STUDENTFEST IGÅR!

Hejhopp

Igår var det studentfest och jag hade verkligen skit skoj! Nina kom hit och vi målade oss helsvarta och blev tillslut små söta pantrar ?! Ja nåt djur var vi iallafall! Sen åkte vi till Linn på förfest och sen till morfars för att dansa loss med alla andra treor som kom från jordens alla hörn! Mycket fantasifullt! Nåja, skitkul var det iallafall och bilder kommer så småningom!

Små pantrar på morfars! Jag till vänster och Nina till höger!

Nu ska jag fortsätta att vila, jag är trött trött.. det var jobbigt att gå upp tidigt för att gå till skolan och få poäng för sin utklädnad.. haha! fick hyffsat många blickar!


Tillbaks igen, ett år äldre

HEJ

Ja, då var man helt plötsligt 18 (har varit det sen i söndags 16/11) men jag har inte uppdaterat sen i fredags så.. Men nu är jag i vart fall myndig och jag får göra vad jag vill (nästan). Det känns toppen! Och denna helgen har varit toppen! I lördags kom Linn, Mattias och Kristina hit från Växjö för att fira mig, samt Camilla, Simon och Ingvor. Mycket trevligt! Sen på kvällen så åkte jag, Nina, Bella, Erik, Jossan och kråkan till Mattias för att festa lite och det var kul :)

Och på söndagen fyllde jag år och väcktes av Linn, Pappa och Kristina :) Jag fick lite hjälp med att öppna paketet av en ivrig Linn, men det fick hon så gärna! Och födelsedagen blev kanon bra. Vi åt god mat och jag fick jätte fina presenter och på kvällen kom mina fina vänner Lina, Bella och Stoffe för att även dem fira mig och av dem fick jag en jättefin present! Tack!
Och igår blev jag olyckligtvis sjuk och blev sängliggandes hela dagen/kvällen/natten, men idag mår jag bättre peppar peppar ta i trä. Kanske blir skolan imorgon så som det ser ut nu! Och appropå skola.. nu måste jag plugga!

Och ett jätte grattis till världens bästa Lina som fyller myndig idag :D <3<3<3<3
Kramar




Pantertanter

GOKVÄLL

Vad har ni för er? Jag har precis varit ute med hunden och det var uppehåll :D Annars har det regnet hela hela dagen.. och jag har varit ledig dagen i all ära och jag och Nina gick upp med tuppen för att köa klockan halv sju för en studentbiljett till nästa fest och mycket väl så fick vi våra biljetter.. och efter en lång diskussion om vad vi kan klä ut oss till blev det tillslut ett djungeldjur :D

Nåja.. när vi köpt biljetterna drog jag hem för idag hade jag inga lektioner.. bara andra halvan av klassen som hade det så jag gick hem och la mig och kollade på sex and the city istället! Mycket skönare.. och runt runt lunch ringde Lars mig och vi bestämde att vi skulle ut och köra en runda.. och det gick bra!

Nu ikväll blir det till att ta det lugnt och ladda inför imorgon :) Då kommer min bror och hans familj och pappas flickvän och hennes dotter hit och gratulerar mig (jag fyller ju 18 på söndag), men vissa kunde inte komma då.. men det blir kalas på söndag också! Och sen på lördag kväll är det fest hos Mr Larsson . Jag är så grymt taggad!

Ha en trevlig helg.
Puss och kram♥

P.s Mina fina vänner är hemma igen :D


Berlin Jan 2008 (snart ska vi dit igen)

gud va onödigt

HEJ HOPP

Just nu sitter jag i skolan.. har haft en halvtimmes engelska lektion med typ 5 andra personer.. det var verkligen hur lamt som helst.. och det som är ännu värre är att min nästa lektion börjar 12.50.. och det är naturkunskap.. men men! Det är bara att bita i det sura äpplet och masa sig dit..

Nåja.. igår så körde jag bil och det gick bra.. Jag övade mest parkeringar av olika slag bland annat fickparkering och backa in på en parkeringsplats! Det gick bra när man väl fick lite tips på hur man skulle tänka och kolla.
Nu ska jag cykla hem och slappa lite och göra lite lunch innan jag får bege mig tillbaka till skolan!

PUSS OCH KRAM♥

Hey that's 70's show!

HEJ

Idag är det onsdag och jag och en jädra massa treor har haft nationella prov i svenska B. Jag tror det gick bra för det känns så! Jag slutade ganska tidigt.. jag gick efter 2 timmar och 40 minuter.. snacka om att jag hade skrivkramp.

Efter att ha varit hemma en sväng så cyklade jag till stan och träffade Robin och Sabine en stund för att kolla lite saker ;)
Efter det så satte jag mig på körskolan och gjorde några teoritest och det gick bra.. jag vill så gärna ha körkort nu!
Jaja.. alldeles snart så ska jag till kören för att sjunga lucia.. hehe! OCH ikväll ska jag köra bil och plugga i teoriboken.. eller läsa den iallafall för 3:e gången!

Puss och Kram



Är det vinter nu?

HEJ

Vad har ni för er där ute i kylan? Jag har precis ätit och ska snart kolla på vem vet mest.. det är rätt underhållande och kul faktiskt :D Idag har jag inte gjort mkt.. funderat på min sista fråga på religionen och promenerat! Rätt skönt!

Men nu ska jag göra lite annat innan det blir dags för tv tittning!
Och Carolina och Isabella, ni är verkligen bäst! <3<3

CIAO


Mr Obama for president!

Good morning mr president!
Så skrev DN på första sidan :D Jag följde inte hela valvakan inatt men jag kollade fram till halv ett sen så somnade jag och vaknade runt 4 igen och blev glad för då hade Obama ledingen! Ah detta ser ljust u för världen, och nu är allt elände slut!

Nej nu måste jag göra mig i ording för vi åker brum brum till skolan idag !
Kramar

ett tecken?

HEJ IGEN

Nu har jag haft mig en så kallad bensträckare på sisådär en 40 minuter.. Men nu är jag på't igen! Nu börjar saker och ting klarna och jag tror jag ska lägga arbetet för ikväll och skriva det sista imorgon för deadline är ju som sagt 23.59 imorgonkväll ;D. Men nu ska jag öva på mitt tal som jag ska hålla imorgon på svenskan.. Jag undrar hur det kommer att gå!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Ni följer valet hoppas jag ;)
Kramar ♥

Förresten, jag börjar bli lite nyfiken.. antal besökare på min blogg har ökat enormt.. vilka är ni som läser?


Uppsats och ett majoritet eller ödesval..

HEJ

just nu sitter jag med den förbannade uppsatsen om USA. Nu börjar jag bli riktigt trött i huvudet.. jag har fått hjärnsläpp ungefär 3 ggr på en timme! BA! Men jag vill verkligen få mina små ändringar att bli så bra så Petra tappar hakan, men det är svårt att få till en knorr som Ulla alltid pratar om.. Nåja! Den här natten är lite speciell.. varför då? Jo det är ju presidentval i USA mellan Obama och McCain.. vem tror du vinner? Jag hoppas på Obama, men som sagt man vet aldrig.. Sist blev det ju en flopp, då Al gore förlorade mot George Bush..  men men! Vi får se om vi sitter upp inatt, jag och gänget och kollar på valet.. Allt beror på hur det går för mig och min lilla uppsats!

Nej back to work.. =(


Richard Herrey! ♥

Plugg och en massa kaffe

Hejsan hoppsan

Vad händer? Jag sitter och skriver på min USA uppsats om irakkriget.. verkligen jättekul! Jag har visserligen kommit en bra bit, men jag känner att min hjärna orkar snart inte tänka mer på massförstörelsevapen och saddam hussein. NÄ! Nog med uppsatsskrivande ikväll tack.

Skoldagen var väl helt okej.. blev ganska mycket skratt under svenska lektionen då vi fick sjunga till Dan Anderssons visor :D! Annars har dagen i största allmänhet varit mycket grå. Och den har gått fort.. oj oj vad timmarna har flutit förbi. Ikväll har jag som sagt bara skrivit på min uppsats.. Jag ska kolla i körskoleboken innan jag går och lägger mig hade jag tänkt! Jag ska försöka åka inom körskolan imorgon och göra några test för att se hur mycket jag kan och om det snart är dags att boka teoriprov!!

Nej nog med babbel.. Ha en fortsatt skön kväll!
Puss och kram ♥
Förresten.. kommer ni att följa valet imorgonkväll/natt? Jag och gänget ska nog sova över och kolla på valet! Obama for president tack! Hej svejs



It's raining on prom night

HEJSAN

Idag är det söndag och jag har sannerligen inte gjort mycket.. Jag kollade på Gangs of New York när jag åt frukost med pappa, därefter körde jag bil och det gick alldeles utmärkt att starta i backe :D:D inte långt kvar nu hoppas jag! Sen har jag varit iväg en stund och nu har jag precis varit ute en stund med Lina och snackat lite! Mysigt!
Nu ikväll ska jag kolla någon film, sen ska jag lägga mig tidigt för det är skola imorgon..

Förresten, igår hade jag en riktigt mysig kväll med gänget! Vi satt och mös hemma hos Lina och snackade om allt mellan himmel och jord :D

CIAO BELLOS ♥


S

How nice

HAPPY HALLOWEEN! - :D

Igår var det underbar för hela slanten. F*n va kul det var igår! Dansade så benen nästan gick av.. Det visade sig idag.. hade ett fett stort blåmärke längst ned på benet.. eller snarare ett böld-blåmärke HA! Men men, tack så mycket för igår! Då är det fest den 15:e nov och sen blir det studentfest för hela slanten.

Ikväll så ska jag bara vara med gänget, vilket jag verkligen ser fram emot! vi ska bara mysa och eventuellt kolla nån skräckis och snacka av oss!
Nu blir det dusch! Take care now bye bye then.. ;D

S♥_




RSS 2.0