Jerk it out

Shoooo

Nu är jag hemma efter att ha jobbat sedan kl. 14 idag.. Är lite seg, men jag ska snart lägga mig! Ska upp tidigt imorgon för jag ska nämnligen till Växjö och hälsa på brorsan lite! Det ska bli kul =) Var ett tag sen sist känns det som..

Jobbet gick bra idag.. som sagt.. jag chillar ju mest på mitt jobb, men i längden kan det också vara lite trist.. jag vill gärna ha lite att göra ist för att glo film hela tiden typ! Well well, jag har ett jobb iallafall.
Men jag åker som sagt till Växjö imorgon bitti och kommer hem på torsdag eftermiddag/kväll så jag får se när jag uppdaterar min blogg i veckan..
Men simma lugnt så hörs vi..

PUSS PÅ ER!


Regn och rusk

Tjofaderittan då var det måndag igen..

Det regnar och är allmänt äckligt ute.. usch! Skönt att man är inomhus när man ska jobba idag.. Men jag ska strax ut på lite äventyr och göra lite ärenden innan jobbet! Wish me luck.

Men men.. Min helg har varit bra i sin helhet. Fredagen blev lugn.. och i lördags så var jag, Lina, Katarina och Hanna på ladies night i Malmö. Shit så kul det var! Lätt att jag ska se det igen nån gång.. Och jag vann en spännande present.. Tänka sig! Sen åkte vi minibuss hem med Jan banan, vilket var mycket skoj!
Sen så blev det utgång här hemma och det var väl helt okej efter lite tradiga incidenter.. Men det har löst sig nu och allt känns bra igen! Vi får helt enkelt se vad som händer längre fram..

Och igår monterade vi upp min nya säng och fixade och donade lite i mitt rum och jag blev väldigt nöjd!
Sen resten av dagen tog jag det mest chill. Och nu ska jag bege mig mot duschen..

CIAO, puss

Tonight's gonna be a good night

HEY HEY!

Idag är det lördag och som jag sett fram emot denna lördagen! Oj oj! Ikväll blir det Ladies night i Malmö med Lina, Katarina och Hanna och fan va kul vi ska ha :D Jan banan kör oss både ned och upp! Känner på mig att det kommer bli en och annan historia! Sen blir det förkrök i bilen för väl hemma blir det utgång i Halmstad! Fan, det kan inte gå snett denna kväll!

Btw.. jag var på ica för en stund sedan.. Bakom mig i kön stod det en gubbe som var fruktansvärt nervös.. Herregud. Han stod och mumlade för sig själv och slog med korgen mot sitt ben och mot hyllorna hela hela tiden och jämrade sig.. Jag trodde jag skulle få ett nervöst utbrott på honom.. och så fick han sån panik när han inte fick loss påsarna från den rullen så jag hjälpte honom och han bugade och tackade! Stackarn.. haha!

Nej nu ska jag äta kebabpizza och börja peppa!
PUSS, vi ses i dimman!


Ser ni likheten??


Fredag

God förmiddag!

Det är fredag, vilket känns grymt skönt! Något som inte är särskilt skönt är att jag fortfarande har fruktansvärt ont i magen..
Igår så bråkade jag med min mage i princip hela dagen men efter lite om och men så körde jag till P istället för att chilla och mysa!

Väl hemma igen så fick jag ont i magen igen.. och just nu har jag ont i magen.. Jag hoppas verkligen att det släpper snart för det är så irriterande.
Men men, vad ska ni göra denna fredag/fredagkväll? Själv ska jag snart till stan med Lina och Bella och strosa runt i regnet! och ikväll blir det idolmys och degande.. FÖR IMORGON ÄR DET LADIES NIGHT! Jag är pepp..

nej nu måste jag rusa.. Bye bye, PUSS

Harmoni

Tjena tjena!

Just nu så är jag nyduschad.. Det är nybäddat.. Det är tända ljus i mitt rum.. Det är bra musik som spelas. Jag kallar det harmoni! För det är väl skönt att lägga sig i en nybäddad säng när man är nyduschad och fräsch och läsa en bra bok?! Jag har börjat läsa första Twilight boken igen. Jag ska snart lägga mig, men tänkte först kika runt lite på internet.

Imorgon ska jag träna lite hade jag tänkt.. Jag ska ta mig till galgberget och antingen springa eller powerwalka! Jag känner att jag behöver det. Måste ta tag i träningen lite bättre nu.. Börja gå minst 30 minuter om dagen och göra lite armhävningar och sånt där!

Nej, nu ska jag avrunda och lägga mig i sängen!
Puss, och god natt alla nattugglor.


Student 2009. Underbart!


It feels so damn great

Hejsan hoppsan!
Idag är det onsdag och jag har haft ett leende på läpparna hela dagen! Vaknade upp glad, men trött.. sen sov jag lite till och åkte en vända till stan för att införskaffa strumpbyxor till helgen och när jag kom hem tog jag lilla Linus på en promenad i solen och därefter satte jag mig ute en stund och virade en stor filt runt mig och drack kaffe! Hur mysigt som helst.. sen så fick jag ett ryck och satte mig och började spela nintendo :D Ni vet det där allra första super nintendo som kom.. det är så sjukt kul att spela. Visserligen har jag inte så många spel, men Super mario räcker gott och väl..

Och nu sitter jag här.. Lyssnar på bra musik och äter en supergod satsumas! Jag är glad!
Har mycket fint att se fram emot.. det vet jag. Och just nu längtar jag till lördag.. Då är det Ladies night i Malmö och då ska vi rocka fett! Fan va kul det ska bli. Jag är laddad till tusen och efter Ladies night i Malmö blir det utgång här hemma! Det kan inte bli dåligt..

Annars i dagarna har jag inte gjort mycket. Jag har varit med P myst mestadels! Och ikväll ska jag bara vara hemma och eventuellt slinga om mitt hår för jag börjar få damp på min utväxt..

Later, Puss


Måndag igen

Hej hopp! Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag haft! Igår mös jag hela dagen och bara softade! hihi

Lyssna på youtube och njut.. den är bra!
Michael Jackson - This Is It Lyrics

This is it, here I stand
I’m the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real

And it feels as though I’ve seen your face a thousand times
And you said you really know me too yourself
And I know that you have got addicted with your eyes
But you say you gonna live it for yourself.

I never heard a single word about you
www.musicloversgroup.com
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
C’mon baby, just understand

This is it, I can say,
I’m the light of the world, run away
We can feel, this is real
Every time I’m in love that I feel

And I feel as though I’ve known you since 1,000 years
And you tell me that you’ve seen my face before.
And you said to me you don’t want me hanging round
Many times, wanna do it here before

I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
C’mon baby, just understand

This is it, I can feel
I’m the light of the world, this is real
Feel my song, we can say
And I tell you I feel that way

And I feel as though I’ve known you for a thousand years
And you said you want some of this yourself
And you said won’t you go with me, on a while
And I know that it’s really cool myself

I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
C’mon baby, just understand

I never heard a single word about you
Falling in love wasn’t my plan
I never thought that I would be your lover
C’mon baby, just understand


Underbara lördag

:D It's saturday and i'm so thrilled! Underbara lördag.
Ikväll blir det nice. Röda läppar och svartklädd! Kan det bli bättre?

PUSS på er och hoppas ni får en precis lika bra lördag som jag ska ha!


:)


When I was born on a dusty road

Tjena

Vad händer? Vädret är ju ganska lamt så de flesta sitter väl inne antar jag.. Det gör jag iallafall. Jag har precis vilat och funderar på att göra det igen. Min mage har fått flipp.. har riktigt ont! Hoppas att den mår bättre snart.
~
Ikväll är det ju 50års kalas som är på listan, vilket jag hoppas kunna gå på men med min mage till trots så får vi helt enkelt se. Kanske blir idol?! But anyway.. imorgon är det lördag.. ME LIKE hihi.

Och nu ska jag lägga mig och vila igen..
Later yooo..


Känner mig typ som bert nu..


Hassan i P3

HAHA om ni inte har något att göra så lyssna på Hassan i P3

http://www.youtube.com/watch?v=nMGJObhnaLk


Vad var det jag sa?

..Jo att det skulle snöa på fredag och minnsan, det gör det också. Kanske inte så att det lägger sig, men snö som snö! Lite mysigt att titta ut och tända lite ljus, men att gå ut är ju en annan femma.

Well, idag är det Fredag och jag är glad! Ikväll är det 50års kalas som står på listan efter lite om och men. Det ska bli kul tycker jag! Dock har jag inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig.. det blir säkerligen en klänning och strumpisar.. det är oftast ganska säkra kort! Annars idag vet jag inte vad som händer.. Beror ju lite på vädret, men jag hade velat ta en promenad. Bara inte snön övergår till regn..

Men hörs senare.
PUSS och ha det!


Miss Li and her band


jag träffade..

VÅR ELLER VÅR GAMLA FILOSOFILÄRARE KENT IDAG! Lika snygg som vanligt :D:D

Svinkallt

Hejhej!

Idag är det torsdag och imorgon är det HELG! =) Skönt!
Igår var det onsdag och det var även Musikcafé som stod på listan.. Det blev en succé och alla verkade nöjda och belåtna! Vi sjöng bra och fikan var sweet..
Väl hemma kollade jag och pappa fotboll, även om typ alla visste att Sverige inte skulle ta sig vidare så kändes det bra att se Lagerbäcks sista match. Han fick ju till trots 3 mål. Vem blir hans ersättare?

Yeye.. idag har jag varit på stan (igen) och köpt present(er). Det var sweet! Väl hemma så har jag chillat.. har ont i magen så lika bra att vila sig då! Och kallt ute är det ju sannerligen så fryser gör jag också.. Det pratas om att det ska bli snö? Jag spyr om det är snö när jag vaknar imorgon..
Nä, nu ska jag lägga mig i soffan i mitt rum och kolla på en film och vänta på att Lina ska ringa mig!

PUSS, och håll i hatten.


Bra låtar värda att lyssna på:
- Melissa horn ft. Lars Winnerbäck: Som jag hade dig förut
- Ulf Lundell: Hon gör mig galen
- Mando diao ft. Bassflow remake: Gloria


Like a rolling stone

God morgon!

Today it's wednesday.. JA! Äntligen har veckan börjat ta fart.. =)
Soligt idag också.. Jag ska snart ta en promenad i det fina vädret men först ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta kika runt lite på internet. Min morgon har varit perfekt än så länge.. Gott kaffe, goda mackor och BRA musik. Just nu är det Bob Dylan som strömmar ut ur högtalarna.. och för ett tag sen var det Ulf Lundell.. Och igårkväll spelades Kiss nya album.. Helt okej faktiskt!

Och idag händer det också lite grejer. Jag ska baka klart de två av tre kladdkorna som ska med till kören. Sen ikäll har vi konsert med kören och det ska bli kul! Sen ska jag bara va hemma ikväll.. Känner att jag börjar få lite ont i kroppen (peppar peppar ta i trä).. Vill och FÅR inte bli sjuk.

Nej.. men nu ska jag återbefinna mig i kaffearomerna och lyssna vidare på lite Bruce.
PUSS och simma lugnt.


Så smickrande bild, hittade den i en gömd mapp!


Congrats...

GRATTIS på födelsedagen Viktoria :)


Word up?

Hey hopp!

Vad händer denna tisdagskväll? Själv har jag precis kollat tv efter att ha käkat en god kvällsmat =) Kollade på halv åtta hos mig.. Blev riktigt sugen när värdinnan Desirée bjöd på porterstek. Det lät sjukt smarrigt.. Vi får väl se om det bjuds på det här hemma någon gång..

Jaja.. idag har jag varit i stan med Madde och druckit kaffe och letat present! Det var mysigt! Vi började diskutera komikern här från Halmstad som varit på både kattegatt & Sannarp och underhållit. Han har även varit med i comedy fight club! " Ta oss på allvar ". haha! Sen så har jag varit och hjälpt farmor med att handla och även fikat med henne..
Det är alltid intressant att handla med henne.. När vi står inne på Maxi och ska köpa fikabröd så har jag valt en typ ganska fet donut och hon ett wienerbröd.. Jag tyckte att vi skulle nöja oss där i och med att hon hade nybakta kakor hemma också.. Nä då frågar hon en som jobbar på maxi om det finns något mer.. Då säger jag att det är bra för min del och att det räcker.. Då säger hon: Nej nej, minst 4 kakor var.. jag och personalen på Maxi börjar ju garva i kapp.. Hon är söt min farmor. Hon vill verkligen göda mig med kakor och fan och hans moster..

Well well.. jag ska strax ta mig en varm dusch!
Later yoo, PUSS


En gammal bild från studentfest-temat CRAZY CHRISTMAS!


Tisdag och vädret är strålande

Good morning everyone!

Idag är det tisdag och vädret är helt underbart. Det gör en på gott hunör =) Idag ska jag till stan med Madde och leta efter en present, sen ska jag hem och käka lite lätt lunch och sen ska jag iväg med farmor och handla och tror säkerligen att det blir fika hemma hos henne (gotti gott). Sen ikväll ska jag baka kladdkakOR. Japp, jag ska baka kladdkakor.. Det ska nog gå bra.. smeten är ju god som tur är hehehe..

Well well, nu ska jag sätta fart att göra mig i ordning.. Jag älskar som sagt strålande sol under höstdagarna, men det är samtidigt lurigt.. Det kan ju varit svinkallt även om det är sol och vackert.. yäh yäh, vi får se vad jag hittar i den lille garderoben!

Puss och adjö


Lite sommar vore väl inte helt fel?


Måndagsmys

Good evening!

Fy tusan va kallt det är ute ikväll.. var ute i bilen innan! Daamn! Nä tur att man är inne i sitt nystädade rum med massa värmeljus och mys! Just nu sitter jag och läser lite bloggar och bara tar det lugnt..
Nu ikväll har jag lagat mat till mig och farsan och städat klart i mitt rum och nu sitter jag här med skön musik!

Imorgon har jag lite att plocka med.. jag skall till stan med Madde och fixa present! Sen ska jag följa med farmor och handla och när jag kommer hem så ska jag baka typ 4 kladdkakor.. Det blir nog bra!

... det märks att det är höst och kallt.. mina läppar börjar bli torra. Fasen!

Undra vad resten av alla halmstadbor gör ikväll? =)
PUSS och take care.


Just nu lyssnar jag på dessa gubbar!


.. en början

Jag har börjat städa mitt rum hos pappa nu.. det är ju en bra början men jag är inte klar på långa vägar! Men strax ska jag in och möta upp Lina i stan för att hålla henne sällskap innan hon ska till körskolan!

Skriver mer ikväll.
Puss, Take care<3



Jag & Matilda hos mig nån kväll!


A perfect weekend!

Godmorgon =)

Idag är det måndag och min dag har just börjat. Eller den började för typ 3 timmar sen, då jag inte kunde sova.. Försökte att sova och cred och vände på hela min säng men det gick inte! Då gick jag upp och gjorde en god frukost och kollade på några avsnitt av Mysteriet på greveholm! Det är lätt den bästa av alla julkalendrar som gjorts! Pappan är ju så lost men ändå så iskall.. Jisses!
Well well, idag ska jag inte göra många knop.. eller joo det ska jag visst. Eftersom jag inte ska jobba så ska jag istället till stan en snabbis sen städa mitt rum hos min pappa. Gud det ser inte vackert ut.. Men fint ska det bli!

.. jag gillar inte måndagar.. vet ej varför men jag gör inte det.
Men iallafall.. helgen har varit bra! Fredagen bestod av idol mys och film! Sen lördagen så chillade jag i princip hela dagen. Och på kvällen blev det fotboll.. vi behöver ju inte diskutera matchen men för övrigt så var kvällen perfekt!

Igår (söndag) så gjorde jag inte många knop.. Vaknade, åt mat, kollade robins, kollade ytterligare nåt program på tv, åt chips och sen somnade jag och vaknade lagom till den (ursäkta) dåliga Wallander filmen. Så jävla B.
Jaja, men helgen har iallafall varit bra och vi får se vad som händer i veckan.

Take care, PUSS!


Winnerbäck förra sommaren i Växjö <3


In the night garden

God morgon.

ThankGodItsFriday :D Jag är glad för idag är det fredag och med andra ord helg! Underbart.. Dagen har i princip bara börjat för min del för jag gick upp för en halvtimme sedan, men än så länge är jag på ett glatt humör.. och tro att jag blev glad när jag fick ett kul sms nyss..

sms från madde:
- Jag hade en skum dröm om dig inatt. Du hade på dig konstiga rymdkläder och kallade mig för Bettan..
Hahaha det gjorde min morgon! Fan va kul!!

Själv har jag också drömt trevliga drömmar.. som dock tar slut nån gång. Jaja.. idag så ska jag ta dagen som den kommer. Jag ska iallafall handla om ett tag sen så blir det nog en promenad, antingen här i krokarna eller på galgberget. Får se lite! Sen ikväll blir det hemmakväll och Idol. GO MARIETTE!

Såg ni också på Mammas pojkar igår.. my god är de enda orden jag får fram. Det var så patetiskt men jag vet att jag kommer kolla på det nu bara för att se hur de korkade tjejerna (miss)lyckas.

Puss på er!


HÖST

Tjena... Idag är det verkligen höst.. det har blåst och regnat och solen har skinit om vart andra.

Depp.. men jag gillar hösten då man kan använda gosiga halsdukar och stora koftor och dricka gott Kaffe (fast kaffe dricker jag ju i vilket fall som helst) men ändå :) Idag har jag iallafall träffat Jossan och fikat och babblat om allt mellan himmel och pannkaka! Mycket mysigt sen så träffade vi kråkan och Frida och kollade skor och kollade på medan Jossan shoppade.. Det är ungefär det jag har gjort idag..
jag har varit ute med hunden för en stund sen och shit va kallt det var då.. MEN då hade jag en stor och gosig halsduk på mig så det gjorde inte så mycket.

Nu ikväll ska jag slänga mig i soffan och kolla tv och sen lägga mig hyffsat tidigt. Känner att jag måste ta igen lite förlorad sömn.. Igårkväll/Inatt hade jag ju i princip migrän så jag sov inte alls bra.. Så ikväll ska jag bara chilla järnet.
Imorgon blir det iallafall en hemmakväll och Idol på det. Sen i helgen har jag tänkt glo på fotboll och chilla =)

Nu ska jag äta ett knäckebröd med leverpastej och gurka! mmm...
Puss på er


Ett myggbett... ehm okej!

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt, God morgon god morgon god morgon!

Ja Hej! Ännu en fin höstdag att vakna upp till.. eller ah.. när jag vaknade var det väldigt mörkt, regnigt och kallt! Suck.. men efter en stund somnade jag om igen och vaknade och tyckte det kliade på benet.. och satan vad det kliar.. jag har nog fått ett myggbett.. i OKTOBER.. HALLÅ..... det är inte okej tycker jag.

Jaja, idag så ska jag försöka ta och röja upp här i mitt rum hos mamma för det ser ut som ett katastrofalt krig.. Sen så ikväll har vi konsert och det ska bli KUL!

Puss på er!


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan vara så förfärligt, det kan va så bra!


Måndag!

Hej!

Då är det måndag igen.. Jag gillar inte måndagar! Deppiga och de går så långsamt. Idag ska jag jobba, alltså om två timmar och jag är inte särskilt pepp, men det går nog bra! Kommer nog hem i lagom tid så man kan kolla nån film =) Helgen har varit bra och igår, söndag, blev det GOD pizza och chill-time.. Fett nice alltså!!

Sitter och funderar lite på om man kanske skulle göra lite lunch sen bege sig mot jobbet? Ja, det blir nog så.
Hasta la vista babes


JAG SKA BÖRJA BLOGGA IGEN

Här var det .. öken typ!
Men hejsan iallafall, på kärt återseende osv.
Jag har inte orkat blogga, men nu har jag energi igen och vi får väl se hur länge den finns där..
Well well.. Jag lever livets lyckliga dagar och trivs med min vardag då jag har ett kul jobb och hittar på mycket äventyrliga saker med mina vänner!

Jag vet faktiskt inte när jag bloggade sist men mycket har hänt under studenten och jag har levt rövare denna sommar med mycket jobb och glassiga nätter, givetvis! Och nu är det höst och jag jobbar och lever livet faktiskt. Jag funderar på att åka till syrran på Mallis och ev. jobba där 2 månade eller något, men än så länge är det bara spekulation! Men det gillar vi..

Nu så ska jag fixa lite stuff =) På kärt återseende, auf wiedersehen, tchüss.


Sjung om studentens lyckliga dar


RSS 2.0