Hadley celler och passadvindar..

Buhu vad jag är trött på att läsa om Hadley celler och passadvindar nu.. uschoch fy! Jag vill bara göra geografi provet nu så jag får det överstökat! Just nu pluggar jag bara för att.. jag kan ju det, men jag känner att jag måste plugga just för att jag har prov imorgon.. dagens i-landsproblem.. plugga bara för att.. suck!
Jag tror jag ger upp pluggandet om en timme ungefär.. Lars ska förhöra mig snart och efter att ha förhört mig själv 511 ggr snart så tror jag att det ska gå bra!

Jag känner mig tjock idag.. har ätit kladdkaka.. MEN jag jämnade ut det med ett äpple och massa vatten! Bra va? =)
Nä nu ska jag göra en djupdykning i mina geografiska anteckningar och använda mitt geografiska öga flitigt!

Hej då!



Detta plugga jag nu! ÄLSKA HADLEY CELLER! BIG LOVE! NOT..

Nya tag och nya krafter!

Jsg ska börja skriva i bloggen igen.. Jag har inte orkat göra det nu på ett tag, men nu när vi går mot ljusare tider så ska jag ta tag i skrivandet igen! Det är skönt att få skriva av sig ibland..

Nåja.. Vi har iallafall relativt mycket att göra i skolan.. Allt ifrån prov, seminarier och snart är det dags för FN-rollspel, vilket ska bli kul men jag är lite nervös med tanke på att jag, Isabella och Lina är folkrepubliken Kina, vilket känns som om vi tagit vatten över våra små huvuden.. men vi fixar det tror jag! Vi är duktiga =) Och imorgon har jag fredagsprov i Geografi, vilket jag tror och hoppas går bra och imorgon på kvällen är det underbar med polarna som står på listan, vilket ska bli sjukt kul!

Först ska vi laga mat, sen spela nåt spel och sedan bege oss in i dimman på the fox and anchor! YEAH
Men det är ju som sagt bara trsdag idag så min eftermiddag/kväll kommer innebära geografi plugg och rätta ett fel på min resolution som jag fick tillbaka! Jag är riktigt nöjd! =)

Hej hopp i galoppen så skriver jag imorgon igen..
P.s nedräkningen har börjat till studentdagen!


Från förra studentfesten då temat var M! Jag var Mulle Meck och min grävling var Modesty blaze.. (felstavning där ja!)<3

RSS 2.0