Can you feel it

Hej

Har nästan precis kommit hem från P! Är dödstrött så jag ska snart krypa ned och kolla på en film, men tänkte skriva lite först.. Helgen sammanfattad har varit såhär!

Fredag: Utgång med tjejerna på Underbar! Riktigt lyckad kväll! Fasen va kul vi hade! Dock gick min kjol sönder men ack va kul det var! Tack ännu en gång =)





Lördag:
Jag jobbade sen åkte jag och kollade på valparna som nyss kommit! Sååååå söta.. hihi
sen åkte jag hem till P och vi kollade på film och mös =) Sen idag så vaknade vi ganska sent så vi åt pizza till lunch och kollade på twilight och mös!


Bebisarna


Baby var trött! <3

PERFEKT HELG YAO! PEACE OUT


LOVE


<3<3<3<3<3


I miss..


Jag saknar Madde och Vicky jättemycket!


Sushi-time

Halloj

Är precis hemkommen från stan! Har fixat allt inför imorgon kväll.. Träffade andré en sväng och käkade sushi! Fan va gott de va. Laxbitarna med avokado och gurka är ju underbara! Och nu, väl hemma så sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart sen blir det deg! Hostar som en häst asså.. nää det blir kurering ikväll! Vill och får absolut inte bli förkyld.. måste jobba ju! Jag funderar faktiskt på att baka en kladdkaka.. får se om förslaget avslås eller bifalles här hemma!

Gud, jag vill ha helg nu! Jag vill agera dancing queen på dansgolvet och jag vill gosa med P. Ge mig helg nu nu nu! =)



Min nya skjorta! Jc barnavdelning ;)


Min nya svarta mockakjol och spetsbody! Morgondagens partyklädsel!


Min nya Bruce Springsteen tröja!! Den är så j*vla läcker!


Eftermiddagskaffe.. check!!

Halloj

shit helt galet vad peppad jag är till att jobba ikväll... NOT! Stängning är inte kul asså! Kom gärna och köp lite cheeseburgare av mig *blink blink*

Nä jag ska inte klaga faktiskt.. är ledig imon ändå! Men jag måste få klaga på vädret ytterligare.. fan va det snöar.. inget stopp! så segt.. och kallt äre ju med. Blä
Jag hade ju gett en spänn för att gosa framför en film istället!

Nä men då är det dags att dricka upp kaffet och låta koffeinet flöda för strax måste jag köra till jobbet.. vem vet.. kanske inte kommer fram i all snö.. tänk om.

Good morning sunshines

Jag vaknade för en stund sen.. eller ja.. mamma väkte mig! Men så tänkte jag att jag kunde snooza en stund till men nej nej.. då kommer katten och lägger sig i knävecken och flyttar inte på sig! Såå det var väl som ett tecken på att jag skulle gå upp.. Men hur kul var det att komma upp när det typ är snöstorm utanför huset?! Suck.. jag är trött på snön nu.. Det är ju fint och så, men ack va blött det blir! Nää fram med lite vårtecken nu..

Iallafall.. idag ska jag jobba så det var väl visserligen bra att jag kom upp i tid! Men jag jobbar inte förräns i eftermiddag så jag tänkte göra något vettigt innan dess..

Sen så måste jag säga att jag längtar till helgen! Visserligen jobbar jag men jag ser fram emot den iallafall! På fredag kväll efter jobb så ska vi ut =) sen på lördag ska jag jobba, men efter det så ska jag hem till P för han sa att han skulle laga mat åt oss hihi Så det verkar bli en toppen helg med andra ord!
Nu pallar jag inte sitta här..
puss

Myspys

suck.. då sitter man här själv.. P är inte här längre! Idag har vi bara degat! Kollat på film och ätit paj! :D
Och vi gjorde samma sak igår! Åt paj och kollade på film! MEN skitsamma, jag tycker det är de mysigaste som finns!

Nu så ska jag hoppa in i duschen, sen kolla på Johan Falk sen sova för imorgon är det jobb på schemat!

Puss


Tjarå

Det händer ju lite då och då att jag skriver här, men jag har faktiskt ett annat liv utanför internet som jag lever! SÅ jag pallar inte skriva 24/7 här.

Men om det nu är nån som läser denna fagra stillastående? blogg så kan jag ju meddela att jag mår för jäkla bra alltså.. Jobbet eller jobben går bra! The love is fine <3 Tiden rullar bara på och just nu så lever jag verkligen mitt liv.. Vissertligen har jag ingen aning om vad jag gör om ett år.. jag vet ej vad jag gör om ett halvår liksom.. men jag tror det är bra på sätt och vis.. att inte alltid veta vad som ska hända.. tror man kan behöva lite spänning i sitt liv!

Aja, men nu äre ju så att jag är vrålsugen på kaffe och en frukostmacka så jag får la bege mig till bryggaren och svepa en kopp! Känner att jag är ganska seg.. pratade i tele med P typ 2 timmar inatt.. men det gjorde mig inget för det var mysigt, men idag tar det ut sin rätt typ.. typ är yr så trött jag är.. somnade typ vid halv sex i morse!
Men jag ska icke klaga, det är ju egentligen bara ett ilandsproblem..

Men nu blir det fan kaffe.. shit.. som jag suktar efter det!
Vad ska ni göra idag? Jag ska va hemma med pappa och kolla nån film sen ikväll ska jag nog hem till P och mysa!

Puss och välkomna åter!



/S


..

<3

Jag läste dina tankar
när du såg på mig och log
Det var som om vi båda visste
vad som hänt och förestöd
Vi hade båda kommit hem
Kommit hem, kommit hem
Vi hade båda kommit hem


RSS 2.0