rugUc3tgjYg&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

Skriver mer sen! PUSS


SARA


23 Juni

Aye Aye kapten! God eftermiddag!
Fyy vilket väder det var igårkväll.. FY! Det blixtrade typ var 10:e sekund och mullrade och .. regnade! Är vi förvånade över regnet? NEE! Nej usch.. bara inte denna sommaren blir som förra.. bortspolad av regnet.. okej, man kan ju iochförsig göra saker ändå som att Va med sina vänner, familj, gå på bio You name it.. men sen samtidigt är det helt underbart att få vara ute och det är ju det vi alla går och väntar på i mitten av April på att kunna gå i ett par shorts och en blus och slippa frysa.. men nu går inte det för det är kallt och REGN!

Nu är jag lite smått hungrig och ska alldeles snart göra någonting åt det, men först ska jag bädda och plocka ihop mina saker jag ska ha med hem till Pappa idag! :D
PUSS och jag skriver mer sen.

charmigast.se




Midsommarafton!

Igår var det midsommarafton och jag firade den med goda vänner och god mat! Tack alla för att ni kom och tack för blommorna och chokladen! :D
Idag är jag så in i glödhetens trött så det finns inga ord som beskriver hur jag känner mig! Skriver mer ikväll..
Blir nog pizza och film ikväll och lite chill!

Tack ännu en gång ni som gjorde denna midsommar underbar!

Allt är klart!

Jaaa! Allting är klart inför imorgon, jag har dukat, städat, ställt fram fördrinksglasen är framplockade och maten är på plats i kylen! Det blir nog bra ska ni se haha :)

Nu ska jag snart äta pizza och va onyttig sen in i duschen och därefter prova lite kläder inför morgondagen men jag tror jag vet vad jag kommer ta på mig! Antingen min vita klänning från Rut mfl. och ett par leggins till den eller ett par beiga shorts och min persiko färgade tunika! Vi får helt enkelt se vad Gud erbjuder för väder imorgon!
Hoppas iallafall att ni alla får en trevlig midsommar så hörs vi kanske imorgon eller på midsommardagen!

GLAD MIDSOMMAR!


PANIK

jag har panik, jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig imorgon! Något tips?

19 Juni

God morgon folket!



Idag är det den 19:e Juni, vilket innebär att det är dagen före midsommarafton! OH jag längtar som ett litet barn för det kommer bli så mysigt, och förhoppningsvis uppskattat :D Vad ska ni göra imorgon, några planer? Idag så ska jag,mamma och Lars åka och plocka jordgubbar för att slippa krångla med 1 liters förpackningar som aldrig räcker! Vi ska plocka jordgubbar hinkvis och på så vis tjänar vi på det eftersom det blir billigare / kg eller hur jag ska förklara det.. Sen ska vi stoooorhandla i folk vimmlet! Jag klarar inte av sånt, det brukar sluta med att jag blir så frustrerad och irriterad på folk som inte flyttar på sig och är allmänt virriga. FYYYY!

Nu ska jag ta en promenad innan vi beger oss! Skriver mer ikväll.
PUSS



Yo Yo keppsen is the shit!

Kom nyss hem från Preuss efter att ha kollat en helt misslyckad match mellan Sverige och Ryssland. Vad i helvete höll Sverige på med?? Vad händer med vårat snabba spel och våra långa bollar och bra inlägg? Vi som brukar ha hyffsat många hörnor hade 3 stycken efter typ 50 minuter och Ryssarna hade 13.. Neej fyfan! Hellre gräver jag ett hål i 40 graders värme än att se om denna skit match! BUUUU.. lagerbäck borde avgå och fara åt fanders!

Nu är jag arg - ursinnig! Trött också så ska väl sitta här och lura lite, sen BED TIME! Btw så kommer jag i fortsättningen under detta EM att hålla på Spanien och om de åker ut så Holland!
PUSS!


huahuahuahuahuhauhauhuahuhahuah!

18 Juni

God eftermiddag!

Idag så har vädret varit riktigt bra, helt okej varmt och solen har skinit på som bara den! Det känns bra! Ikväll ska jag hem till Preuss och kolla fotboll och heja fram Sverige! Klart vi besegrar ryssnarna även om de spelat bra nu på sista tiden! Men äh, vi tar dem! Vi måste slå långa djupledsbollar och satsa på anfallet så tror jag att vi fixar det!
Nu ska jag ta en efterlängtad dusch för jag är vaaarm efter promenaden!

Tjingeling!


Denna bjuder jag på, någon var snabb med kameran och tog en bild när jag gäspade! Fyndigt..

vätskepåfyllning

oj vad jag pimplar vatten! Men det är gott och uppfriskande! Man blir så pigg utav det. Idag har jag inte gjort mycket, fast klockan är ju inte så mycket.. bara halv två eller någonting sånt! Ikväll blir det fotboll hemma hos Preuss och då spelar Sverige mot Ryssland! Ryssland är faktiskt rätt bra så vi får kämpa, men jag tror vi tar dem :D

Tänk va orättvisst, det finns dem som har sol 24/7 och dem som har sol 2 ggr i veckan! Ja, jag syftar på dig syrran! Jag är avundsjuk.. jag vill åka ner och bara leva livet och sola och lära mig prata spanska hehe. Jag kommer snart och hälsar på dig, men jag har inte hittat någon billig resa.. till menorca är det sviiin dyrt tyvär, men jag ger inte upp sökandet efter den perfekta biljetten!

Nu ska jag lägga mig och vila för jag har huvudvärk och är seg..
PUSS

Filmkväll

Hejhopp i galoppen!

Kom nyss hem från en filmkväll med Sandy, Sebbe, Robin och Sabine! Trevligt och chill! Vi kollade på 1408! Jag SKREK verbalt talat.. fy fan! Men roligt hade vi också! En riktigt trevlig kväll!
Träffade på Waern i stan innan idag och gick en liten trevlig runda med honom! Muchos trevlos! haha
Nu är jag så trött så ögonen delar på sig.. Och jaa, jag ska skriva en jätte söt blogg om dig imorgon Sofie a.k.a systeryster! puss på dig hah!

PUSS på er och vi hörs imorgon igen!


Do I have something in my theeth?

It's too late to apologize

God förmiddag! Jag vaknade för en stund sen om jag ska vara gravallvarlig.. Jag som skulle gå upp tidigt HA! Men jag ska ändå gå ut en runda snart och rensa tankarna.. Egentligen ingenting som behöver tänkas på längre för problemet eller funderingen är löst sedan igårkväll och det känns bra! You will always be my friend!

Idag ska jag göra lite dekorationer inför midsommar hade jag tänkt och sen kanske handla lite småsaker också! En sak som jag får lite panik över är att jag vet inte vad jag ska ha på mig på midsommar!! AAHHH.. men sånt löser sig.
Förresten, är det någon som vet hur vädret ska bli på midsommar kring västra götaland/halland? skriv gärna för jag ska nämnligen duka ute på fredag och jag vill INTE ha oväntat regn då!

Nu ska jag duscha sen göra lite sysslor och ta vara på ännu en dag av sommarlovet! Kanske till och med försöka ringa Magnus och se om jag får nåt extra knäckande jobb!

Jag bloggar sent!

Hypnotize - System of a down

Nu har jag städat hela min garderob och jag är färdig NU! Det tog mig ungefär 2 timmar mer eller mindre..
Men fint blev det! Jag längtar till midsommar, det blir nog trevligt trevligt trevligt! Hade förståss varit ännu trevligare om Linut kunde vara med men hon njuter nog på Rhodos :D
Imorgon ska jag nog gå upp extra tidigt för jag ska ut och gå eller springa! Måste sätta igång igen innan jag får spasmer! Jag ska skära ner på läsk och onyttigheter och bara unna mig på helger och högtider. Ska börja införa lördags godis istället för veckogodis haha! Kan äta massa god frukt istället, vilket jag i och för sig redan gör, men i större mängd. Har ni något bra tips på mellanmål kanske? Skriv gärna =)

God natt och sov så gott, skriver mer imorgon! PUSS

None

Ett av de sätt - Peter Lemarc

Har fastnat för den låten! Lyssna gärna på den på www.youtube.com

Ikväll har jag inte gjort så mkt, planerat inför midsommar och vilka som får äran att komma! NU ska jag kolla i min garderob för att kolla vad man kan ha på sig på midsommar! :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JpuOLV8B9Zk&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JpuOLV8B9Zk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>

puss på er!


En glad kock :D

16 Juni

God förmiddag!

Har precis duschat och det var jätte skönt verkligen.. Gjorde en hårinpackning för mitt hår är så sjukt slitet och det är inte snyggt när jag nu börjar få långt hår igen.. ska nog be mamma klippa mina toppar för att det ska se fräscht ut nu i sommar.. och kanske till och med slinga om det för min utväxt är inte så snygg nu haha! Idag så blir det chill, ska städa min garderob hade jag tänkt mig för den ser ut som kriget själv och sen ska jag göra en god sallad till lunch hade jag tänkt.. Räksallad låter väl inte helt fel? :D

Nu ska jag dra på mig myskläder och börja plocka lite här hemma! Skriver mer under dagen..
PUSS på er


Denn bjuder jag på! haha Lagom runda under fötterna här ja

15 Juni

Och regnet det föll ner ner ner så Sara måste ösa..

Fyfan vad tråkigt det är med regn.. jag brukar inte vara deprimerad, men av regn blir jag ta mig fan det! Man sitter ju bara inne och rucklar..SKIT! Ikväll har jag inte gjort mycket alltså.. bara varit hemma och kollat på tv i princip! Jag är jätte godissugen nu så funderar skarpt på att dra ner till preem, men vi får se.. det regnar som sagt.. Vad har nig gjort ikväll, förhoppningsvis någonting mycket trevligare än vad jag har gjort! Kom gärna med något mysigt förslag som jag kan fullfölja min kväll med!

PUSS


Jag vill iväg någonstans där jag trivs bra, och det gjorde jag i Rostock med er!

Islands in the stream

Sitter här och har precis ätit och lyssnar på Dolly Parton! Hon är verkligen en riktigt bra artist.. Synd att man inte hade möjlighet att se henne i Malmö igår! Min absoluta favoritlåt med henne är Coat of many colors, har ni någon? :D

Idag har jag inte gjort så himla mycket, städat av och hjälpt pappa att hänga tvätt och sånna saker.. sånt som behövs, men jag hatar verkligen att städa! Men ibland behövs det göras ett eller annat ryck! Nu ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska göra någonting med några polare.. förmodligen kolla film för det regnar ute och det är verkligen riktigt tråkigt och deprimerande.. Nu ska jag nog försöka ragga någonstans att vara för jag är trött på att sitta inne ! haha.

Bra låtar just nu:
Timbaland - Board meeting
Johnny Cash - I got stripes
The killers - Mr. Brightside
Don Mclean - American pie


Heja sverige friskt humör

Sålt tavlor

Japp, det har jag gjort inatt, eller jag drömde det iallafall! Jag fattar inte att jag alltid drömmer sådanna sjuka saker som att jag blev tillsammans med en viss J.F haha.. Jag skulle dock vilja veta vad det betyder om man drömmer om tavlor!

Igår kollade gänget och jag på fotboll hemma hos Stoffe och det var trevligt! Synd att Sverige förlorade mot Spanjorerna, men jag tyckte ändå att Sverige jobbade på mycket bra! Bra spel tills David Villa gjorde 2-1..
Men nog prat om fotboll, Nu är Lina på Rhodos och hon ligger säkert och gottar sig i solen! Fuskis, men det är hon värd :D

Nu ska jag tydligen hjälpa till att städa.. igen!

IN MED BOLLEN I MÅL, SVERIGE!

I got stripes - Johnny Cash
In med bollen i mål - markoolio (ett måste!)

Ahhhhh, idag spelar Sverige och de möter Spanien. Undrar verkligen hur det går. I sverige är det Henke och Zlatan som är på top och i Spanien är det Villa och Torres, tror jag! Jag hoppas på att vi vinner, med tanke på hur det gick i November förra året i Madrid. Vi förlorade med 0-3. Nej, vinst idag, men jag vågar faktiskt tippa att det blir lika.. Kanske att ta i men vi får se! Det blir iallafall fotboll hela kvällen här hemma och en avslutningsvis mysig kväll för Lina eftersom hon lämnar oss och åker till Rhodos inatt!

Nu ska jag göra mig lite fräsch och kanske gå ut en runda med Simon innan regnet börjar ösa ner som SMHI har lovat. Aja, lova mig iallafall att ni hejar på Sverige och på med era snygga tröjor i Blå/gult och skrik och heja allt vad ni kan. För sånt är vi bra på, svenskar! GO SVERIGE!

PUSS, uppdaterar sen.


Ett till sånt snyggt mål, Zlatan!

För stora, för små

- ja, så kan det låta borta på Maxi vid högskolan där Lina säljer jordgubbar. Att folk bara orkar klaga XD Nåja, tycker iallafall att den lilla prinsessan är superduktig!

Idag så har jag inte gjort så mycket.. känner mig som sagt matt och konstig. Har väldigt ont i armen och har ingen styrka i den.. Men det är nog ingenting. Ska snart kolla på någon film för vädret lockar inte särskilt, även om jag varit ute och cyklat en stund! Ska nog kolla på kärlek på menyn, den är jätte söt och Chaterine Zeta Jones är med bland annat och hon är riktigt duktig om ni frågar mig :D

Ikväll vet jag inte 100% vad som händer. Får förslag från både höger och vänster, men vi får se vad som lockar mest!
Puss på er och hoppas att er helg blir trevlig!


S.

Mr Brightside

Oj oj oj vad trött jag är.. känner mig inte helt kry heller. Matt i hela kroppen!

Skillat

Jaha, då vann turkarna över Schweiz.. Lite tråkigt för jag höll på Schweiz! Rätt åt turken som blev skallad haha, nej nu var jag elak!

Jag har lite tid över och då gör jag det här:

Utseende och allt däromkring ;

Anser du dig själv som snygg?  Ja
Vem är snyggast?  Det är många som är snygga
Hur många hål har du i öronen?  3, men använder bara 2
Har du en hårborste i din väska?  ja, eller en kam
Har du några högklackade skor?  Jaa, två par
Vad får du oftast komplimanger för? hm.. brukar bli mina ögon. Många som säger att de är stora och fina!
Har du nytvättat hår?  Nej

Fakta ;

När är du född?  16 November
Brukar du bada i sjöar om somrarna?  Nja, havet blir det i och med att Tylösand är såpass tillgängligt
Smeknamn: Sarut, Sauura och Lisa?
Stjärntecken:  Skorpion
Vilka språk kan du prata?  Svenska, Engelska och Tyska
Längd:  167
Ögonfärg: Blågrå

Framtid ;

Vill du ha barn?  Jadå
Vilket är ditt livsmål?  Att få arbeta med nåt jag brinner för och att det blir lycka och välgång
Drömjobbet:  Psykolog är jag inne på just nu men vi får se
Vilken är din favoritfärg? Beige
Sämsta färg då?  Lila
Favoritskor? Mina leopard ballerina
Favoritpizza:  Kebab eller Ciao Ciao
Favoritfilm: Walk the line eller The green mile
Vad gjorde du igår kväll?  Kollade på fotboll Sverige-Grekland! SVERIGE VANN
Vilken låt lyssnade du senast på? Patrick Park - Something pretty
Hur många syskon har du? 2, en syster och en bror
Vad får dej att bli glad? hm, trevligt umgänge såklart men sen är jag så lättroad
Vad får dej att bli ledsen? Om någon ljuger eller går bakom ryggen på en
Vad har du för planer för helgen?  Jobba kanske och eventuellt fest på fredag hos Josef och sen kanske nånting med några från klassen på söndag

GOD NATT




You could never publish my love

Hejhopp! - Sitter just nu och kollar på säsong 2 av OC. Så himla bra så att jag får rysningar!
Det är ju bara ett plus att Seth Cohen (Adam Brody) är snygg haha :D

Ikväll ska jag jobba =/
Btw, Sverige vann ju över Grekerna igår med 2-0!! Gött mos, vi är svenska fans allihopa!
Nu ska jag fortsätta njuta av OC..

Patrick Park - Something pretty


Vi är svenska fans allihopa

HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR! Jaaaaaaa, idag spelar Sverige mot Grekland och jag hoppas såklart på en svensk vinst =)


Nu jobbar ni bra, Zlatan och Henke!

oj va dålig jag är på att uppdatera

Jag är jävligt dålig på att uppdatera.. Men förra onsdagen så var det skolavslutning vilket betyder lycka :D Firade med några från klassen med Max mat och chill på Tylösand! Mysigt.

Dagen efter var det dags för student för bl.a. Kristofer. Grattis ännu en gång, hoppas du gillar cykeln! Sen på kvällen kom Emil och det var trevligt trevligt. Han var även här tills Lördagen och det var skojsigt :D På lördagen var det fest hemma hos Dingen och det var sjukt kul, och Jennsan sov hos mig den natten haha och så mycket som vi skrattade åt oss själva är helt sjukt hahaha. Dagen efter soooov jag länge och kollade film och sov.

Igår gjorde jag inte så mkt, tog det lungt och städade lite. Idag blir det att hälsa på Ingbritt på sjukhuset :/
Hey, give me some space so I can think.


Kate moss - vacker

RSS 2.0