Ny blogg

HEJ HEJ JAG HAR NY BLOGG ;-)

http://saralagerstedt.myshowroom.se/

BESÖK DEN :D

okej

Heej hej hemskt mycket hej.

Nu är det så att jag slutar att blogga! Ingen läser ju för fan min blogg så det är ingen mening.

Jag kanske startar en ny blogg och börjar skriva där istället. Läs om ni vill!

PUSS

Sunday!

Hej på er

Hoppas allt är bra :-) Jag mår förträffligt! Var hemma hos Nygren igår och firade henne! Och det var jätte kul! Sjukt bra stämning och god tårta! Dock skulle jag valt ett par mer passande skor eftersom min rygg höll på att strejka hela kvällen.. men men, man lär sig av sina misstag!

Jahopp, då var det söndag igen.. vad händer det idag då? Lite kvalitetstid med pappa och bara ha en mysig söndag. Kladdkakan står ju i ugnen så den kan vi nog snart naffsa i oss :-) Jag unnar mig saker typ en gång i veckan. Jag har ju gått ned 4,5 kilo totalt nu och jag känner mig riktigt nöjd! Frisk o sund.

Nää nu ska jag bädda och plocka undan här! Men på återseende ;-)
Kram




Stinisen och jag!

Vilken bra duo! Jag och Stinisen alltså. Stina är vår lilla familjs nya tillskott! Hon är världens sötaste lilla valp som tuggar och leker med allt! Super söt! I helgen när jag och Patrick var här så bet hon sönder en strumpa, och några händer ;) Men det gör inget! Prinsessan!!

Annars då.. joo det är så bra så! Uppdaterar inte här alltför ofta men ibland händer det. För nån helg sen nämnligen den 3/10 firade jag och mitt hjärta ett underbart halvår med varandra. Det är visserligen mer men vi vet inte riktigt från var vi ska räkna så vi slog till med ett datum haha.. Men vi hade en helt fantastiskt mysig helg med varandra och gav varandra fina presenter! Jag till exempel fick ett jätte vackert armband i äkta silver med bokstaven P hängandes. That's true love.

För övrigt går det bra med både det ena och det andra. Jag söker jobb, har sökt in till högskolan, söker lägenhet. Så ja.. allting rullar på så jag hoppas på nytt jobb snart. Hade varit som en kick i livet faktiskt.

Nu ska jag ta och gå ut med denna lilla söta tjej som ligger och tuggar på något i mitt knä.

Kram.


Här har ni en trött liten tjej!


RSS 2.0