2009, vad har jag gjort?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag har tagit studenten och jag har tagit körkot :D
2. Höll du dina senaste nyårslöften? Jag tror inte jag gav några?
3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Vilka länder har du besökt? Berlin, London
5. Är det något du saknat under 2009 som du vill ska hända 2010? Inte vad jag kommer på..
6. Vilka dagar kommer du speciellt minnas från 2009? 12/6 STUDENTEN, 24 septemer <3
7. Största framgång 2009? Jag tog studenten och har jobbat sedan dess :)
8. Största misstaget? kan ej komma på
9. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, i somras..
10. Bästa köpet? Jag tror jag bara gjort lyckade köp, förutom när jag köpte hårfärg och blonderade mig så jag såg ut som en prostituerad, men jag ändrade snabbt och blev brunett och det är läckert!
11. Vad spenderade du mest pengar på? Mat, kläder, utekvällar
12. Var det något som gjorde dig speciellt glad i år? Det finns så mycket att jag ej orkar rabbla allt
13. Vilka sånger kommer att påminna dig om 2009? Rap das armas (arappapapapa papapapapapa) Sommar-feelings :D
14. Vad önskar du att du gjort mer? Rest
15. Hur tillbringade du din jul? Hos min bror i växjö med familjen
16. Blev du kär i år? Ja <3<3
17. Favoritprogram på tv? 2 and a half men, men det är visserligen gammalt haha
18. Bästa boken du läst i år? Snabba cash
19. Största musikaliska upptäkten? no idea
20. Något du önskade och fick när du fyllde år? Ja
21. Känner du dig nöjd med året som gått? Absolut

CIAO och gott nytt 2010 kära kamrater!


When I was walking in memphis

HEJ

Hemsk huvudvärk igår, men idag mår jag bra =) Tänkte ta en promenad snart och njuta av snön som kommit, men det är rysligt kallt ute. FYY! Det var lite slirigt att köra innan.. att starta i backa när det är isigt är fan inte kul haha! Jag kom inge vart..

Nu ska jag hjälpa mamma med tomtepynt! Sen ska jag nog vila eller kolla på någon film. Dock inte så mysigt ensam, men jag får tänka mig att de gosigaste armarna som finns håller om mig! <3

 


Bonk bonk

TJA

Fy fan för mitt huvud idag.. har jätte ont. Migrän tror jag. Började få ont hos tandläkaren innan och nu börjar ögat flimmra.. fan!
Jag ska lägga mig snart igen.. usch.

PUSS
<3<3

Another hero

Love, love, love

Hey little girl

HEJ

Ingen uppdatering här på ett tag.. har inte orkat eller haft något kul att skriva! Men kan ju nämna att jag jobbade i lördags och gick lite spontant ut direkt efter jobbet och hade verkligen askul! Sen i söndags var det ju luciadagen och då lussade jag med kören i snöstorps kyrka inför fullsatta bänkar och det blev jättebra! Därefter hade jag tråkigt så jag åkte hem till P och mös lite. Sen ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba på måndagen(igår) och jag tackade ja? Det gick bra men jag var sååååååå trött. Samma visa igår då alltså.. jobbade och stack o mös =)

Idag så ska jag, lina och katarina öva med jessica inför imorgon.. Blir nog bra, men jag är så trött så är inte så pepp. hah! Sen så ska jag hem och baka pepparkakor och göra egna köttbullar med mamma!

Later allihopa , TCHÜSS

This hard land

Gooo kväll

Kaffet i handen och bra musik =) Japp såäre. Har jobbat så jag är rätt seg så jag tror jag ska slänga mig i soffan strax och kolla på en film eller två!

För övrigt idag så har jag varit på Julbrunch/lunch, kalla det vad ni vill. Sen snabbis i stan för att köpa glitter och glitterspray! SEN hem för att jag skulle öva sång med Lina och Katarina men det blev inställt så jag städade lite och donade. Vilade lite innan jobbet också.. sen har jag som sagt jobbat. Helt okej på jobbet faktiskt.. "jag har många tjänster att erbjuda".. tror alla på Mc donalds fick sig ett skratt när jag vräkte ur mig det..

Men nu så ska jag umgås med min far istället för att hänga här.
PUSS AMIGOS


In the year of 39

LYSSNA, JA FOLK OCH FÄ, LYSSNA! Queen - 39' är en jättebra låt som Madeleine "Gertie" Stenström tipsade mig om. LYSS TILL SKÖNSÅNG..

http://www.youtube.com/watch?v=pAnpGXPYAIQ

sthlm boogie

rattattatttaaaa

Utrensing av garderoben /check
Fixat filmer /check
Fixat ledighet på lördag/ -
Målat naglarna/check

=)
Kollade på stockholm boogie innan. Fett skön film! Den är sjukt bra. Skön musik också..! Tänkte lägga mig snart för imorgon blir det tidig uppgång med powerwalk och sen Jullunch med jobbet! Mys pysigt tihihihihihihihihihihih Sen ska jag öva sånger med Lina och Katarina, därefter jobba! SEN lugnt i rutan tack.



<3


Wazzap

Idag är det onsdag men i mitt huvud är det torsdag.. jag vet inte inte vad som hänt.. har tänkt så hela veckan.. i måndags trodde jag det var tisdag.. ?? Nåt fel är det ju.

Well, idag (eller snart) ska jag ta en powerwalk och lyssna på bra musik. Sen blir det väl nån lätt lunch av nåt slag.. sen ikväll är det körövning :D Sista "riktiga" repetitionen innan lucia. Det ska bli så mysigt! Och sen ikväll ska jag chilla.. Kolla på nån film för jag har några på lager nu..

Låt oss bli lite på kanelen! HEJ






En bra tisdag

God middag, förmiddag, etc..

Idag är det tisdag och dagen har börjat strålande =) God frulle, decemberväder, öpnnat chokladkalendern, lyssnar på Bruce och Bob! Helt fantastiskt.

nu ska jag fortsätta att studsa på moln!
KISSES
<3<3<3


Idag är en bra slappedag

Tjo

jag mår inte särskilt gött, är lite febrig och sådära.. Men för övrigt är jag jätteglad! Har degat mesta delen av kvällen under en filt och lite tv. Druckit en jädrans massa coca cola också, vilket är bra för själen! =)

Ett nytt försök står på dörrmattan och jag är verkligen glad.. hoppas på ömsesidighet denna gången och funkar det ej så gör det icke.

PUSSSSSSSSSSSS


=)


Hur ska detta gå

ja, hur ska detta gå? det undrar jag.. I give it a shot.. that's all.

"jag vet det är svårt över telefon, men när jag har dig nära
vill du därifrån, jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår
jag försöker träffa andra men det är inte så lätt,
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt
jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut"

Friday

Hey hopp

Idag är det fredag.. och jösses vad veckan rullat fort.. känns fortfarande som det är onsdag i mitt huvud! Jaja! Idag har jag städat i mitt rum och sovit ganska länge.. var trött efter jobbet igår. Men idag är jag ledig, så jag ska njuta av det!

Imorgon är det hard work work igen samt söndag.. zzzzzz men det går nog bra! =)

CIAO


2 December

God morgon

2:a december idag.. Tiden går fort, ja. Men jag längtar till våren så jag hoppas tiden går fort faktiskt =)
Idag är jag ledig så jag ska handla lite med mamma och sen är det kören, sen ska vi fira Lars som fyller år! Hurra Hurra!
Och igår jobbade jag, var väl hemma halv tio typ och la mig direkt och somnade ganska snabbt.. var så fruktansvärt seg och huvudvärk hade jag! Vaknade dock till ett tag och låg och kollade på ghostrider, haha! Så najs med sånna 80 talsserier!

Just nu sitter jag här och gäspar lite, men ska snart sätta lite fart och göra något vettigt. Vädret är ju underbart idag.. Kallt och strålande sol med blå himmel + frost! Mysigt.

LATER


O Helga natt

1 December idag! Mysigt, men även ångest! Måste köpa julklappar men jag jobbar ganska mycket så får se när jag hinner..
MEN inatt har jag sovit helt okej.. somnade ganska skönt men vaknad vid tre tiden och låg vaken nån halvtimme men somnade sen igen. Jag tror jag har fått magkatarr igen =(

Men men.. idag ska jag jobba, men först bege mig till mamma och fixa lite där! Sen imorgon är jag ledig, men då är det kören och ännu mer luciaövning, för nu närmar det sig!! Appropå ingenting så bytte jag gardiner här hemma igår.. jag fick ett sånt "mamma" ryck och bytte efter årstid haha..
Men nu ska jag inte sitta här utan ta tag i dagen.. kanske stretcha lite.. har så ont i ryggen sen igår.

Men ha en fett ösig dag så hörs vi ;)


Will you be there


RSS 2.0