Makaron

Hej

Fy va dåligt jag sovit inatt.. Har i princip legat som en makaron i soffan och vaknat av att halva kroppen legat på golvet och att jag dreglat på kudden och mig själv.. haha
Så.. igår blev det en lugn dag. Den bestod mest av lite lek och mys med Liv, pizza, melodifestivalen, jag sovandes och ett långt telesamtal med Patrick! Det blev ett samtal om mat, Ullareds-Morgan, hur trötta vi var, vad vi gjorde, vad vi hade på oss och så vidare! Ett givande samtal <3

Men igår så somnade jag typ vid elva.. va så trött. Jag är ganska seg nu med, men det är mest ryggen som protesterar.. så jag får väl vila den idag när Lillan åkt hem. Och idag vet jag inte vad jag ska göra.. Ska jobba imorgon men nåt trevligt ska jag väl ändå hitta på :)

Nä men jag ska göra annat nu.. nåt vettigt som att dricka kaffe och lyssna på Dylan.. De ni.

 


Haha fan va friska jag o André är.. NOT


En slapp dag

God kväll!

Väldigt slapp lördag, men himla skönt! Hårt igår och rättvisan säger väl sitt..  Jag skulle egentligen varit med min sötnos idag men varken jag eller han orkade göra nåt. Två döda sillar i varsin säng! Men fick iallafall pussas lite igår! <3 Nästa helg så ska vi iallafall till El Ullaredo och strosa.

Ikväll händer det som sagt inte mycket. Jag och mamma passar ju Liv så vi ska va hemma och beställa chineesefood/pizza och bara ta det lugnt och se på tv.. Är ibland ganska skönt med hemmakvällar.

Nä nu ska jag ringa Patrick och prata strunt och allt mellan himmel o jord.. sånna é vi.
PUSS



Måste ladda över nya bilder..nån gång!


En fredens man

HEJ

Idag är det fredag, tjohej! Vad gör man då?

Jag vet! mohahaha.. blir nog bra! Jag orkar faktiskt inte skriva något vettigt här idag..
Men imorgon ska jag hem till Patrick och mysa!

HEJ DÅ ERA GÖKAR

The river

Tjolahopp

Idag är jag glad igen! Blev lite mycket igår av allt kände jag.. men allt är löst nu :-)
Jag har iallafall varit och handlat idag och lagat mat och snart ska jag städa av i mitt rum.. Kan behövas. Iallafall dammsuga och torka golvet. Annars blire ganska lugnt idag.

Köpte en jätte söt tunika på HM idag. Gammaldags rosa och löstsittande. Skitfin, tycker jag hehe.. Annars då?
Sitter och lyssnar på Bruce och Jimi Hendrix.. tänkte även dricka lite kaffe snart! Behöver det.. Börjar få skallebank.

mmm.. Och igårkväll så pratade jag med min sötnos! Blir alltid så lugn då.. och glad! Du en bäst! *puss*

Nu ska jag faktiskt göra kaffe för er som bryr sig.
Hej då.


eh hehehehehheehhehehehhhehehehehehe dagens outfit.. fniss


True colors

Ibland är allting bara så jobbigt! Men det finns vissa som gör det lite lättare!



Du är så bra! <3


Solsken

Tjaa

Vilket väder vi har! Snö i alla ära, men det är blå himmel och sol! Det är klart vårtecken tycker jag :-) Vaknade glad iallafall.
Min morgon har varit lugn.. lagt upp lite bilder sen helgen, pratat i telefon, varit ute med hunden och lite allmänt!
Ikväll blir det nog att kolla film. Skönt och slappt..

Jag längtar tills torsdag.. för då ere karaoke!! Vi hade skitkul nu sist.. så på torsdag är vi på't igen!!!!
Och sen längtar jag till helgen! Festligheter och mys!

puss




Fullspäckad helg, check

HEJ

Jäklar vilken helg det har varit!
I fredags så var jag, Katta, Hanna, Hugo, Simon, Legolas och Tobias hemma hos andré och festade! Fruktansvärt trevligt :-) Sen somnade vi alla hos andré som ett par döda sillar och alla mådde sådär på lördagen.. Käkade iaf pizza till frukost/middag.. sen blev det utgång på lördagkväll IGEN.. Då var vi några fler, bland annat min baby :-) Hade verkligen sjukt kul, även om jag var trött och lite bakis sen dan innan.. Men så åkte jag med Patrick hem och sov.. sen på söndagen gjorde vi inte många knop.. det var så skönt att sova, sova och sova så vi sov, kollade film, åt och kolla film! Så himla underbar söndag! Perfa liksom.

Och idag så åkte jag hem från Patrick för jag skulle jobba.. somnade på bussen så trött jag var.. och den var ju inte lite försenad.. 30 minuter sent kom den till Hylte.. sen så tog det 1 timme och 20 min till hstd typ så jag kom lite försent till jobbet, men det gjorde inte så mkt! De föstod varför liksom.. bara att kasta ett öga ut..

Men nu så är det såhär va att jag är ap-trött! Jag fryser också.. men har precis duschat så jag ska bara bädda rent och sen hoppa i bingen och kolla nåt avsnitt How I met your mother, sen sova! Typ härda ut helgen haha

Puss på er


Vi é bäst!
<3


waiting for nirvana

Halloj

Jobbade en stund idag.. gick faktiskt bra! Sen fixade jag lite ärenden åt pappa i stan och tog en kaffe med andré! Alltid lika trevligt :-) Sen nu är jag hemma. Har faktiskt lite ont i huvudet, men jag hoppas det går över.
Ikväll blir det k a n s k e karaoke! Vi får se.. hade varit kul, men får se vilka som är på..

haha baby ringde mig efter jobbet igår.. jag låg och halvslumrade.. vaknade med ett ryck och lät helt borta.. typ Öhh hallå va, öh hej sötnos e det du.. haha! På lördag ska vi iallafall laga mat och ha det mysigt, me like!!

Men nu ska jag göra annat.
Puss på er, gullefjuns




This is the world we live in

Hej

Sitter här med en flaska julmust och levande ljus! Mysigt..
Det gick superbra på kören idag :-D Va duktiga vi är !!! Nu är det bara Malena Ehrman låten kvar ju.. höhö
Imorgon ska jag jobba 11-15 så jag ska lägga mig hyffsat tidigt ikväll.. måste det! Men har ju ont i magen var och varannan kväll så vi får se om John Blund kommer till mig..

Well well.. Imorgon kväll ryktas det om mårtensson och karaoke! Vi får se vilka som är sugna på att sjunga!

Jag tänkte se en film nu.. filmtips?


I dreamed a dream

God morgon folket

Mår ni bra? Är ni pigga? Är ni glada? mm.. tänkte väl det.. det är den jäkla snön som tynger ned en.. lovar!
Jag har sovit sådär inatt.. Har haft ont i huvudet och magkatar.. + att jag har drömt en skit skum dröm..  Får hoppas på bättre sovresultat inatt :-)
Vad händer idag då? Jo, jag ska hem till pappa.. städa.. sen kören! Därefter får vi se!
Men jag tycker det är bra att veckan går fort för då är det snart helg!!!

Har kommit fram till att jag längtar efter några saker:
- Våren!
- Bruna ben
- Sommarklänningar
- Sena kvällar på Bulls & Caféet
- Att Madde och Viks kommer hem


London var ju alla tiders!


!!!


Allright

Shooo

Är riktigt utvilad! Sov typ till halv tolv och har inte gjort så mycket sen dess.. jag har varit ute med hunden men inte mkt mer! Skönt.
Ska snart äta lunch.. är jättejätte hungrig!! Efter lunch så ska jag göra lite ärenden :-) Sen i eftermiddag/kväll ska jag catcha upp med Lina och Bella.. vad vi gör är ännu osäkert, men säkert något mysigt! Jag är sugen på roberts men vi får se..

MEN HALLÅ.. Jag handlade på maxi igårkväll.. och gissa vem jag träffade på där.. Jo Geografi-Hans! Pappa-Hans.. aa ni fattar!!!! Herregud.. den karln har ju inte åldrats en dag. Ser likadan ut och är precis likadan.. Och han började givetvis dra upp Kenya och den där j*vla kenyavideon.. Bara för att jag frågade hur det gick i skolan.. så drog han upp det.. haha! Sen så skulle han köpa en karaokeapparat.. (intressepilar) Så ja.. allas vår älskade Hans lever, trots allt!

Nu ska jag äta!
Baj Baj


Så trevligt

Tja

Monday.. veckans tråkigaste dag.. eller tröttaste dag kanske. Mina ögon är som typ persiener.. rullar ihop sig.. är så jäkla trött! Och somnade egentligen inte så sent om man jämför med andra dagar..

Well.. igår var det ju allahjärtans dag! Jag och Patrick hade det jättemysigt! Kom dit på kvällen och mös, mös och mös! Tände ljus och gav varandra kli på rygg och massage! Såååå mysigt!
Sen idag så vaknade vi av deras hantverkare klockan sju på morgonen.. båda sa typ samtidigt "så himla romantiskt detta var då".. haha.. men vi somnade om och gosade vidare!

Sen käka vi sen skulle både jag och Patrick till jobben så det blev puss och adjö!
Jobbet gick fint idag.. fast jag har som sagt varit så trött.. jag ska lägga mig tidigt ikväll..


Puss på oss<3


Wonderwall

Tja

Rätt sliten idag.. Var ute igår med Patrick, Enes, André, Hugo, Tobias och Katarina :-) Det var nice. Förfestade hos André sen satt vi på Roberts tills dem stängde och sen gick vi till B&B.. Inget folk typ men vi hade väldigt trevligt änå! Jag önskade två låtar av min älskade bruce springsteen och fick höra båda! Bug och bock till dj:n!

Sen så körde Patrick och Enes hem mig, men först stannade vi på statoil och åt pizza ;-) Asgött och fett.. Det satt mycket fint! Sen så väl hemma somnade jag typ på 1 sec.. Typ domnade bort! Sen vaknade jag och frös men då hittade jag Patricks tröja som jag gosade ner mig i.

Jobbade ju igår också.. och ska jobba idag med! Very fun.. not.. But the money is rolling! ;-)



P<3


Better together

Halloj

Nu är jag hemkommen från Växjö :-) Har ju passat mina brorsdöttrar! Det har gått bra, men det har varit mycket att göra hehe. Men trevligt vare!
Men det är skönt att va hemma nu igen! Ska chilla ikväll och kolla på Anders och Måns och sen sova.. ska ju jobba imorgon! Sen är det helg :) Ska bli trevligt.

Just nu så gör jag ej så mycket, har nyss käkat lite! Sen lyssnar jag på Jack Johnson.. mysigt! MEN guuuud va rastlös jag är.. men jag har ej ork att göra nåt.. det liksom spritter i benen.. men pallar inte göra nåt... ..

Förresten så vet jag vad min all hjärtans dag present blir! MASSAGE MASSAGE MASSAGE! För det man ger får man alltid igen ;-) Massage och kli på ryggen är verkligen nåt av det bästa som finns!

Men asså.. palla sitta här.. PUSS


I småland

Halloj

Är i småland nu hos min bror och hans familj! Mycket trevligt.. Dock är jag ensam för tillfället då jag passar mina brorsdöttrar! Mycket mysigt, men det tar på krafterna! Men jag har lite "egentid" nu så jag ska sätta mig på deras träningscykel och cykla lite ;-)

Dags att börja chilla då med andra ord!
Puss på er

Jag saknar Patrick!<3

Mot småland

Halloj

Har varit så duktig idag och utnyttjat mina muskler och ätit nyttig frukost och städat och packat!! Och i eftermiddag åker jag till småland för att hälsa på brorsan. Jag ska vara barnvakt åt mina små söta brorsdöttrar!! Dem är så söta så :-)
Jag kommer hem på torsdag igen, men det ska bli skönt att göra nåt annat i veckan än att bara vara hemma eller jobba! Så lite ledighet från jobbet ska bli skönt.

Under veckan ska jag komma på en allahjärtans dag present till Patrick, men jag har no idea !!! Help!
Men nu ska jag laga lite lunch sen städa lite till, sen åker jag. Jag kommer hem på torsdag igen..
So long

Pussar och kramar



P<3


Sovdags

Ja, det är sovdags för min del, men jag har faktiskt ett litet dilema jag funderar över.. Det är alla-hjärtans dag om en vecka men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min sötnos..

Vad brukar man ge? Jag har inte så bra koll.. Lite hjälp uppskattas alltid ;-)


Sitter och lyssnar på Janis denna kväll.. väldigt trevligt!


The best thing

Halloj

Nästan precis kommit hem från Patrick. Har varit där sen i fredagsnatt! Mysimysigt! Planerna var att jag skulle kommit igår och sovit där tills idag men vi beslutade oss för att ta fredagen också. Två flugor i en smäll.
Vi var iallafall ute i fredags! Riktigt kul kväll.. Katarina kom hit och käka pizza med mig, sen drog vi till André på förfest där Patrick och ganska mycket annat folk var. Där var vi ett bra tag sen drog vi till 3 hjärtan och dansade till goa låtar och fortsatte vår kväll.
Jag och Patrick började bli lite sega så vi drog oss hemmåt och så gjorde även de andra! Men fasen så bra kväll! Grymt lyckad! Hemma tidigt också!

Och igår var jag ju hos Patrick hela dagen.. Vi sov ganska länge sen skulle vi åkt till Ullared men det sket sig så det får bli en annan gång. Sen käka vi tacos och kollade melodifestivalen! Alla låtar sög ju.. haha "jag är singel singel singel" Hallå.. hur B var inte den låten??
Well därefter tog vi en promenad för att få lite luft sen kollade vi på nån film sen somnade vi gosigt!

Nu idag så sov vi också länge och vi har suttit och kollat gamla OS talanger på tv och käkat frulle typ! Gottis!
Nu ska jag duscha sen ska jag kolla blåsningen!! Och imorgon åker jag till Växjö och hälsar på brorsan! NICE!

puss på er


<3


PICCASO



Gissa vem som är vem :D:D

Sign on the window

Dagens låt
Sign on the window - Bob Dylan

Tja

Usch idag mår jag väl sådär.. har ej sovit bra inatt.. sov i genomsnitt 3 timmar.. Har haft ont i magen och i näsan! Typ Bihålerna som spökar tror jag.. :-( Alltid är det nåt. Men men.. gick upp och gjorde en halvdan frukostliknande måltid.. Clementing och kaffe! Fick ej i mig mycket mer!

Snart ska jag jobba.. så jag ska först ta en vända inom apoteket för att köpa nåt mot magen för har haft det 3 nätter i rad nu! Men jag ska inte jobba så fruktansvärt länge idag så jag ska nog överleva :-)

Jag vet en orsak till att jag sover dåligt.. Jag saknar P så j*vla mycket. Helt sjukt! Jag vill bara ha helg nu så vi kan träffas!<3




Svett

Hej

som jag sa så skulle jag ju hjälpa min söta farmor idag då hon skulle till vårdcentralen.. sagt och gjort så är vi påväg hem efter att ha handalat lite på maxi också.. väl hemma på hennes parkering och jag ska parkera så är det så jävla mycket snö så hjulen bara spinner och varmt är det i bilen och svetten börjar rinna lite.. jag blir mer och mer arg.. jag ber farmor gå ur bilen vänligt och säga att jag kommer in efter henne.. Så där sitter jag svärandes i bilen eftersom jag inte kommer nån vart för de som skottar och plogar bort snön är tydligen blinda och dumma i huvudet som ej kan skotta BORT snön ordentligt.. OCH inte nog med det.. nej nej.. Sitter där svettig och förbannad.. då kommer ett par småkillar påväg från skolan och ställer sig jämte min bil och börjar kasta snöbollar.. Då fick jag ett utbrott och vevade ned rutan och sa: STICK!!

så ja.. där har ni min eftermiddag haha! Nu har jag druckit lite kaffe iallafall och lugnat mig en aning :-) Alldeles snart ska jag till kören!

Later

Morsning

Hej

vaknade astidigt idag.. nämnligen klockan 7!! For no reason.. Jag hade visserligen värsta magkatarren så kunde inte sova vidare så jag gick upp i vårt vintertäckta land och tog en timmes promenad och åt frukost när jag kom hem. Mådde lite bättre då!
Jag har ju inte särskilt höga tankar om snön, men då vid sju snåret var det helt tyst och det enda man hörde var knastrandet under fötterna.. det var faktiskt fantastiskt att bara få andas frisk luft och att det var helt tyst..

Kanske får bli sånna promenader nu framöver! Men men.. idag så ska jag hjälpa farmor med skjuts till vårdcentralen sen blir det hem och lulla lite sen blir det kören ikväll sen får vi se vad som händer för imorgon ska jag jobba!

OCH gud vad jag hatar att sova ensam. Jag vill sova jämte P. <3


In the ghetto

- As  the snow flies, on a cold and grey Chicago mornin a poor little baby child is born in the ghetto..
Elvis bästa låt tror jag minnsan, eller suspicious minds.

Idag är det tisdag.. snön har tydligen vräkt ned denna morgon för när jag vaknade var pappa fortfarande hemma, men det visade sig att han och hans kollega fått vända för de såg ingenting på motorvägen påväg till ett jobb så de ville inte utsätta sig själva för fara.. Fyfan va trött jag är på snön nu.. hindrar folk från att jobba.. usch!
Men sånt är livet.. Igår såg jag på Harry Potter och halvblodsprinsen.. den var bra men retligt slut.. jag vill ju bara se nästa film redan nu! MEN jag får vänta.

Idag ska jag jobba.. börjar vid halv fyra och sen vet jag inte när jag slutar. Nån gång ikväll förhoppningsvis!
Och igår lagade jag riktigt gott käk! Jag och P ska laga det i helgen :-)
Nä men nu ska jag göra annat.

PUSS


Nyår :-)


Bränner

Tjupp

vad händer? jag har precis duschat! Hängde med andré till gymmet för att "prova-på" höhö.. Det gick asbra! Riktigt gött styrkepass i gymmet. Tog ut mig ganska hårt eftersom det var evigheters evighet som jag tränade! haha så vi får se.. jag är nog en död fisk imon! ;-)

Annars idag har jag lagat mat och städat.. och imorgon är det jobb som står på listan!
Och nu ska jag och pappa kolla på den sista Harry potter filmen som jag inte sett.. katastrof, men jaja! Ska se den nu iaf, sen blir det nog tidig läggdags för mig.. kan behövas!

PUSS OCH KRAM


<3<3PUSS


RSS 2.0