Stan + Plugg!

Hej!

Idag är det tisdag vilket har varit en ganska stressig tisdag.. Till och börja med skulle jag hämta ut min jacka på posten och det var bara krångel, men efter x antal om och men fick jag tillslut min vackra jacka :D Den är superfin tycker jag! Därefter åkte jag till skolan och hämtade papper till samhällen som jag hade glömt och sen pluggade jag som en dåre här hemma samtidigt som jag käkade lätt lunch.. Därefter blev det ett besök hos läkaren och efter några om och men där träffade jag tillslut Lina i stan och vi har haft det mysigt :) Du är så bra Lina!

Och i stan hann vi med både det ena och det tredje.. Jag köpte en klänning för bara 64.50 inne på Gina Tricot och den har jag suktat efter lääääääänge vill jag säga! Och nu sitter jag här hemma, redo att plugga igen.. Hur går det spsp06? Kommer vi fixa Petras "Läxförhör"? Det återstår och se.. Nää nu ska jag plugga som sagt!
Ha en super bra kväll vad ni nu än gör :)

PUSS ♥

Nu är det väl ändå höst?

Underbar!

Hejhopp! Idag är det lördag och jag har verkligen inte gjort mycket! Chillat största delen :)

Igår var jag och mina fina på underbar och det var väl helt okej, men förfesten var typ bäst! Sen var det trevligt på BM också där det blev lite skumpa hehe :D Men men, tack för en trevlig kväll iallafall!

Nu ska jag nog gå ut och gå en runda! PUSS ♥

Svenska författare!

Jaa det har jag pluggat nu i ungefär 3 timmar och jag är så trött och så hungrig att jag snart går av på mitten! Men imorgon så hoppas jag på att provet går vägen.. Nu ska jag ta en liten paus och städa lite och kolla lite tv, därefter ska jag käka mat förhoppningsvis.. ska försöka få in det också! SEN ska jag plugga igen och bara kötta Lagerlöf, Strindberg, Heidenstam och Karlfeldt! Wish me good luck chuck.

Förresten så är min underbara lilla brorsdotter Linn på besök denna veckan! Jag älskar dig lilla hjärtat! ♥


SKRATT

Hej hopp! Jag ska alldeles strax ta bussen och åka iväg och jobba, men innan dess tänkte jag skriva här :D

Idag har jag varit ute och gått och pratat med Sabine! Det var mysigt!
Igårkväll hade jag det så himla trevligt! Mycket skratt och mys hemma hos Lina :) Vi lekte lite med makemebabies.com och jag fick barn med piiiiiiip och piiiiip och herrejösses som barna såg ut XD

Skriver mer imon! PUSS♥


Lördag 20 September

God förmiddag :) Vad har ni för er?
Jag har precis duschat och sitter här och tar det lugnt! Jag ska snart ta en promenad med Sabine, men först får jag nog ta och käka någonting för jag ska nämnligen jobba på Pio ikväll.. Känns helt okej! Har ändå inget för mig ikväll så varför inte tjäna lite cash då?

Skriver mer sen! CIAO! ♥


Winnerbäck 22/8 - Växjö!

VEM VILL VARA ETTA NU INGEN INGEN!

VEM VILL VARA ETTA NU, INGEN INGEN VEM VILL VARA ETTA NU INGEN INGEN ALLS!
VEM VILL VARA TVÅA NU INGEN INGEN, VEM VILL VARA TVÅA NU INGEN INGEN ALLS!
WOHOOOOOO!! Nu var det första älgjakten avklarad :D:D BRA GJORT SPSP06 och tack världens snällaste vaktmästare för lånet av stövlarna!

Nu ska jag till biblioteket och plugga :) - PUSS ♥

SPSP06!

IMORGON SKA VI VINNA DEN FÖRSTA ÄLGJAKTEN, ELLER HUR SPSP06!? :D:D:D:D


Lång dag och huvudvärk!

Jag inleder denna soliga kväll med huvudvärk! : (
Men nu har jag iallafall gjort klart naturlabben och det känns skönt! Jag tror att jag ska ut och promenera en runda snart för att låta mitt lilla huvud få en nypa frisk luft.. det känns som om det ska sprängas snart! Aja hoppas att er dag har varit bra för det har min.

Nu ska jag städa! PUSS ♥ IMON ÄR DET ÄLGJAKT! SPSP06 - NU VINNER VI!

Gloria in exelsis deo

OJ VILKEN DÅLIG UPPDATERING! FYYY!

Nåja, helgen har varit u-n-d-e-r-b-a-r!  :) Jag och mina fina vänner umgicks på lördagen hemma hos mig. Vi åt middag sen så kom några till och sen åkte vi till staden och hade det mucho trevligt! På söndagen var jag T-R-Ö-T-T!
Nu är det en ny vecka och vi har redan arbetat oss igenom till Onsdag! Ikväll var det dags för kör och det var riktigt kul :D

Nu ska jag äta mat! Imorgon är det upp tidigt för att ha Engelska C med Roger och "Ralllllllly" ;)
Hoppas er dag har varit bra för det har min!

P.s Jag tycker det är himla trevligt att min fina syster är hemma igen ♥ D.s

CIAO BELLA ♥♥


Welcome to the hotel California

Go' kväll :)

Hur är det med er? Min förkylning håller på att falna iväg och ni anar inte hur gött det känns! Idag är det söndag och det har varit en riktigt skön söndag! Jag vaknade tidigt och cyklade och köpte frallor och när jag kom hem käkade jag och pappa frulle framför en film nämnligen Djävulen bär Prada! Den var riktigt bra faktiskt :D Sen städade vi och därefter åkte vi ut till Margreteberg och Ingwor och fikade och jag fick träffa valparna! Mamma va söta, ohhh!

När vi kom hem gjorde jag tacos och vi käkade och kollade senare på en film och den hette Fools gold och den var helt okej! En riktig söndagsfilm, en lättsam och rolig! Familjär helt enkelt. Nu ska jag snart krypa ner och sova för jag är riktigt seg idag.. Men hoppas att ni har haft en bra söndag, för det har jag!

God Natt och sov gott :) ♥


Kolla in valparna :D De ser ut som små nallebjörnar!

Nu är det lördagkväll..och vad händer?

Hej på er (a la Uffe uttal)

Vad händer denna lördagkväll i september? Jag har ingen aning, antingen blir det gänget eller kanske en hemmakväll? Jag är sugen på att göra nåt men inget har spikats ännu.. Jag är lite sugen på att dra in till stan och kolla läget och kanske dansa lite :D Men vi får se.. klockan börjar ticka och man har ju inte all tid i världen.. Nåja! Väntar iaf på att Bella ska ringa tillbaka snart och då vet jag förmodligen hur kvällen slutar!

Idag har jag varit på kalas hos min 92 åriga farmor och träffat lite släkt, vilket var trevligt! Lilla Frida hade hunnit bli 11 månader och gud så söt hon är, mah! Lilla Rebecka konstaterade ett par ggr att hon var lika gammal som handen.. alltså 5 år! Gulligt.. Under kalaset serverades det smörgåstårta och vanliga tårtor och kakor och självklart KAFFE :D Det var mumsigt. Nu ikväll har det inte blivit någon direkt mat i och med att både jag och pappa var/är vrål mätta..

Nu ska jag leta fram ett par jeans! Ha en trevlig kväll vad ni nu än hittar på :) CIAO!

haha oj!

Morgonstund har guld i mun!

God morgon allihop!

Idag är jag väldigt trött och väldigt förkyld.. Dock är skoldagen ganska kort för mig! Vi börjar med organisation och ledarskap, vilket kommer bli jobbigt för E. vill alltid bomba oss med en massa text, vilket är dö jobbigt!! Därefter är det en låååååååååååååång håla innan vi kan ha Geografi och därefter slutar jag vilket är runt halv ett :) En ganska kort dag alltså..

Nu måste jag fortsätta borsta tänderna innan tandkrämen droppar ner i tangentbordet.. Hoppas ni får en bra dag kära läsare :)


Då var det vaaaaaaarmt ute på kristofers student!

Vi är på gång?

Smaskens! Ja, det är väl ett ord man kan beskriva kvällsmaten med :) Jag stod för kockandet och blev nöjd med min thailändska gryta med ris till! Pappa gillade det iallafall. Under maten satt vi och kollade på Sällskapsresan för femtioelfte gången denna månad, vilket börjar bli tjatigt, men samtidigt en liten tradition för vår del..

- ska vi kolla någon film till maten ikväll?
- javisst, vilken vill du se?
- sällskapsresan!
- ..... ok

Nu har jag precis duschat och sitter här och torkar! Jag känner mig lite sådär halvsjuk.. ont i huvudet, snorig och nyser va fjärde sekund typ! Inget bra tecken, men jag tror jag ska göra lite te sen ( jag hatar visserligen te, men det sägs hjälpa mot förkylning så jag får väl häda ut..)! Imorgon ska jag + x antal elever från Sannarp åka till Helsinborg och besöka Slottet Sofiero och se på en utomhus teater och det är ingen mindre än Hamlet! To be or not to be, that is the question.. De har ni väl koll på?! Nåja, slutjatat här för ikväll.. Nu ska jag leta fram lite gosiga kläder och sen blir det nog tidigt läggdags!

Sov gott sötnosar!
♥ :)

Dope boy - Adam Tensta

Hej allesammans! Idag är det 2 September och ännu en dag av höstliknande väder :) Men denna dagen har varit bra tycker jag! Dock jobbigt med 2 timmars håla på förmiddagen, men jag höll ut med mina fina vänner! Vi satt och diskuterade vilka kändisar vi kunde tänka oss att vara haha! 

Sista lektionen hade jag, bella, nathalie, nina och jossan possan engelska C med roooooger! Vi lekte i princip hela lektionen med en massa ordlekar a la tyskan haha, skönt! Nu är jag hemma och det är skönt för jag är trött efter en lång dag... Senare ikväll ska jag laga thailändsk mat till mig och pappa! Jag hoppas på att det blir gott :)

PUSS & KRAM!


nämen vilket smile jag la av här då..

här har ni henne....


Allas vår Ulla Bjartmar - Min mentor..

Jag blev ett måndagsbarn!

Först och främst vill jag bara säga att det är 1 september och det innebär att här kommer hösten.. IIHH! Jag är lite spänd på vad denna höst har att erbjuda! Det kommer iallafall bli kul med alla studentfester och älgjakter :D
Idag är det ny vecka och jag är fortfarande lika trött som en get efter helgens bravader.. men vilken underbar helg! Den har varit kanon bra verkligen!

Dagens kommentarer:
-Jag får sån lust att skratta.. (organisation och ledarskap)
- Man klarar nog ett G
- Myggan i Mosquito 


:D:D

RSS 2.0