Cloudy

Hej hopp

Idag är det lill-lördag! Vädret är ju inte lika glatt som igår, men det kommer säkert tillbaka :)
Vad händer idag då? Jag ska snart hem till min söta man som förmodligen ligger och sover.. sen ska vi laga mat och eventuellt gå en mil runt hylte i eftermiddag (woho) haha..

Tänkte också bara berätta att inatt har jag drömt helt sinnessjuka drömmar.. blir faktiskt rädd för mig själv ibland.
Nä nu ska jag skynda mig!
Undrar faktiskt över när min syster kommer hem..

Puss på er


Stekigt

Hejsan

Ännu en helt underbar dag här i Halmstad.. Underbart!
Självklart har jag legat och solat idag, då jag faktiskt är ledig och bara njutit av vädret! Dock har jag solat sedan klockan elva och jag börjar få lite ont i skallen nu så jag lägger ned solningen för idag :)
Ikväll blir det nog Bulls för att käka hamburgare eller nåt.. en mys-kväll helt enkelt och imorgon sticker jag hem till min pojkvän för att sola,bada och mysa.

Fred.


El playa

Tjenixen!

Idag har jag stekt på playan och gottat mig! Alldeles snart blir det bulls för att ta en öl och njuta av vädret :)
Imorgon blir det nog stranden igen. I love this!

Puss på er


Midsommarhelgen

Hej på er

Hur är läget? Jag mår kalas. Det har varit en strålande dag, jag har jobbat (inte så länge), njutit av vädret och tagit det ganska manana!
Gott snack.

Hur var er midsommar då? Min midsommar var toppen.. Den bästa hittills! Jag spenderade den med min underbara pojkvän samt goda vänner (några saknades dock :( ) Men den var grymt bra annars! Och jag ser verkligen fram emot kräftskivan i augusti! Men det är långt dit..
Gårdagen var ganska seg.. eller snarare väldigt seg.. haha! Jag och patrick mådde väl sådär så vi låg mest i sängen och drack fanta och kollade på titanic och the ring! Faktiskt en mysig lördag, även om den bara spenderades i sängen haha

Nu ikväll blir det till att chilla grillen och kolla på en film och sen somna någelunda tidigt!
Saaaaatan va sugen jag är på coca-cola! Men nej, jag får inte..

Puss på er


Underbar dag

Hejsan hejsan

Allting bra med er? Jag mår helt underbart idag :) Har haft en jätte mysig dag med min fina pojkvän och hans bror på stan! Shoppade lite granna och till slut blev det en fika i solen! Jätte mysigt. Allting är också fixat inför imorgon, midsommar, så nu tycker jag klockan kan gå!!
Jag har även klottrat ned lite lekar som vi ska köra imorgon så jag hoppas detta fantastiska väder håller i sig.

Jag ska göra mig lite i ordning nu sen pysa iväg ett slag, men jag tänkte visa det jag köpte idag :)


Korall färgad bikini (alla har typ köpt den, men den är grymt snygg!)


Älskar detta linnet från Mango!


Sommar?

Det är tydligen sommar.. ingen direkt värme idag och ingen sol :( MEN det skiter jag fullständigt i!
Jag har på mig shorts idag för är det sommar så är det banne mig sommar och inget dåligt väder ska förstöra..Därmed basta.



Vad ska ni göra idag då? Jag sticker iallafall hemifrån nu.. hörs kanske senare snyggingar!
Fred.


Mitt i veckan

God morgon

Jag är uppe tidigt idag med, men det är ganska skönt tycker jag. Ja har sovit nästan hela natten.. har vaknat några gånger av att jag hostat ganska bra.. men tacka vet jag hostmedicin!
Vad händer idag då? Jag ska hem till farmor en sväng sen kanske till Patrick ikväll :)

Sen så har jag ätit en supergod frukost.. mm! Nä nu ska jag nog ta en dusch..
Hej hopp


Jag tycker detta va supergott !


Need you now

Amen hallao

jösses med uppdatering det var här idag.. håll i hatten! Nää, men har inte så mycket för mig.. det är väl därför! Har sån huvudvärk också så jag ska lägga mig och gosa i sängen istället :)
Jag ska kolla på Casanova med Heath Ledger i huvudrollen !! Den är bra och det var längesedan jag såg den..

så jag tackar för mig här idag och så hörs vi imon
Ajöss


Take a minute

Zup?

Jag har varit hemma en liten stund.. Har haft en jättemysig picknick med Madde, vicky och carro vid toftasjön! Blåste lite väl mycket tyckte jag allt men trevligt hade vi med alla djuren i naturen.

Händer annars då? Jag o farsan funderade på att grilla.. vi får se :) Vore gott men det blåser ju som sagt..
Tänkte även eventuellt ta en promenad längs med stranden lite senare.. men det är nåt jag får överlägga om senare!

Word.


God morgon världen

Vaknade för en stund sen, pigg som en lärka! Och solen strålar, blå himmel och varmt! Kan det bli bättre? Don't think so..
Låt oss se.. idag är det tisdag! Vad händer idag då? Jag vill veeeeerkligen till stranden när det är såpass fint väder! Så det är möjligt att det blir en tripp.. hade dock behövt ta mig in till stan för jag behöver köpa ett sånt där busskort nu när man inte kan betala med kontanter längre på bussen, vilket suuuuuger fet mycket! Men tar nog det imorgon eller på torsdag då jag och min man ska fixa lite grejer inför midsommar :)

Annars då?  Är sjukt sugen på knäckebröd med kaviar! mmmm Dock så lukar man ju hav efteråt men vafasen!
Men som jag skrev igår.. jag kommer höra med lite folk idag (alltså ni som läser bloggen typ) om det finns intresse för att fira midsommar hemma hos min man! Behöver veta lite prelle om vilka som tänker dyka upp så vi vet hur mkt jordgubbar et.c. som ska inhandlas..

Och förresten.. ni som läser min blogg och vet vem SNYGG-KENT är så kan jag bara upplysa att jag stötte ihop med honom igår innan jag skulle jobba! Alltid lika trevligt ;)

Hej då - Take care now byebye then


Jag igår


Tylööööööösand


Måndag och jobb

Tjolahopp

Läget? Det är iallafall bra med mig! Är lite trött efter att ha jobbat hela dagen, men jag känner att jag gjort något bra och nu är jag väl värd en film. Vad har ni andra gjort idag? Hoppas ni gjort något vettigt...

Aja.. hoppas denna vecka går fort för jag vill ha midsommar nu! Och imorgon kommer jag ringa runt till lite folk och höra ifall det finns intresse att följa med hem till min pojkvän och grilla och fira midsommar! Jag ska iallafall dit och vi beräknas bli runt 12 personer så det är bara kul om vi blir några fler :) TVEKA INTE!

Nu ska jag fortsätta kolla på Van Veteren med pappa.
Puss på er


My love


Friday and i'm in love

Hej hopp

Har städat här under förmiddagen så nu är mitt rum fin fint! Skönt att man hittar lite kläder nu haha

Vad händer idag då? Jag har inte en aning.. jag är kluven.. en del av mig vill bara ta det lugnt och en del vill gå ut med alla andra som ska ut! HMMM.. vi får väl se hur kvällen spenderas!
PUSS


Med trasan och rengörningsmedlet i högsta hugg!



Adios


Trottobar

Hej hopp

Oj, va trött jag är! Vet inte vad denna trötthet kommer ifrån men en sak är säker och jag ska snart krypa ned i sängen och sova..
Sååå.. det är torsdag.. vad har ni gjort idag? Jag vaknade upp hos Patrick efter att ha åkt dit i gårkväll och grillat och myst.. och idag så har vi solat (ja, vi har haft grymt fint väder i Hylte) och bara myst i trädgården. Sen ikväll har jag varit på någon Entrégrej på trottobar med Katarina.. det var rätt okej men inte riktigt vår ålderstyp hehe! Men skönt att göra nåt annat än att bara vara hemma..

Appropå att vara hemma.. Imorgon ska jag ta en chillkväll tror jag. På dagen ska jag träffa Lina men på kvällen blir det nog bara en film och lite sånt. Känner inte för att gå ut faktiskt! Kanske åker hem till Patrick istället.. ska ju ändå dit på lördag, men att mysa har man väl aldrig dött av :)

Förresten.. solade ju några timmar igår och ooooojjj vad solen tog! Jag gillar´t!


Jag bara älskar mitt nya linne från Rut m.fl från Göteborg!


Efter regn kommer solsken!

Jajemän.. det stämmer! Var ett himla åskväder här förut.. det small ganska bra! Meeeeen nu är solen framme och det är skönt ute! Lovely.
Hoppas detta håller i sig lite nu när man är ledig..

Vad ska ni andra göra i veckan då? Själv är min vecka så gott som oplanerad förutom torsdagen och lördagen! Annars är jag Free to go! :-) Så ni får bara höra av er om ni vill leka med mig! hoho

Funderar på att dammsuga mitt rum.. stör mig lite på dammet..
JUST DET!! TJEJER.. NI SOM LÄSER MIN BLOGG IALLAFALL! Vi måste planera midsommar! Jag har några idéer! Så skriv här när ni kan ses eller hör av er så planerar vi nåt!

Lateroooooo


Perfekt helg

Jag har haft en perfekt helg! Orkar inte berätta exakt vad jag har haft för mig men jag har fått en dos av allting. Varit med vänner, festat, varit med min pojkvän och besökt Göteborg!
Helt underbar helg!

Är ledig några dagar nu så jag får se vad jag hittar på :) Idag har jag iallafall röjt i mitt rum och kollat lite lägenheter.. Och om en stund blir det nog en promenad på stranden med Katarina & Hanna. Mysigt!

Lateroo, Peace.


Besatt

Japp jag har blivit fullkomligt besatt av pistach nötter! Så smaskigt.. mm

Well.. jag har iallafall städat hela förmiddagen och varit iväg och köpt studentpresent samt gosedjur att hänga runt halsen på folket som tar studenten imorgon! Så nu är allt avklarat.. Hoppas bara dem små liven får någelunda väder imorgon men det ser ju inte jätte ljust ut :(
För övrigt sitter jag här och äter lunch bestående av 2 ägg och knäckebröd! Gott.. Var inte så himla hungrig men fick göra nåt iallafall med tanke på att jag ska jobba om en stund!

Det luktar blommor och frisk luft i mitt rum nu! NICE!
Hej hopp


LYSSNA

Lyssna på dessa låtar och ni kommer bli jätte glada

Stromae - Alors on dance
Yolanda Be cool & Dcup - We no speak americano
Wavin flag - K'NAAN


Jag är snäll

Hej hopp

hääänder då? Själv har jag jobbat och stått idag! Det gick fin fint :-) Och nu sitter jag här och äter nötter och väntar på scrubs! Lovely.
Imorgon är det jobb igen och jag måste även köpa studentpresent och sånt man hänger runt halsen på folk! Men det fixar jag serrö..

Så vad händer till helgen då? Joo studentuppvaktning på fredag + några timmars jobb.. sen kanske utgång! Vi får se läget alltså.. Sen på lördag ska jag och min fina boyfriend till Göteborg! MYS!

Men oj oj.. klockan är mkt.. ska ta plats i sängen och invänta scrubs.. med mina pistachnötter!

Förresten.. jag tror jag är världens bästa flickvän.. köpte nyss VM-guiden till min pojke! Kände att han var otroligt värd det :)<3


RSS 2.0