People=shit

People=shit - slipknot
The prison song - system of a down
sugar - system of a down
toxcicity - system of a down

hmpf.. inte lika stressad längre. Men ont i magen har jag =/ fuck this shit! nåja, hemtentan är iallafall klar och det känns skönt. Så nu har jag i princip bara packning,frukt+annat att handla in och växling av pengar kvar. Inte så mycket så det fixar jag imon efter skolan. Juste jag ska lämna Linas tröja, jag lämnar den sen för jag behöver gå på promenad och jag drar med mig sötnosen om hon så vill eller inte!! ; )

ROCK THIS PARTY DANCE EVERYBODY MAKE IT HOT IN THIS PARTY! HEJDÅ.


Under the tracks ..

There is a place
there has a face
and he was walking out the door.

His mother said
she was ashamed
cause he had no place to go.

He was afraid
And I was fine,
And he wanted, peace of mind.

Three times turned
And your gone,
You are free,
And its a long way home.
 
nana, under the tracks med coldplay är en mycket bra låt! Idag är det onsdag och jag mår bättre. Jag kan svälja igen, hör och häpna! Jag kan äta riktig föda igen. Goodie Goodie för mig! Dock ingen god lunch i skolan, så det fick bli proviva dryck innan kören. JAA det är två dagar kvar innan vi åker till köpenhamn. Det gläder verkligen mig att få slappna av och framförallt stressa av på ett lyxigt vandrarhem och shoppa loss och gå på musikal och wallmans salonger! Jag längtar. Jag är dessutom där med min absoluta favoriter, Lina,Bella och Jenny. Kören också men jag bor med de guldklimparna iallafall. <3

Jag är nästan nästan klar med samhälls hemtentan! A BIG WIIIEEEEEE XD

Nu ska jag borsta pliggarna och sova, för imon ska jag upp halv sju (det är mörkt ute då). Sleep well cykelställ! HEJ DÅ.


I'm not here to walk this world alone..

lalalalalalalala ..

image24

blääääh

eh typ! fyfan för att vara sjuk. DÖD ÅT HALSFLUSS OCH DÖD ÅT PENCILIN!!!!!! fan varför ska man gå och bli sjuk nu?? aja, pencilinet har börjat verka så det blir till att sova på det och hoppas man blir en smula bättre =) jag saknar ju sötnosarna i skolan =( mah.


jag har ju lyckats med att halvsova/haltitta på alla 3 sagan om ringen filmerna! jävla bra jobb de där, men småtradit att kolla på dem själv. Lalalala nu ska jag försöka få i mig lite mat, vilket senast var i söndagskväll riktig föda kom ner! Hey thats great? So Long.


CIAOOOOOO <3


höst!

jappjapp, nu är det höst sannerligen! Kallt som fanken, jag är tept i näsan, min hund som vanligtvis är tokig i att gå ut skruvar en aning på sig i all vetskap om hur kyligt det är. BRRRRR..

jaja, en chill lördags kväll blev det iallafall =) rätt skönt det med. Jag har jobbat idag och varit duktig! Pappa är hos Ingvor så jag har lagat mat, städat,duschat, varit ute med hunden och bara varit typ. Dock är jag väldigt fest sugen! rejält snackar vi nu. Men får vänta till nästa helg, för då ska vi till KÖPENHAMN! JA JA JA JA!! äntligen. Det ska bli så kul. (Lina,Bella&jenny<3)

Igår så blev det också chill och massa mys =) maha! I LIKE IT A LOT. mysmys.

Nu ska jag kolla på TV. CIAO CIAO

(saknar dig sötnos)

Only the lonely

Only the lonely dam dam dam dam diduda!

Rätt okej dag faktiskt, men det var sjukt kallt i morse när vi skulle dra till skolan! USCH! jag frös i genom mina jeans och då är det rätt illa tycker jag. Nåja, vi började med alternativ medicin  och där skulle vi göra salva eller labello! vi gjorde salva Jag,Lina,Bella och Folke =) den luktar helt okej, dock så tränger bikarbonatet igenom ganska starkt men vafasen, den luktar lite citron iaf! Sen hade vi svenska där lektionen började med svenska test. Det var lätt som en plätt tyckte jag som faktiskt inte pluggat nånting typ ! Nåja, vi fick sluta lite tidigare. Därefter äcklig mat. Makaronerna satt verkligen fast i varandra. Och såsen smakade ingenting.. AHHHH! damp typ.

Sen så hade vi historia. Uffe körde sitt race från år 1945 och framåt. Ganska mycket att sammanfatta men det är alltid lika chill på hans lektioner! ULF<3 haha

Sen sista lektionen hade vi självklart. Den värsta av dem alla. SIVY KARLSSON! hon har fan ingen koll alls. Och jag använder fula ord tycker hon. Hon tycker att ordet fis är fult. hon är fan så jävla mesig att man kan to hon blev satt bakom en vagn när hon var barn. Näe usch va treött jag är på henne!

Imon börjar vi tio över åtta. Faaaaan det kommer bli jobbigt att gå upp.. Det är det alltd på fredagar konstigt nog. Aja, vi slutar iallafall vid elva så det blir hem och chilla lite. Sen mys på stan med mina favoriter! <3

Nu ska jag kolla klart på CSI på kanal 5 =)
PUSS HEJDÅ!

  

No one..

Alicia Keys - No one

usch jag mår inte brao! Flunsan har väl intagit min kropp, peppar peppar ta i trä! (skrockfull som jag är.)
Nåja, svenska prov imon! yey, nej men det går nog helt ok! eller som Ulla säger; svenska "test". In my ass biaaaatch!!!!!!!

jag vill ha helg nu! jag vill till köpenhamn nu! jag vill ha lov nu! jag vill ha dig nu! Det var mycket NU där men det ju så det ligger till =)

CIAOOOOO sötnos.

badrum badrum

- Idag är det måndag. Faktiskt en rätt hyffsad sådan.

Första lektionen hade jag och erik uppsats skrivande på vår tyska lektion. Det kändes bra för min del och jag hoppas på ett VG faktiskt. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. Nåja, sen hade vi lunch och den var väl inget särskilt att hänga i julgranen.. Sen så hade vi samhällslektion. Jag börjar bli trött på Petra. Hon har lite tråkig fantasi. Visst det är kanske inte så lätt men vafasen, kom igen lite bättre kan hon. Så imon så ska vi diskutera klart situationen i Burma (jag har inte en susning om nån bakrund till hela stohejset så vi får se hur det går).

- Sen så hängde jag med Lina in till stan där vi letade present till Kristofer och det kommer bli perfekt det du ska ge sötnos <3 sen så mellanmålskäkade vi på espresso house och det var mysigt! Sen bidde det svenska plugg hos Bella <3 Det gick himla bra och vi kommer klassa på redovisningen. Lite chill och mys blev det allt =) you're the best, mates!

- Nu ska jag äta mat mat mat! PUSS GOODHEJSAN!

Bad touch!

- AND IT'S SUNDAY, AGAIN! ris eller ros kan man ju diskutera. Nej men denna söndag har varit helt okej. sov hyffsat länge, käkade mysig frulle, städade HELA mitt rum så nu är jag så nöjd så jag nästan spricker, haha! Sen träffade jag min sötaste Lajnut och vi bajkade till eurostop och letade jackor och lite annat. blev ju "uppraggade" av telfonförsäljare som sa att vi skulle rita en teckning och den som ritade den finaste teckningen skulle få en hyffsad telefon. Och efter många om och men så tog jag initiativet att börja måla. Själklart har rövhålen en stötpenna. HAHA fan va rädd jag blev XD sen gick vi där ifrån skrattandes!

- jag köpte btw ett par snygga skor :) wie wie wie

- efter vår lilla vistelse där skildes vi åt och var och en begav sig hemåt! det blev kvällskäk och sen har jag duschat, kollat på Hugh heffners liv och alla hans brudar, haha vilket liv jag har. nåja jag har även suttit och kollat smink på www.makeupstore.se och där finns den bästa foundation ever. den har jag haft men den är sluuuuuut (snyft) så jag ska be pappa om lite cash eller så önskar jag bara mig den i födelsedagspresent, vilket är om typ en månad och två dagar. Men liksom vadå, tiden går fort om man längtar efter nånting! det säger alltid Mamma.

Kom även på att jag vill ha en ny klocka. Har visserligen en skitsnygg ifrån accent men den börjar bli lite sliten nu och jag vill ha en klassisk klocka, en tidlös sådan som man i stort sett alltid kan ha på sig och som passar till alla tillfällen! en till grej att tillföra på önskelistan =)

Nu ropar sängen på mig och den säger att den vill gosa och nana, hihi GOOD NIGHT!

jag saknar dig sötnos!


Please don't take him just because you can

- oh lala va kyligt det är! MAMA! usch jag mår inge vidare. Ont i magen har jag utav bara helvete, och huvudvärk också! så det blir inget party för mig ikväll, men jag ska ändå jobba imon och tjäna pengar! det är najs. Nej så ikväll blir det nog bara mys och någon bra film med mamma och Lars, och vovvarna såklart. Imon blir det förhoppningsvis mys ^^ wie.

- Jag har blivit bättre på tyska tror jag! min skrivning idag gick helt okej och det kändes som om det faktiskt kunde bli ett riktigt bra betyg för en gångs skull. Ingrid är allt bra hon =) Sen tro det eller ej men jag fick VG på engelska provet, shenna mosmannen säger jag bara. Trodde mer på IG för jag kunde inte så mycket, men som sagt; man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. huahauhauauauh.

- jag fryser, även fast jag sitter med världens gosigaste tröja, mysbrallor, schal, raggsockar och mössa ;O fan ett under att jag lever på hösten/vintern. jag fryser alltid skitmycket ! men det ska det bli ändring på tkr jag!

- på tal om hösten. Den är ju här nu, vilket är trevligt och mysigt. Då vet man att det är dags att plocka fram alla gosiga tröjor och filtar och bara gosa in sig! ett plus är om man har nån att mysa med (a) men det är lätt fixat om man har snygga brudar som Lina,Bella och Jenny som alltid ställer upp! <3

- Nu ska jag till videomix och hyra film med mammi och köpa liiiiiite lite godis :) CIAOOOOOOO snygging!

One step closer ..

Heja träning och allt som har med det att göra! Jag har lyckats! 5 kilo är borta :D:D (jag är glad iaf)

nåja! Idag var skolan helt ok.. Mys fikan med brudarna var kanon och kören var nice precis som vanligt. Och jag har varit ute och sprungit idag! YEY! det är så skönt, tro det eller ej. Så nu sitter jag här, nyduschad och myspysig i en stoooor gosig tröja (som btw inte är min?) haha nåja, men bara är! det är så himla skönt.

Sitter och bävar inför mitt s.k. utvecklingssamtal med Sivy a.k.a Löken!  Hon är ju så förrvirrad och hon är rentav dålig! usch och fy för henne. hon kan ta sig nånstans där solen aldrig skiner. Men jag hoppas dock annars att dagen går fort för efter skolan så ska jag och Lina träffa Jenny i stan och Fika innan sötnosen drar till Frankrike <3

Fika är nånting jag och mina brudar/grabbar kan =D
Men nu så ska jag mysa framför tv:n med mumsiga scones! TACK OCH HEJ, YEY FOR MEJ!


   :)


Innan mörkret faller!

Lalala jag har förlorat dagar och ett hopplöst år .. du blir aldrig en vän igen .. tills morgonen kommer .. innan mörkret fallet. Lars winnerbäck är allt för bra =)

Idag har jag :
- Bakat kanelbullar och scones! mums
- pluggat svenska och historia. BUUU!
- sprungit en runda.
- Hämtat mina nya skor (a.k.a älskare)
- städat rummet ..

Jag ska :
- Duscha
- Fortsätta plugga
- Kolla TV!


 Mina älsklingar! jag älskar dem.


Uppdatering!

haha , ja det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg men vi har haft så äckligt mycket i skolan så det är probably därför. Nåja.. livet rullar eh ... på! Igår hade vi konsert i snöstorps kyrka! det gick kalasbra och jag är riktigt nöjd! BRAVISSIMO.

Nu ska jag åka in till stan med mina fina vänner :) tacka vet jag er och en caffe latté!


RSS 2.0