everything is gonna be ahlright.

tisdag.

vi thaiboxades på gympan idag! det var faktiskt riktigt kul, rätt seg i benen nu ikväll men det är smällar man får ta! Har äntligen bytat kurs nu. Körsången gav mig inget speciellt så jag har bytt till retorik vilket förhoppningsvis ger mig lite mer nödvändig fakta!

snart är det jul och jag måste börja köpa julklappar! jag vet i princip redan vad jag ska köpa men sen att hitta grejorna, det är ju en annan femma men det löser sig säkert!

och jag mår dåligt över mitt jobb, jag vill spy på det. jag gillar inte min chef för han blundar för det han inte vill se och det stör mig så oerhört mycket.  Han är dessutom okänslig.. han visar inget medlidande och tar allting med en klackspark. Jag mår faktiskt så dåligt att i fredags släppte allt, jag blev riktigt ledsen. det är faktiskt inte något bra tecken när man börjar gråta och må riktigt dåligt över att gå till jobbet. Nej det är sista gången jag sätter min fot där. Det som dels gör så att jag mår dåligt är att skolan gör så att jag stressar upp mig och triggar upp mig för inget och det är heller inget bra.

nej, jag måste fixa alla problem nu så man finge få nån julefrid!

nu ska jag sova, take care

PUSS&KRAM! <3

luften bor i mina steg

Hej söndag!

idag har jag skrivit färdigt mitt alt. medicin arbete! puh, det känns skönt att ha det ur vägen för att sedan börja ploga sig igenom det jobbigaste arbetet ever =/

jag har även varit på¨eurostop och där checkade jag lite stuff och shoppade lite på HM. och sen var jag hemma hos Bella och lånade första skivan till The sims för jag blev jätte sugen på att spela det, så det har jag också gjort idag.

Nu sitter jag här, med slingor i mitt hår (undra hur det blir, HJÄLP!!!) och funderar på att kolla tv! jag mår lite illa faktiskt =(



<3<3

för stockholm blir aldrig min stad

nej usch vilken tråkig fredag! FYFAN! och tråkigare bli helgen.. jag hatar mitt jobb och jag hatar allt just nu! fan fan fan.. dra åt helvete!






 jag önskar faktiskt att jag kunde få vara lika glad som emma =)

En händelserik helg!

Rubriken säger väl allt!?

I fredags så fyllde jag år! Nu är jag 17 år..det är inte så stor skillnad men ändå. Fick massa trevliga presenter av familjen och vänner! God mat också.

Igår firade jag och Lina att vi fyllt år och att vi ska fylla år. Lina fyller nämnligen år idag! Grattis hjärtat<3 Vi lagade mat hemma hos Bella och käkade och spelade spel och delade ut presenter. Väldigt mysigt.

Idag har jag mest chillat, kollat på film och tagit det allmänt lungt eftersom jag haft ont i huvudet idag igen =( jag måste verkligen kolla upp det där..

/ CIAO<3<3

musik musik

Det syns i dina gester, syns på din rygg,
Den som kan va så rak, å jag vet vad som plågar dig,
Men du kan va trygg, du å jag vi gör gemensam sak,
När den vill tynga ner mig, oron jag bär,
Vet jag att du finns där,
Ja för såsom vi krattar gången,
Så får vi gå du å jag, för det är vi ändå.

Molnen vid horisonten hotfulla grå, stormen är här min vän,
Men den stormen ska också stilla, å vi ska få,
Du å jag lugnet tillbaks igen, om allt ska tagas från oss,
Ett har vi kvar, som ingen annan har,
Ja för såsom vi krattar gången,
Så får vi gå du å jag, för det är vi ändå.

Mullret har tystnat tror jag, inte ett ljud,
Jag hör det inte mer, å det ljusnar vid horisonten,
Tack käre Gud, du å jag ser hur naturen ler,
Stormen var bra för hjärtat, bra för min själ,
Gjorde oss båda väl,
Ja för såsom vi krattar gången,
Så får vi gå du å jag, för det är vi ändå.
Ja för såsom vi krattar gången,
Så får vi gå du å jag, för det är vi ändå.
För det är vi ändå.

BAO

idag har skolan gått bra. pratade med Bernt och det var okej med honom att jag skulle byta kurs. han förstod! sen samhällslektionen gick bra. Jag snackade med petra om de frågor jag hade om handeln i kina och jag fick svaret. Så imon ska jag snacka lite extra med Ulf om historia biten.

På alternativ medecinen var Stefan och pratade med oss om Zon terapi. Mycket intressant. Han undrade om nån ville känna på hur det kändes och jag tog modet och gjorde det. Det var lite obehagligt när han tryckte på alla punkter, speciellt på stortån. AJ! fy vad ont det gjorde. Men varför det gjorde så ont där berodde på min huvudvärk sa han.

nu ska jag fortsätta plugga!
CIAO CIAO

fever fever leave my heart alone

hej söndag! idag är det Fars-dag :)<3 grattis världens bästa pappa. Även om vi har våra småtjaffs ibland så älskar jag dig av hela mitt hjärta.

jag har feber.. det siiiiger kyyyyk! och jag saknar dig sötnos så mycket.. =/

hej, nu ska jag tycka synd om mig själv och kolla på film! =)


  


she's only happy in the sun..

hej fredag!

dagen började bra förutom att regnet bara öste ner =/ matten var seg men jag fattade några tal iaf! efter skolan så åkte jag,Lina och bella in till stan för att mysa och fika :) fan va ni är bra.<3

och nu sitter jag här.. degar och väntar på mat.. fast jag vill inte ha nån mat men får käka pyttelite så mammi blir glad!

" i hate to see you cry, lying there and there, persision"


ikväll ska jag mysa med brudarna, jag vill se The Holiday bara för att den är så söt att jag nästan gråter! fast vi får se om förslaget röstas ned eller upp.

DO WE HAVE SOMETHING?! <3

the heart of life

I hate to see you cry  Lying there in that position  There's things you need to hear  So turn off your tears  And listen.

jag är så rysligt seg, ont i huvudet har jag och jag vill helst av allt bara ligga och mysa!














julmust!

- ja, jag älskar julmust även fast det inte är julafton än. det är gott och jag vill ha lussebulle också men nej det har vi inga hemma, Preuss kanske har? : )

jag är iaf sjukt trött ikväll, vill bara mysa och gosa med sötnos!<3 fast innan idag så gosade jag mest med fröken svensson! vi cyklade till eurostop och kollade runt där och tog en mysig fika och snackade om allt och alla världsproblem o.s.v. båda var trötta så vi drog hem rätt snabbt igen och när jag väl var hemma så somnade jag! =)

- nu ska jag ringa sen kolla på sandor slash ida.


pusskramhejdå


Hey there delilah..

hey there delilah what's it like in New york city i'm a thousand miles away but girl tonight you look so pretty as you do.. (jag älskar den låten, och jag kan den äntligen på gitarr) =)

igår så blev det en rätt seg , men ändå väldigt mysig dag. Jag åkte först in till stan vid ett tiden och köpte en present till jennifer som fyller 7 år idag (grattis sötnos), sen så tog jag mig hem och sov en stund för jag fick sjukt ont i huvudet.. därefter kom pappa hem vi tog oss igenom kvällen genom att kolla Doobedoo och idol! såg dock inte klart vem som åkte ur idol men jag hoppas Sam gjorde det. Han är urusel..

Nåja, nu ska jag iväg och jobba, sen blir det hem och fixa sig, iväg till jennifer och sen fest hos Per? vi får se!

PUSSKRAM,CIAOOOO
(saknar dig)

viva los heros

jag ska alldeles strax till stan och träffa jenny,evelina och emelie :D <3

lalala jag är så fruktansvärt glad! och det är underbart.




jag tycker om dig så mycket sötnos!


RSS 2.0