Love is all you need!

All you need is love - The Beatles

God kväll kära läsare! Jag har precis duschat efter att ha varit ute och sprungit slingan 3 varv (3 km).. Låter inte så jobbigt men ack så fel! Det var fel val av mig idag för i denna värmen kvävs man nästan! Jag var så svettig och trött när jag var påväg hem så det rann och gjorde spår efter sig på asfalten.. inte så fräscht kanske, men just nu känner jag mig fräsch och nyttig! Har haft lite problem med magen inatt/idag så jag ska nog ta det lungt ikväll. En ensam-hemma-mys-kväll kanske! Funderar på att kolla på Blood diamond, är det någon som har sett den kanske kan berätta lite kort vad du/ni tyckte om den :D

Nu ska jag läsa en bok! Hej svejs!

Och ett stort grattis till...

JENNY "JENNSAN" PETTERSSON som fyller myndig idag :D:D Grattis stumpan! Nu är du 18 år och vuxen!


GRATTIS!

Sol och en bra bok!

Hejsan hejsan!
Tar en liten paus från solandet och läsandet! Det är verkligen hot ute, men jag njuter av varje sekund! Vem vet när detta underbara vädret försvinner..?? Nåja.. Idag har jag ingen aning om vad som händer! Tar dagen med en klackspark och ser lite vad som finns att göra.. :D

Nä nu ska jag ut och sola igen och sen ska jag äta nåt lätt! Hej svejs!



fr. vänster.. Bella, Stoffe, Lina, Jag och Sabine!

Tim


Detta är Tim för er som undrar hur han ser ut! - Prinsen

Ready steady EAT!

Goddag!

Nu är bullarna färdiga och de smakar... UNDERBART om jag får säga det själv :D Kanelbullar är något utav det goaste som finns! MUMS FILIBABBA! Nu är jag verkligen svettig, äcklig och varm i huvudet så jag ska snart ta en dusch och ringa Lina för att se vad som händer ikväll! Vi kanske ska åka ut till Solgården för att kolla på Magnus Uggla :D Vi får se.. ska iallafall göra mig i ordning nu!

Ha en trevlig kväll :D Hej!


Jag gillar denna bilden! (Mattias, Jag och Fredrik W.)

Bullbak och frukost på stranden!

Hej hopp!

Vaknade klockan åtta i morse för att förbereda frukost på stranden med Lina! ÅH va mysigt det var att se allting vakna till liv och mysa på stranden med den bnästa! Tack hjärtat, riktigt mysig start på dagen! Idag har jag inte gjort så mycket mer.. Läst en bok som heter Snabba cash och den är skitbra verkligen! Och nu bakar jag kanelbullar :D:D

Åter till bullbaket, Hejsan!

Playan !

Tjena Tjena årets sålbränna!

Idag har jag varit på Tylösand och stekt, vilket var jätte skönt :D Vattnet var underbart gött och plaskade länge och väl! Väl hemma så var jag så himla trött så jag somnade nästan i stolen..Nu har jag käkat och duschat och sitter här och gosar med Timmie boy!

Nä, ut i det fina vädret för det ska jag ta och göra nu! Hej på er!

Tralala lilla molntuss

God förmiddag!

Klockan är lite efter elva och jag har varit vaken någon timme för Tim väckte mig! Han är som ett litet barn :D Nåja.. idag vaknade jag med yrsel, men den har försvunnit nu som tur är för jag ska snart till Tylösand och steka. Skönt!
Nu måste jag packa, gå ut med hundarna och bädda min säng..
Skriver mer ikväll!
ADIOS AMIGOS!

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss - Bob hund



Ett mångkulturelt samhälle..

Hej hopp allihopa! Hur mår ni? Jag mår strålande bra och är på ett strålande humör därför att sommaren är vekrligen här nu och det är helt underbart! Värme hela dagarna i ända och vattnet är varmt och det är sommarvarma vindar :D Ni förstår kanske hur glad jag är.. Och allting rullar även på bra och jag är rätt lycklig nu! Det enda som saknas är att jag skulle varit 18 och haft körkort och egen bil för då skulle vi haft lajbans! Åka till helasingborg och göteborg och shoppa och äta god mat! AHH drömperspektiv.. men nån gång blir det så för jag har börjat läsa i körskoleboken nu hör och häpna.. men det krävs lite till initiativ från mig! Ska snacka med Lars om att ta en runda snart med bilen!

Nåja.. jag har varit dålig på att uppdatera.. men jag ska göra det lättläst för er!
I fredags så var jag, KJ, sabine, Matte, Waern och Robin på Kapten röd (vilket är ett svenskt band som spelar reggae musik) och det var kanonkul! En mycket trevlig kväll helt enkelt! På lördagen sov vi länge och chillade! På kvällen blev det först chill och efter lite rastlöshet blev det en runda in till stan för att sedan åka till Helsingborg! Underbar kväll och Vi kollade på Bob Hund som spelade i Hbg.. GRYMT! Jag har gillat bob hund innan men detta var pricken över I:et! Kanonbra kväll och kanon trevligt sällskap! :D

Idag har jag, Lina och stoffe varit i Ringenäs och badat och solat! Mysigt.. Nu sitter jag här och latar mig.. Nää nu ska jag ut i det fin fina vädret! Adios Amigos!
VAMOS A LA PLAYA OH OH OH - tylösand imorgon!


Bob hund - Jag rear ut min själ
Lars Winnerbäck - Elegi
Kristian Anttila - Smutser
Kapten Röd - Kallakallacka


VÄRME I MITT HJÄRTA

Hej hopp i den varma kastrullen! Hur mår ni? Jag mår bra, jättebra faktiskt :D Vädret är underbart, imorgon är det kapten röd med trevligt folk hemma hos mig före, och mysigt sällskap ikväll i form av LINA ! Kanonbra kväll tycker jag det låter som.

Jag har precis käkat och sitter här med ett glas vin och myser! Smälter dagen som man säger :D
Nu ska jag chilla vidare.. skriver senare ..PUSS! ♣


La tortura

Tjohejsan! IDAG ÄR DET STRÅLANDE SOL OCH 27 GRADER VARMT! Jag får dånvimpen så lycklig jag är :D :D

Snart ska jag och Madde till stan för att kolla runt lite och snacka massa skit och mysa! Trevligt trevligt! Ikväll är jag sugen på att göra något med gänget ! Men åhh jag är verkligen superglad över detta väder.. därför bjuder jag på dagens outfit :


(vitt linne från Zara, Kjol från Vero Moda och skor från Din sko) Jag har fått en fetisch för volangkjolar och volanglinnen.. haha!

Det snurrar i min skalle

God förmiddag! Har precis kollat på film och käkat frukost :D Jag kollade på American Pie Band camp. Den är rätt rolig faktiskt! Nu går jag här och plockar lite och chillar..

Skriver mer under dagen! PUSS på er ♦

Allsång och American pie!

God kväll allihopa! Sitter framför datorn IGEN och rucklar.. Lina har precis dragit hem men dessförinnan kom stoffert en sväng och berättade att det stod en polisbil och en brandbil längs med cykelbanan utanför mig! WAAAHH jag blev lite skraj.. men det var nog inte så farligt för det verkade inte vara kalabalik iallafall och tur är väl det..

Nåja, min huvudvärk försvann lagom till allsång och då kom Lina förbi och mös :) Vi kollade lite på allsång, men vi blev sugna på chirre (chips) så vi traskade iväg med Simon och köpte det.. och väl hemma kollade vi på American pie 2 och just precis i detta ögonblick fick jag hem American pie Band camp! WOHO :D:D Lätt att jag ska kolla på den imorgon för ikväll orkar jag inte.. Klockan börjar bli mycket och det är en dag imorgon också!


Nu ska jag sova och drömma sött inatt också haha! PUSS och hoppas att ni får en fin dag imorgon! ♥
Har tänkt på det Sebbe sa nyss, Få honom på rätt spår igen.. Jaa jag ska försöka, eller nej inte försöka.. jag ska lyckas!


Kaffe latte och huvudvärk

God kväll allihopa! Sitter här med en mugg kaffe och suckar för jag har ont i huvudet.. Jag har försökt att vila men jag är inte sömnig så det är därför lite svårt att blunda då! Datorn lockade lite mer tyvär ..

Idag har jag varit med Lina i stan och kollat runt lite :) Det var mysigt! Hon beställde klipptid och shoppade några söta saker, men jag avvaktade.. Jag hittade inget speciellt.. Är visserligen inte ute efter någonting heller för den delen så jag kör på att spara mina pengar! Ikväll ska jag bara ta det lungt framför tv:n och kolla på Allsång på skansen och morden i midsomer med Lina! Chill och mys ska de va'..


Min mat jag käkade igår! Mumma :)


Jag och Lina frossade i godis igår framför en mysig film - NICE!

Highschool film och massa mys!

Jaa, så har jag tillbringat min kväll tillsammans med Lina, godis och en supergullig highschoolfilm! :D Mycket mys och mycket snack, vilket är himla nice. Nu sitter jag här och väntar på att jag ska få hem American Pie 2 som jag har tänkt att kolla på imorgon till frukosten! Och imorgon ska jag först hälsa på Timmie boy som är hemma hos mamma, sen kanske följa med Lina till stan och vara moraliskt stöd när hon klipper sig, sen på kvällen blir det allsång på skansen :)

Nu ska jag borsta tänderna sedan ska jag släcka alla lampor för att sedan sova och drömma något fint!

God natt och sov gott ♣


/ Sara ♥


Sensuella Isabella :D

Tomas Ledin i egen hög person! Jag hittade hans debutplatta i mitt skåp och sitter och diggar till låtarna på den nu haha bland annat sensuella isabella och det finns inget finare än kärleken! :D MYSIGT, och det är superskönt väder just nu så jag är på strålande humör.., JAA hörde ni, det är fint väder i halmstad för en gång skull.

Ikväll blir det nog chillande framför TV:n och Lina och Bella kanske kommer och myser med mig! hihi I like you very much ♥

Dagen har annars varit bra.. speciellt en grej som jag kommer leva på resten av dagen haha :D
PUSS på er och hoppas ni får en fin kväll.. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe efter maten.. (hyffsat vuxet)



(ps. jag saknar mina syskon enormt mycket)

We only got 4 minutes to save the world

Falalalala Hej



Idag är jag mestadels seg, men det är inte så farligt faktiskt! Igår var det fest på Fina Laxen och den var sådär bra! Låtarna var kassa utom några guldkorn typ varannan timme.. Men jag hade kul med gänget iaf speciellt hemma hos mig när det var förfest och sen även på dansgolvet! :D Nåja.. jag och Bella önskade 4 minutes med Madonna ft justin och den kom! WOHO vilket tryck det blev på alla då haha.. Nåja Jag hade som sagt väldigt trevligt med mina vänner.
Nu ska jag laga mat för jag är riktigt hungrig!

PUSS och ha en bra dag - ;)

Rix fm festival!

Hejsan allihopa everybody!

Det ÖSregnar verkligen idag... Jag börjar nog bli deprimerad av detta vädret för det enda jag vill göra på dagarna är att dra täcket över huvudet och sova! Regn är något utav det tråkigaste som finns! Jag stör mig på det därför att det ska alltid regna när jag och mina vänner planerar att göra något kul av dagen! Det regnar säkert bara för att det är jag.. säkert! Vi kan väl samla upp allt regnvatten och skänka till Afrika för dem behöver ju det om några.. Då kommer vattnet till nytta iaf.. Här dränker det ju för fan våra plantor.. Nåja!

Igår var det Rix fm festival och jag var där med mina fina vänner Lina, Bella, Erik, Stoffe, Sabine, Sandy, Robin och Sebbe! Det var kul, men artisterna hade inget riktigt ös tyckte jag! Jag tyckte iallafall att kvällens höjdpunkt var NORDMAN och han körde vandraren, vilket är hans bästa låt och 90 talets bästa dessutom enligt mig! haha..Och vi kollade även på alla fina båtar för här i halmstad finns det ett kocept som heter Marin festivalen som äger rum samtidigt som Rix fm, fast den marina festivalen äger rum i hela 4 dagar med en massa fina båtar och ölstånd! Det finns ett mycket spektakulärt skepp som heter Seedov och kommer ända från Murmansk i Ryssland! Jätte fint verkligen! Efter rix så drog vi hem till mig och chillade lite och lyssnade på reggae :D Mysigt!

Ikväll så blir det fest på Fina laxen med mina underbara vänner, och jag hoppas på en trevlig kväll trots detta eviga regnande! Puss och ha en trevlig dag!

  






 

Du e la go..

Hej hopp i galoppen! :D

Idag är jag pigg och glad och ska alldeles snart gå en promenad med hundarna! Nyttigt och mysigt. Idag gick jag upp runt nio och käkade god frukost innehållande 2 melonskivor och två knäckebröd, kaffe och juice! Tillsammans med en tidning kan det inte bli en bättre frukost.. Idag så vet jag inte vad som händer.. kanske ska gå en runda på berget med Lina efter att hon jobbat.. Annars blir det kanske chill med nån film.. vem vet ;D

Nu ska jag käka lunch sen blir det promenad! PUSS och ha en trevlig dag.



Dagens outfit ( en ljusblå klänning från MQ, mammas gamla jeansjacka ) :D

Då sa tappre sista mohikanen

.. Vilda västern är den som förut?

Godmorgon!
Idag är jag trött i både armar och rygg! Jag boxades på TK igår med Jenny.. och jag tror aldrig jag har svettats så mycket som jag gjorde då! Det rann från både ansikte och ben .. men kul var det iallfall och det är bud på att köpa gymkort där! Trevlig personal och passen är roliga! Idag så ska jag träffa Lina och kanske ska joina henne och stofert på berget för en löprunda! Men vi får se :D
Nu ska jag göra annat!
 
PUSS


Äppelknyckarjazz

Hejsan hejsan goddag goddag!

Om en timme ska jag kickboxas med Jenny :D shit, det var längesen jag gjorde det men det ska bli spännande! Jag ska leka rocky tror jag haha!

En sammanfattning av en trevlig helg!

Hejsan hejsan goddag goddag!

Sorry för om jag är urusel på att uppdatera, men jag har inte haft lust el. ork! Men jag tänkte sammanfatta helgen med några rader..

Fredag: En handla hem mat dag med mamma både på eurostop och i stan, där blev jag lämnad ensam men jag fann några vänner som jag gjorde sällskap med en stund! :D Nice. På kvällen var det dags för fest och då var det förfest hemma hos Carro Lagerstedt (och nej, jag vet inte om jag är släkt med henne) och det var trevligt där! Jag-har-aldrig var roligt iaf hehe, därefter åkte vi gratis taxi med carros pappa och väl framme på festen hittade jag en massa gamla godingar från vallåsskolan och tjötade friskt med dem om allt och inget! En trevlig kväll helt enkelt och den slutade med att jag gungade i en jätte rolig gunga ..

Lördag: Jag var trött, men på kvällen var det åter igen dags för fest för två av mina klasskompisar Sebbe och Waern som båda två fyllde 18 år! (för mig känns det som ljusår dit ..) Men det blev ingen fest utan det blev istället förfest hemma hos mig, och madde kom och gjorde mig sällskap eftersom Lina var i köpenhamn och bella och erik inte var sugna.. =/ saknade dem men det kommer fler gånger babes! Iallafall så satt vi hemma hos mig och spelade kort och snackade om udda och vanliga saker haha.. Framåt elva tiden drog vi in till stan för att sedan gästa B&b, vilket var kvällens höjdpunkt! FAN va kul det var och FAN va roligt det är och dansa! Där inne träffade jag Pauline och Emmie bland annat och det var jättekul! Kvällen var i helhet var muchos bravos för att jag har upptäckt en sak ;) *hihihi* Kvällen kunde dock ha slutat bättre men det orkar jag inte ta upp nu.. Läs hallandsposten istället!

Söndag: Tre ord sammanfattar min dag, Jag var trött ....


Idag ska jag inte gör så himla mycket.. Eller jo! Jag ska eventuellt möblera om i mitt rum för jag är sugen på något nytt hihi! Jag ska försöka ta en före och efterbild på hela processen!

Puss på er och ha en trevlig dag =)



Sarut

I'm walking on sunshine.. oh oh

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jag är så glad idag! Vaknade upp och var glad, även om vädret inte är det roligaste, men det kan inte stoppa mig ifrån att vara happy happy! Idag så ska jag gosa gosa gosa med Tim och följa med mamma och handla, sen är det fest ikväll och jag hoppas på en trevlig kväll UTAN regn .

Nu ska jag fixa lite! PUSSS

En dag på stan..

Japp, en dag på stan ska det bli med Lina :D Mysigt!
Nu har jag nyss ätit och mår faktiskt rätt illa, men det släpper nog snart! Med allt skvalpande i magen av allt vatten jag druckit kanske det inte är så konstigt att jag mår lite dåligt hehe.

Vad händer annars idag? Hm.. jag vet inte! Jag kanske sticker hem till farmor efter stan och hälsar på henne! Vi får se.. Nu ska jag göra mig i ordning och föna håret, sen beger jag mig! Uppdaterar senare..

PUSS





ett par finbyxor goes Chinos ?

Jajemän!
Jag hade tråkigt och hittade ett par gamla svarta pressade finbyxor som jag tyckte var tråkiga att ha på sig.. Så jag gjorde om dem till ett par chinos! Jag la upp dem ungefär 10 cm på vardera ben och det ser rätt okej ut.. eller vad tycker ni?



Bohemian Rahpsody.. QUEEN



She's a maniac

God eftermiddag!

Nu sitter jag här och muttrar över vädret.. Så himla tradit! Det började åska runt 3 i natt och höll på fram till halv 5 ungefär.. FY! Jag gillar inte åska någonstans.. Far åt pipsvängen. Idag ska jag inte göra så mkt, ska snart sätta mig och läsa en bok och äta jordgubbar med glass :D Lite sommarkänsla iallafall hehe

Skriver mer ikväll
PUSS


8 Juli!

God kväll! Jag har varit dålig på att uppdatera, men som ni kanske läst så har jag skaffat en katt nu! Han är så himla gossig :D tihi! Han sitter bredvid mig nu på mitt skrivbord.. han är himla nyfiken av sig det lilla livet..

Idag har jag inte gjort så mycket..Jag har ägnat mig åt Tim i första hand och först nu ikväll har jag gjort någonting med gänget! Lina kom hit en stund före för att chilla och träffa Timmie boy, sen så drog vi med samlad trupp hem till Erik för att kolla på Allsång på skansen och Morden i Midsomer! Det har blivit lite utav en tradition på senare tid, vilket är himla trevligt! Väldigt avkopplande att bara sitta och titta på bra tv-program och bara njuta av sällskapet och sommarkvällarna.

Nu ska jag ta och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon för att gå en lång promenad innan frukost hade jag tänkt! God natt och sov så gott så skriver jag mer imorgon!


Tim :D


Jag i bilen för ett par dagar sedan..

jag har blivit med katt..

japp! nu har det lilla livet kommit och nu ligger han i min famn med en filt om sig och sover sött! en dag med mycket intryck .. bilder kommer sen och han är verkligen hur söt som helst! iiiiiihhhh!




Åska, tidig uppgång och disigt!

God middag!

Sitter hemma hos pappa för tillfället och hjälper honom att ladda hem några filmer! Efter det så ska jag förmodligen gå på berget en sväng för jag måste röra mig för som sagt, jag får ångest annars! Och ikväll kommer han, min lilla prins !!!!!!!! TIM <3<3<3<3<3<3<3 Lilla hjärtat!

Nu ska jag bränna filmer och vara olaglig som bara den.. STOPPA FRA-LAGEN ! www.stoppafralagen.nu
PUSS på er :D

The botten is nådd..hur kasst kan man må..

God förmiddag!

Idag är läget i princip kasst.. Jag har lite feber och min näsa rinner, min hals är svullen och jag hostar fortfarande.. VARFÖR MIG? buhu! jag hatar att vara förkyld för ingen vill typ vara nära en då för alla tror att baciluskerna ska flyga över och angripa deras immunförsvar.. men så är det väl egentligen inte? Eller jag vet inte men jag skulle uppskatta en stor kram, eller 10 st för det sa Waern att 10 kramar om dagen är bra för magen! haha gulligt!

Aja, nog pratat om hur synd det är om mig.. Igår så var jag hemma hos Bella med gänget och mös! Vi lånade bellas mammas bil och åkte till glassbiten och åt glass med Tobbe, Daniel och Malou (eller hur det nu stavas).. Det var mysigt och gott.. Ett minus till min "melon"glass för den smakade typ päron.. ? Aja, sen efter det åkte vi hem och försökte komma på någonting att göra och då kom stoffe på den "fantastiska" Idén om att det var streetrace i hamnen.. Då körde vi den leken guld silver och brons vilket menas med ja, kanske, nej! Jag och Lina tog brons, erik och stoffe guld och bella silver.. och efter många om och men så drog vi iväg en "liten" runda med stoffes lilla Peugeut! haha den är gullig! Och där satt vi, Stoffe vid ratten och erik som passagerare där fram och jag, lina och Bella satt som tre blondin mongon och fattade inte hälften av allt bilsnack! HAHA! men det var kul och nu har vi fått se Daniel köra motorcykel som en fullständig idiot.. Sen så började vi tröttna en efter en så då åkte vi hem och jag somnade skönt ska jag be och få tala om!

Oj, långt inlägg men sånna blir det ibland! Nu så ska jag krypa ner och läsa en tidning tror jag!
Guten tag och ha en fin dag!



Vår picknick förra sommaren i Bellas trädgård!

Varmt varmare.. varmast!

Gode värld, det är så varmt i mitt rum så jag håller på att kvävas! Ändå har jag igång en liten bordsfläkt men den snurrar bara omkring värmen =(

Ikväll ska gänget samlas hemma hos Bella och ta't lungt bara! Mysigt och detta är inget avancerat någonstans, bara lugn och det är typ det jag orkar för jag är trött! Förresten så var jag ute och gick innan, jag trotsade alltså min förkylning och gick i 1,5 ungefär.. Jag känner att jag får panik om jag inte rör på mig.. Jag vill inte bli en pösmunk! Madröms scenarium!

Nu har jag duschat och ska göra mig lite fräsch!
Puss på er och ha en trevlig kväll!


lalalalalala


En kanonkul fredagkväll!

Hej allihopa!

Hoppas att allt är bra med er, jag är fortfarande väldigt hostig men jag tar hostmedicin nu så det hjälper iallafall för stunden, vilket är skönt! Nåja.. Igår var vi ett par stycken hemma hos mig och hade det riktigt riktigt trevligt, iaf så lät det på alla hehe! Alla snackade med alla och alla dansade och sjöng med, vilket var supernajs! Det blir fler sånna här kvällar, hörni :D

Idag så vet jag inte vad som händer.. Fick erbjudande om att komma och grilla på Tylösand men jag vet inte hur jag känner för det för jag känner mig rätt krasslig som sagt, och sen hade det nog varit gött att bara göra någonting med gänget idag! Mina fina vänner <3 Annars kanske kvällen slutar på Bulls, var lite snack om det igår, men det lär väl vara hela halmstad som tänker som oss, The Bulls Pub är poppis förstår ni! Men men, nu ska jag duscha och sen ska jag nog ta en promenix för jag tror det skulle sitta fint!


Bilder från igår kommer någon gång framöver!

Uppdaterar senare idag om vad som händer idag/ikväll.. PUSS på er och njut av solen!


(psst Bella, jag sov med Richard inatt..)

jag hostar slem.. =(

Fy jag är verkligen jätte hostig idag =/ Jag började hosta som en gammal travhäst inatt och nu hostar jag som en liten pojke i puberteten! FY! Men det går väl över till du gifter dig som min mormor alltid sa.. (det säger nog alla mormödrar) haha

Men men, anyway.. Igårkväll/natt la jag mig och kollade på Alfie där den snygga hunken Jude Law är med.. Han får mig att bli glad kan jag säga haha.. hans ögon är så fina! Men men, jag börjar få ångest.. jag måste börja träna igen.. så fort denna förkylningen har lagt sig så ska jag ut och springa igen och nå mitt mål (5 km) på 25 min ungefär.. det gjorde jag i höst/våras och jag vill försöka hålla mig där någonstans för jag vill inte få försämrad kondition och en dum förkylning ska inte få stoppa mig!

Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma hade jag tänkt mig, kanske till och med bädda sängen på eftermiddagen istället för 3 minuter innan jag ska sova?? hehe
Puss på er


Värmeböljan är här.. För att stanna eller försvinna?

Hej goddag allihopa!

Idag har jag och Lina stekt i solen och varit nyttiga och gått en lång runda =) Kristofer joinade oss efter en bit! Nu ikväll vet jag inte vad som händer.. Antingen är jag bara hemma och kollar på Alfie, eller så ringer jag och tvingar någon att leka med mig! Vi får helt enkelt se!

Puss på er, nu ska jag duscha för jag är lika svettig som popcorns mannen i hipphipp.. EU

DET ÄR SOMMAR

Jaa, nu är det sommar! Värmen har äntligen kommit tillbaka fr¨ån "gud vet var"! Underbart underbart wiho wiho!

Lunchtips!

God middag!

Har precis ätit lunch och jag tänkte tipsa er om en god sallad som jag hackade ihop!
Du behöver: 1-2 avocado, majs, 1 paprika, gurka, 2 tomater, kycklingfilé (beroende på hur många som ska äta) och sen pasta! (fullkornspasta helst) Och sen steker ni kycklingfileerna i olivolja och kryddar med citronpeppar och häll gärna i paprikan också så att den får gotta till sig! Koka pastan och blanda ihop allting sen är det färdigt att äta. Super lätt och gott! =)

Nu ska jag iväg till stan för att fixa saker bla köpa halstabletter på apoteket för min hals tar kål på mig..
PUSS

What happens in Vegas!

Woho, Gokväll!

Kom nyss hem efter att ha kollat på What happens in Vegas med Linut :) Mysigt! Den filmen är så sjukt bra och med underbart sällskap kan det inte bli bättre! Ett plus är ju att Ashton Kutcher är läskigt snygg och hans rygg går ju inte av för hackor haha! MUMS!

Nu sitter jag här och ska snart sova, men först ska jag kolla ett avsnitt Sex and the city!
Puss och God Natt


How do I make a smooth move..

RSS 2.0