Gå, gå, gå - ja precis

Söndag. En helt okej dag men jag har haft magkatarr hela natten + hela dagen så käkar Link nu. Det hjälper lite iaf =)

Har varit ute och gått och lekt med Linn dag och busat och gosat. Även varit ute och gått ensam en rätt lång runda. Ända in till stan och utmed laholmsvägen och sen hem igen. Gick samma runda igårkväll.. himla skönt att tänka lite. Nu ikväll vet jag inte vad som händer!  Numera kommer jag att ta dagarna som de kommer. Palla planera ;

Nu ska jag fixa mina naglar ..
CIAO

image99

Well - 27 April

Well you done done me you better felt it, I tried to be chill but your'e so hot that I melted..

Igår var det konfirmation som gällde för Alice Preuss. Jätte trevligt och jag blev helt nostalgisk i kyrkan.. haha tänkte på när jag konfirmerade mig XD Long time ago, känns det som! Men det var iaf trevligt och mycket trevligt hemma hos Preuss efteråt. Mycket trevligt folk!

På kvällen gjorde jag inte ett piss.. var ute och gick en lång runda och kollade på film med mamma och lars! Kul.
Nu ska jag chilla vidare tror jag.
HEJDÅ!

24 April - Elegi

Torsdag.

Buah.. en jobbig torsdag. Första lektionen innebar att vi fick tillbaka våra matteprov och det gick väl sådär.. visserligen godkänd men kände ändå att jag kunde presterat bättre! Efter det hade vi svenska prov och idag var Ulla Bjartmar verkligen så förbannat retlig att jag hade kunnat göra 650 fula grimaser bakom hennes rygg och varit stolt över de. FY! Därefter lunch.. vårullar och de var jätte goda, fast jag saknade sojan lite men dem var goda ändå.. Efter det hade vi en håla på 2,5 timme men den tog jag, Lina och Bella död på genom att plugga och skriva historia arbete om Folkhems tanken. BRA JOBBAT BRUDAR!

Sista lektionen var retorik och där skrattade vi som aldrig förr! Vi lekte parlamentet och skulle agera snabbt om olika ämnen och det ämnet jag och Dragana skulle diskutera var att efter 40 års forskning skulle vin hjälpa mot åldersdemens.. haha herregud vilka sjuka personligheter och påståenden det blev! haha.

Efter skolan cyklade jag och Lina till våra jobb (duktiga som vi är) och jobbade på. Det var verkligen segt idag.. fick inte ihop många intervjuer och var även en hel del förvirrning bland mina medarbetare.. tung dag/kväll.. Nu ska jag göra mig i ordning och kolla igenom psykologin till imorgon eftersom vi har redovisning och jag ska även plugga på tyska glosorna en sista gång inför imorgon sen så blir det att släcka lampan och sova! Men först ska jag ringa =)

Här är en bild på ett av de armband jag gjorde i tisdags under kulturdagen!




Ha en fortsatt bra kväll! PUSS o KRAM! /Sara

winnerbäck

det finns en tätort på en slätt
ett kyrktorn sträcker sig mot himlen
som en tiggare under slummen
du ser det från den stora vägen

om du reser dit i vår
säg att jag gärna kommer åter
ifall allting är förlåtet
att man blir klokare med åren

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

hälsa skönheten i norr
säg till Viola att hon lyser
att hon var vackrare än sången
och att jag önskar att jag skrev den
fråga krigarna i väst
var dom gömde sina byten
se om någon av dom kom undan
och kanske lever av det ännu

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

gå till huset med balkong
där järnvägsbommen ringer
under den varma, svarta plåten
har jag lämnat några drömmar

en dag lämnade jag allt
man kunde låta tiden vara
det känns som andra sidan jorden
vi kanske hade alla svaren

jag har kämpat med en dröm
jag ville inga brustna hjärtan
inga slitningar i blodet
jag ville hitta Söndermarken

om jag kommer dit igen
har du en plats där jag kan vila
ett rum där jag kan känna att jag är någonstans ifrån
ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

22 April - Underbart väder

Tisdag.

Helt underbart väder! Legat ute i solen och bara njutit. Det känns som tidig sommar =) MYS!

Idag har det varit kulturdag på sannarp. Helt okej men lite långdraget. Det var nice att lyssna på Vincent Vicious iaf och att göra läckra armband. Jag är riktigt nöjd med mina ! haha. Det var rätt kul med fototävlingen också och vi är ju spsp06 så vi vinner säkert den ..

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag luktar soja efter soja incidenten hemma hos Lina för ett tag sen XD
PUSS! / Sara

image97

Pizza och vatten.

Ja det är min mat ikväll. Just nu så står pappa och lagar hemmagjord pizza! Gott. Jag är svin hungrig konstigt nog.. men det går nog rätt fort.

Idag var det yrkesmässa som sagt på kattegatt. Helt okej men blev lite "besviken" på socionom utbildningen för jag hade förväntat mig något helt annat. jaja.. men jag tyckte att arbeta utomlands verkade vara riktigt intressant och ska fundera på det! Har även hunnit att redovisa i engelskan och det var skönt att det kom ut världen.. Och vi blev helt klara med psykologin idag! JIPPI! Grymt skönt.. och imorgon ska vi ha svenska redovisning för ulla bjartmar och klassen och jag hoppas på det bästa.

Nu ska jag plugga matematik och hur kul låter det? Ska iaf beta igenom kapitlet en gång och repetera det svåraste! Skriver mer ikväll.

PUSS! - =)

16 April

God morgon.

Vaknade för en stund sen. Jag är trööööött! Och vi ska snart cykla till kattegatt för att gå på yrkesmässa.. Varför lägger det den där? Långt och ingen lär ju hitta där inuti.

Nåja.. Idag kommer vi bara ha 2 lektioner nämnligen historia och engelska. Jag ska ju ha redovisning på engelskan.. blä! men men får hålla tummen. Sen blir det matte plugg när jag kommer hem och sen plugga psykologi med Lina och Bella.. sen kanske kören. får se hur det går med matten annars blire hem och plugga. Sen kanske träffa Simon ikväll men vi får se vad som jag hinner med.
 NU måste jag bege mig =/ men uppdaterar senare!

PUSS och ha en bra dag.

Ny dator - 15 April

Hallå hallå. Tisdag.

Fy jag har verkligen varit urdålig på att uppdatera bloggen men jag har haft så grymt mkt att göra att jag knappt har hunnit med mig själv..

Men helgen var helt okej.. I fredags var jag och Simon på moses och lyssnade på musik och därefter gick vi hem till mikey men det var lamt där så jag åkte hem! I lördags hade vi konsert i Imanuelskyrkan och därefter var det fest i Gullbrandstorp för Vican som nyss fyllt 18! Det var riktigt kul och sköna personer som kom.. Dock lite fjottel med musiken men annars så funkade allting bra. På söndagen så Pluggade jag,Lina och Bella flitigt inför psykologin och det gick bra =)

I måndags alltså igår så jobbade jag och det var vekrligen skit segt.. men goa pengar sen! Idag har jag pluggat och jobbat! FLITIGHET PÅ HÖÖÖÖÖÖÖG NIVÅ!
PUSS

12 April - God morgon

Lördag.

Usch jag har inte riktigt vaknat än känner jag.. La mig runt ett igår och jag är rätt mör i hela kroppen känns det som! Aja, det var mys på moses igår och de båda banden spelade bra! =) Festen hos Mikey efteråt kändes väldigt fel så jag drog hem..

Om en stund är det konsert i Imanuelskyrkan där det för övrigt är bra akustik men annars en grymt ful kyrka enligt mig. Därefter blir det fixa det sista inför ikväll! Ohh det ska bli så kul . Nu måste jag käka frulle och göra mig i ordning för Linas pappa ska köra oss till stan!

Puss, jag uppdaterar under dagen.

Loka blåbär - Fredag och helg!

Fredag! Äntligen.

Denna veckan har varit jobbig faktiskt..Och den har gått långsamt. Nåja. Nu har jag införskaffat allt inför maskeraden imorgon! Det kommer bli kanon! Ikväll ska jag till Moses med Simon och kolla på nåt band som spelade sen skulle vi hem till Mikey efteråt.. men jag stannar inte länge för jag ska upp tidigt imorgon för det är konsert med kören i Imanuelskyrkan =) Därefter köpa present till vican och hem och plugga lite psykologi med brudarna.. sen fixa oss och chilla lite innan sen blir det partaj! Fy tusan så skoj det ska bli..

Bilder kommer förhoppningsvis imorgon på min utklädnad!
Nu ska jag Ut och springa en runda tror jag! =)

Puss och ha en bra helg!

image95
SARA!

fuck the system - 10 april

torsdag.

sammanfattning ;
Huvudvärk. ej mättande mat. sov länge. varit ute en runda. SYSTEM OF A DOWN-tack gode gud.


Skönt att det snart är helg!


9 April - värme

Onsdag.

En helt okej dag och har fått uträttat en del. Pluggat med Lina och Bella och varit på kören. Självklart i skolan också men det är ju en självklarhet! Annars har jag inte gjort så mycket mer. Chillat & tänkt!
Från och med imon blir det lite förrändringar. Inga ytliga men mer känslosamma! Vill inte gå mer djupgående men somliga vet och somliga vet inte.. =) Kanske lika bra.. vad vet jag.

Nu ska jag duscha sen kolla på Sverige Pussas och kramas!
God natt och Puss&Kram.

image94
Jag älskar er så mycket<3

By the way - 8 April fortfarande

Red hot chili peppers!

Jag vill ha helg nu! Jag vill ha lördag för då är det fickans fest och jag ska klä ut mig till piiiiiiiiiip! DET FÅR NI SE DÅ MEN DE FLESTA VET REDAN MEN AJA! ha.

image93
Jag vill tillbaka!

8 April - Well you done it better

Tisdag.

Gick upp med tuppen idag kan man säga! Jag och mamma skulle banne mig vara först på telefonen för jag ska nämnligen ta bort mina stygn i armen + fingret idag. Jo men visst vi ringde halv nio och de sa att de skulle ringa tillbaka om det fanns nån tid idag. Ingen har ringt än men jag väntar. Jag bestämde mig för att strunta i gympan idag för att vara säker på om jag får en tid nu på förmiddagen eller i eftermiddag!

Igår varjag som sagt ute och sprang en ca 5 km. Det kändes bra! Funderar på att springa ikväll också.. men borde springa varannan dag istället. Nu ska jag cykla till ica för att köpa tonfisk och paprika !

SES Kram och kyss "citat från Cornelis Wreswijk" - Sara

image92

Kolla in dessa snyggingar då! Jag = Kär. De rosa är ju helt underbara..

7 April - vädret var iallafall bra

Måndag. Veckans jobbigaste dag. Här får man alla uppgifter för veckan.. stressad upp till tänderna och man hinner knappt med sig själv känns det som. Nåja.. skoldagen var kort iallafall och rätt ok. Kollade på Al Gores film En obekväm sanning. Den verkar bra men lite jobbigt att sitta och se på när vi bidrar med så mycket till utsläpp!

Aja.. därefter åkte jag och bella med Lina hem och åt supergoda våfflor och bara mös! <3 När jag kom hem så gick jag ut och sprang 5 km och det var sjukt skönt. Fick vara för mig själv en stund och bara låta tankarna sprudla! Nu ikväll har jag jobbat och det var riktigt segt idag. FY!

Nu ska jag hoppa i duschen sen sova. Imon ska jag förmodligen till distriktsköterskan och ta bort stygnen! wiho.. men jag är rädd att det gör ont ..

PUSS och God natt - Sara

image91
Söt klänning från Top Shop!

1408

ALDRIG MER.
jag hatar skräck filmer! =( jag kollade nyss på 1408.. pappa sa att det var en thriller.. nej nej rena rama skräckrullen för fan. BUHU!

Somliga går med trasiga skor.. säg vad beror det på.

image90

Surfin USA

Inside outside USA.. Sitter och lyssnar på The Beach boys - surfin usa. Härlig låt såhär på förmiddagen! Oh jag skulle kunna ge allt för att lära mig att surfa. Det hade varit så roligt att kunna det och faktum är att det ser ganska lätt ut men jag ska ha det osagt. Men är sugen på att lära mig det efter studenten någonstans och sen varva det med annat jobb så jag har råd att leva lite också! Men men.. långt kvar tills dess.. iaf ett år typ! Shit jag tar snart studenten.. om ett år och 6 veckor typ så står vi med vita kläder och blommor och gosedjur runt halsen och skriker att vi tagit studenten fyfan va vi är bra! Jag får rysningar av att tänka på det för det kändes som att det var för en månad sen vi satte oss i klassrum 400 och blickade ut varandra och tänkte för mycket eller för lite. Jisses. Tiden går alldeles för fort fram.

Nåja.. Idag är det söndag och jag,Lina,bella + vår kör har ju gjort dagens järning. Vi steg upp tidigt och sjöng i gudstjänsten! Spontan applåd tycker jag det är värt =) Senare idag ska vi till Haverdal för att äta/fika. Helt okej.. men jag är så seg så får nog ta och vila lite innan. Kanske ta och kolla på den filmen som pappa fått hem om Nelson Mandelas liv. Faktum är att jag beundrar honom. Ser nästan upp till honom! 

Wah nästa vecka blir fullsmockad.. Jobba på måndag och börja göra lite på vårt psykologi arbete. Vi måste köpa present till Vickan och jag måste införskaffa grön färg och ah halleda.. en hel drös med saker.. Shit vi har konsert nästa vecka också och ska även få nagelförlängning på lördagen innan konserten! Undra hur det kommer att bli? Nåja.. men måste ladda inför denna vecka som kommer. Juste.. på tisdag ska jag ta bort ett utav alla de stygn jag fick sy i min arm och höra vad distriktsköterskan säger..

Well well.. jag vill ha min lön nu! Måste köpa ett par nya jeans för mina älsklings jeans är för stora i midjan och i knävecken.. och de andra jeansen som jag förvisso gillar passar inte till allt och båda mina svarta jeans är förstörda så det lutar åt att det blir ett par svarta brallor men vi får se.. Har kollat in ett par cheap monday och de är  riktigt snygga och sköna!

Nu ska jag lägga mig och vila.
PUSS - take care / Sara

image89

VÅR!

Tjolahejsan!

Idag är det verkligen vår i luften. Vårvärme och sol =) Det kan inte bli mycket bättre. Snart så kommer Farmor och Liselotte och Lars och skall fika! Ikväll blir det nog chill förmodligen med Lina Bella Erik o stoffe!

Bion var jätte bra igår och jag skrattade verkligen skitmycket! HA! En mycket trevlig kväll utäver det =)=)
nu måste jag dra mig.. uppdaterar sen!
PUSS / Sara

image88
Hey Ho Let's go

Dunkla rum - 4/4

  • God förmiddag!

    Har lyssnat på Lasse Winnerbäck hela morgonen.. och jag försov mig idg! Inte bra Sara och det är ovanligt när det gäller mig men får skärpa mig med att inte snooza så grymt länge. Nåja.. Jag är glad idag! Även om det inte är särskilt våraktigt väder men jag är ändå jätte glad!

    Jag ska börja publicera veckans ute/inne lista så här kommer min första

    INNE
  • Vårtecken - blåsippor !
  • Vårvärme - underbart för jag kan äntligen börja sitta ute och dricka kaffe och njuta..
  • Alla vårkläder som kommit - köpt ny vårjacka från H&M (bild längre ner). Den är iaf grå och jätte söt.
  • Gympalektionen tsm med Lina gick kanon! Gött mos.
  • Min arm gör inte lika ont som förra helgen. (den kliar och ömmar fortfarande)
  • Hälsovecka/hälsoveckor. Jag ska börja införa det nu igen precis innan sommaren! Löpträning och müslifrukost!
  • Allsvenskan är igång =)
  • UTE
  • Nationella proven börjar komma igång =( =(
  • Huvudvärk - har haft det mkt denna veckan..
  • Sivy Karlsson - hjälp henne att avsluta sitt jobb NU!
  • Min arm KLIAR!
  • Jag har inte hittat någon snygg bikini ALLS! katastrof.. någon som har förslag?
  • Vårens första bananfluga!
image87
Min nyinköpta jacka från HM

So LONG!

SOLEN I ÖGONEN

Hej hallå!

Idag är det tisdag och det har varit ljuvligt väder! Värme och sol och jag har varit glad.. dock haft huvudvärk och den sitter fortfarande kvar.. men det löser väl sig!

Jag och Lina höll i Gympalektionen idag och det gick skitbra! Alla verkade ha roligt och alla försökte hänga med! SKÖNT OCH KUL!

nu ska jag fortsätta städa! PUSSSSS

RSS 2.0