Mors dag och födelsedag

Hej hopp!

Kan inte sova.. klarvaken! Ska snart göra i ording frukost på sängen till pappa som fyller år :-) Sen blir det lunch hos mamma och fira henne på morsdag!
jaaaa.. Igår gjorde jag inte många knop.. släkten o lite vänner till pappa kom hit och firade lite sen så umgicks jag lite med min bror som jag ej träffat på länge.. Skönt med hemmakväll nån gång!

Jag längtar till stockholm.. <3




Linn Busar!!!


Me gustas tu

Hej på er

Jaa! Idag är det fredag och det är fett nice.. dock är vädret sjukt tråkigt, men vi överlever nog. Vad händer idag? Inte en aning.. ska ta dagen som den kommer faktiskt. Vill inte planera ett jävla dugg!
Förresten.. igår var jag på bio! Såg den nya sex and the city filmen! Sjukt bra! Jag bara älskar samantha.. haha. Den var lätt värd att se.. jag längtar tills den kommer på dvd.

Usch.. jag är trött idag. Känner mig lite småirriterad på allt.. Vaknade typ vid elva.. var fortfarande trött.. men gick ändå upp.. kände mig som ett vrak och gör det typ fortfarande! Dumma regnväder..


<3


Dagen innan helgen

Tjenare

Wazzap? Jag kom precis hem från Patrick. Ska snart jobba.. =( Var inte alls inställd på det, men kände att jag fick ställa upp denna gången. Jag kommer iallafall få gå lite tidigare för jag ska på Sex and the city filmen ikväll! Ska bli himla trevligt..

Vad gjorde ni igår då? Jag åkte hem till Patrick och vi lagade mat och satt i hans uterum i x antal timmar och pratade och flamsade om allt mellan himmel och jord, samt smidde lite planer till stockholms helgen! Mysigt! Vad ska ni hitta på nu i helgen då? Själv ska man fira pappa som fyller år, sen är det ju även morsdag och det ska ju också firas.. sen så tänker jag bara ta helgen som den kommer.. Orkar inte planera! Så har ni någon idé eller förslag kan ni ju alltid höra av er.

Nu ska jag äta min banan och göra mig lite fräsch! Förresten.. Åkte ju buss innan.. och bakom mig satt en kärring som satt och smackade jättehögt och hela tiden.. Så under bussresan så satt jag och funderade på vilka möjliga sätt det fanns för att döda henne eller få henne att hålla käft åtminståne.. I-LANDSPROBLEM kallas det.

Peace


Karma chameleon

God morgon!

Jag vaknade sjukt tidigt idag.. halv sju var jag pigg som en lärka och jag kunde verkligen inte somna om?? Så jag gick upp och sprang en runda.. känner mig jätte duktig och fräsch! Så nu har jag ätit frukost och duschat!
Nu på förmiddagen så ska jag ta en städrunda i mitt rum och lite senare ska jag hem till Patrick och då ska vi laga kvällsmat tillsammans :)

Annars vet jag inte riktigt vad som händer.. imorgon ska jag jobba, men jag ska även på sex and the city premiären!!! weeehooo!

Hörs kanske lite senare.
Ska kolla på grease medans jag städar ;)
Puss


Stockholm i sommar!

Heeeeeej på er

Vet ni vad! Alldeles nyss bokade jag och Patrick hotell i Stockholm en helg i slutet av Juli! Fan va nice det kommer bli.. Takterass.. utsikt över södra stockholm, jaccuzi i rummet! ÅHH jag svävar på moln idag!

Och jag har även njutit lite av lönen som kom idag.. så jag har shoppat litegranna med Katarina! Herregudarna..jag är så glad!
Och snart ska jag laga mat och sen blir det kanske film med Madde ikväll!

Nääää ska njuta nu! PUSS

Breakfast in bed

Hej hopp

Vad händer? Jag kom nyss hem från Patrick :) Haft en mysig dag med honom. Eller vi har haft en fullspäckad bra helg.. Började på lördagen då jag, patrick, katta, andré, peter, simon, mirza och kristofer åt mat och kollade champions league finalen på Olivers.. Riktigt trevligt och god mat. Jag mådde däremot lite dåligt så jag gick hem och sen kom min fina pojkvän och sov hos mig hela natten och tog hand om mig.. Sen på söndagen så hade Jag och min kör konsert och då kom andré och patrick så snällt och kollade :D

Sen följde jag med till Hyltebryyket och spenderade min natt där väntades på patrick stackarn som jobbade natt.. men när han kom hem så sov jag som en gris (tydligen) men jag vaknade gosigt av hans pussar.. Sen sov vi båda gott och sen vaknade jag av att jag får frukost på sängen.. Min älskling är världens bästa<3

Sen idag så bokade vi en weekend i stockholm i Juli.. det ska bli så mysigt att bo på lyxigt hotell och njuta en helg helg med min man och äta god mat!


Peace out


The times they are changin

God förmiddag

Yes, det är fredag och det innebär helg och ledighet för min del! Asgött.. Just nu skulle jag vilja säga att jag har ätit en god och nyttig fredagsfrukost, men då skulle jag ljuga.. jag låg igår innan jag skulle sova och planerade vad jag skulle äta för gott.. men när jag vaknade idag så var jag inte det minsa hungrig.. väntade ändå med att äta typ en halvtimme för att bli hungrig typ, men nej.. inte alls! Jag som var så sugen på knäckebrödsmackor med ägg och kaviar.. men nä nä.. då är man inte hungrig.. Typiskt.

Vilka i-landsproblem.. ?? Well well.. vad händer idag? Jag ska ta en promenad med Linus om en stund och senare ska jag cykla hem till André och dega :) Sen får vi se om vi kan grilla ikväll.. vädret är väl okej, men hade gärna hoppas på att huvudgästen skulle dyka upp, nämnligen solen.. men vi får se.. klockan är bara halv tolv.. halleda!

Just det.. inatt har jag drömt sjukt konstigt igen.. jag drömde om ormar.. och väldigt många människor har ju fobi för just ormar men jag har ingen direkt fobi.. tycker bara dem är onödiga och fula.. men i drömmen så borrade ormarna in sig i benen, typ vaderna och la ägg och sen så blev det som små finnar på benen och när man tryckte på dem så kom det ut små miniormar och på så sätt så fortplantade dem sig.. USCH! Jag har ändrad åsikt om ormar.

Nu ska jag göra mig lite fräsch.
PUSS OCH KRAM


Tänka sig.. nästan ett år sedan vi tog studenten.. !!!


Om en timme är det helg

Hallao

Allt bra med er? :) Jag mår bara bra.. har dock lite ont i huvudet.. men jag tror det är väderspänningar.. tror det kan bli åska! Vad har ni gjort idag då? Jag har varit på jobbet och jobbat.. vaaaarmt, svettigt och stressigt as usual, men det gick bra faktiskt!

Ikväll har jag ej gjort så mycket.. jobbat bara och degat.. tog en super lång och skön dusch! Och nu sitter jag här och kollar på scrubs och ska snart sova! Är trött.
Vad händer imorgon då? Jag är ledig så jag ska nog träffa min fina vän André och dega på eftermiddagen och på kvällen blir det förhoppningsvis grikväll med lite vänner och min fina pojkvän.. MEN vi får väl se om vädret tillåter.

Jag längtar iallafall till imorgon för då får jag träffa min pojkvän.. jag saknar honom, jättemycket!

Förresten.. jag läser ju lite bloggar hit och dit.. jag vet inte om ni läser dem omtalade fjortisbloggarna (Dessie och Paow?).. jag läser dem iallafall och jag vill bara kräkas när jag läser dessies blogg.. jag skäms.. för guds skull hon är ju för fan bara ett barn som precis lärt sig gå.. jävla fjortis! Blir bara arg när jag läser hennes blogg.. ska sluta läsa den.

Nog skrivit här för ikväll
Hörs kanske i helga
PUSS


That's what i'm talking about

Hejsan Hoppsan

Vilket underbart väder vi har haft idag igen! Jag har varit ute hela dagen och njutit.. Fått färg också! Får ju passa på när man är ledig :) Ska jobba imorgon ju. Annrs idag så har jag varit på kören och det gick jättebra.. himla trevligt var det! Man blir så glad när man sjunger.. och ibland känns det nästan som ett träningspass när man sjungit klart.. haha

Vad händer ikväll då? Jag ska ta och krypa ned i tid.. kanske kolla en film eller nåt på tv:n. Vi får helt enkelt se..
Btw.. såg ett youtube klipp innan på alexander skarsgård och joel kinnaman.. OH MY GOD. Två heta hunkar i ett och samma klipp.. shit, hur bra kan det bli? mums!

Förresten så vill jag ha helg nu :) Grilla på fredag, Olivers på lördag och konsert på söndag!


Äcklig bild, jag vet.. men jag är stolt över min nya vän, solbrännan! ;)


Wednesday

Hallå eller

Vad görs? Jag gick upp för en stund sen och har precis käkat frulle.. Har en smula huvudvärk.. tror det kan bero på vädret.. 20 grader och moln! Har snackats om åska.. men det blir ingen åska förräns jag erkänner det.. haha!
Jaja.. Vad hittade ni på igår då? Jag var och grillade hemma hos Maja och Jonas.. himla trevligt! Och vi hann undan regnet som kom.. Grillat is the shit..

Kom hem vid elva tiden igår.. kollade två avsnitt av scrubs sen somnade jag och har drömt så skumma grejer inatt.. det är nog nåt fel på mig!

Nåja.. vad händer idag? Jag måste försöka ta mig till stan för att kolla upp en del presenter.. sen ikväll har vi kören och därefter vet jag ej vad som händer! Kanske en promenad om vädret tillåter.. Jag är rätt sugen på att spela minigolf för det var ju år och dar sedan! Kanske i helgen :D Är det nån som vet om vädret ska bli fint i helgen?

Nu ska jag göra annat
Hejdå




Sun is shining..

..the wheater is sweet.. make you wanna move, your dancing feet!

Ja, jag har solat idag! Visserligen sol blandat med moln.. men jag har fått lite färg iallafall..
Ikväll ska vi förhoppningsvis grilla :D

Jag fick plötsligt ingen lust att skriva nåt mer..
Puss


Hallå ja

What is up?

Själv sitter jag här nyduschad och seg! Kom hem från min man för lite mer än en timme sedan.. Jag åkte dit igår och överraskade honom, vilket blev väldigt uppskattat och mysigt! Sov där inatt, ensam eftersom baby skulle jobba.. men så kom han hem sisådär klockan 6 i morse och jag vaknade av massa pussar! Världens mysigaste morgon. Finns ingen som du älskling!

Well.. jag ska snart lägga mig och bläddra i en tidning.. och imorgon får jag se vad dagen erbjuder.. jag ska iaf ta en promenad för metrologerna har lovat fint väder! Sen kanske ta mig till stan för att kika på lite födelsedagspresenter.. hoho!

En sak jag undrar över.. varför skriver jag här? Verkar ändå inte vara någon som läser min blogg.. Snälla.. hade varit kul o veta.. även om det bara är 2-3 stycken så vore det trevligt att veta vilka.

Peace out


sakta men säkert

Hej på er!

Mår ni bra? Jag mår alldeles fint.. är dock inte extremt sugen på att jobba idag, igen! Men jag måste! Och det blir kul att öppna lönekuvertet den 25:e.
Vad har ni gjort i dagarna nu då? Jag har varit med min man.. Fan va vi är bra på att göra Tacopaj.. asgrymma! Och sen så gick vi ut i fredags och det var riktigt lyckat :) Dock skulle jag ju jobba dagen efter men det gick med 2 st treo och lite samarin! haha

Och igår skulle jag egentligen varit fett på G och festat, men mitt sinne och min kropp orkade verkligen inte.. Kollade läget en stund.. men fyfan.. började må apa! Så jag åkte hem istället och kollade på en film och somnade gottigott.
Som sagt.. ska jobba om en stund så det kanske är hög tid att sminka sig lite? Behöver ju faktiskt inte starta dagen med att se ut som en gris och skrämma kunderna.

Nä, simma lugnt! PUSS PÅ ER!


Mc donalds


Såhär sexig ser jag ut när jag jobbar!
Vad får det lov att vara?


Var tog värmen och solen vägen?

Heeej på er gullefjun!

Händer? Jag äter riskakor och dricker mineralvatten :) Alltså inget vettigt egentligen.. Vad har ni gjort idag? Jag har varit med Madde och Viks i stan! Himla trevligt vill jag säga. Sen har jag inte gjort så mycket mer.. förbereder mig mentalt på att jobba imorgon haha

Jag vill ha helg nu! Veckan har börjat väldigt slow.. Har visserligen saker att göra om dagarna men allt går as långsamt!
Nej men nu ska jag och gå min kvällspromenad tror jag.. Weho! Beach 2010 känns inte långt ifrån nu asså.. hehe


PUSS
Slappa kläder idag!


Hallå eller

Vad händer? Vad gör ni? Jag kan inte sova.. är inte det minsta trött.. Vet inte varför.. Har kommit in i Patricks sovvanor.. Blir trött klockan 4-5 på morgonen.. sover till 12 på dagen. Det är fan inte bra.. (inget illa menat älskling) Men jag får ångest av att sova länge.. haha!

Idag så har jag varit på stan.. köpte ett par jättebilliga, fina, beiga byxor :) 49 spänn.. inte illa pinkat! Sen träffade jag på Lilla söta Lina som hade jobbat så vi tog en lunch på Robbans och snackade lite.. Sen väl hemma kom Madde förbi och drack kaffe och snackade! Sen åkte jag hem till mamma.. va iväg en stund, vilket va trevligt.

Sen har jag inte gjort så mycket mer.. Haft en ganska chill kväll.. Har dock varit uttråkad som få.. men så är det ibland vettni..

Nä nu ska jag ta och rulla tummarna och bara va.. Och.. jag saknar min man! O-mysigt att sova ensam :(

Puss på er


Stödstrumpor, nej tack

Hejsan hoppsan!!

Hur är det med er dennna fredag? Jag mår bra, men är trött. Jobbade igår och sen har jag sovit konstigt och vaknade rätt tidigt.. kunde inte somna om så jag ringde patrick och pratade ur mig tills båda blev trötta haha! Sen så blev det frulle och film :-)

Jag ska snart jobba, men inte riktigt än! Sen så vet jag inte riktigt när jag slutar.. så min kväll är planerad men ändå ganska oplanerad.. några plans? Imorgon ska jag iallafall hem till min man och vi ska laga mat och mysa.. sen får vi se vad vi gör! Kanske tar bilen en sväng? Man vet aldrig med oss haha.

Just det.. kollade min mejl idag (wooow).. Nån vill sälja stödstrumpor till mig!!!!!!!!!!!! Faaaan vilken förnedring haha! Det använder man väl typ när man ska flyga eller blodflödet i benen är dåligt, alltså när man är en oldie.. haha fyfan! Raderade det fort som fan iallafall.. usch!

Nä nu ska jag bädda min säng.
Puss på er kissekatter /P.s Crazy in loooooove


Jag har brist på bilder så här är en från nån utekväll för ett tag sen!
Jag och björnen


Jag älskar mitt liv!

HEJ

Satt och tänkte lite för nån dag sen.. Jag älskar mitt liv just nu! Jag har världens bästa pojkvän, världens finaste vänner, Två jobb (pengar rullar in), Jag mår bra, Har en helt underbar familj som jag älskar så mycket! Jaaa. vet inte vad jag mer kan säga.. Allting är helt underbart just nu..

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv.. invänta scrubs och sen sova :-)

Adios <3


Pancakes

Hej hopp

står och steker pannkakor! Hur fan blev texten såhär?? haha yeah yeah whatevah

Nu blev texten vanlig.. haha wtf!! Men men.. ska återgå till mitt mästerverk.. PUSS!


RSS 2.0