Popkungen är död

Hej hopp!

Way long time sen jag uppdaterade.. men jag har haft annat för mig!! Men nu är det dags att skriva ett par rader!
Vaknade idag och hörde på nyheterna att Michael Jacksson är död.. Han avled inatt av hjärtstillestånd.. Tragiskt!

Men men.. Idag ska jag ta det lungt.. Min åkomma gör ont så vi får se vad som händer.. I veckan har jag jobbat en dag, solat, varit på Bulls och haft trevligt och grillat :) Det låter väligt mycket som sommar! Jag ska egentligen jobba imorgon lördag och söndag men vi får se hur det går..

Nu ska jag göra mig i ordning!
PUSS!



Vad är väl en bal på slottet!

JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA BALAFTON MED MINA UNDERBARA VÄNNER!

Gårdagen var u-n-d-e-r-b-a-r! Det var en obeskrivlig känsla att trippa fram på den röda mattan tillsammans med sin baldejt! Folk skrek "Sara" "titta hit" "Sara" "hallå". Det kändes som om du var en hollywood stjärna! Det var sjukt underbart! Sen var det en fin middag med god mat och dryck, vilket var väldigt uppskattat! Jag är nyfiken på alla bilder som tagits.. Jag har sett ett par bilder, men de lägger jag upp lite senare!

Detta gör jag lätt om för det var nog en av mina lyckligaste dagar i mitt liv hittils!

Dagen började med smink och hår för att sedan möta upp alla balpar för att dricka champagne och snacks hemma hos Jocke! Det var trevligt! Därefter vid fyra snåret åkte vi mot tylösand där balen skulle äga rum och vi satt kanske i kö i en halvtimme.. Väl framme var jag sjukt nervös i benen så jag fick hålla stadigt om Mattias för att inte ramla.. Där fotade alla och det blixtrades hej vilt! Papparazzi moment! Sen gick vi och ställde oss vid havet för att föräldrar och vänner ville fota oss! Det var kul och sen blev det bubbel och en lång väntan på alla paren. Middagen serverades runt sju om jag minns rätt och det var gott!
Efter alla fina tal så blev det mingel och sen blev det dags för första dansen! Det gick bra och det var kul! Därefter dansade jag många danser och trött i benen som jag och säkert de flesta tjejer var så åkte vi till Fina laxen för att festa natten lång! Jag hade så jävla kul och jag vill göra om det igen!

TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR IGÅR!

RSS 2.0