Mot ljusare tider

Ja då var det dags att ställa fram klockan.. Vi går mot ljusare tider! =) Va härligt det känns!

Kom precis hem ifrån Bella.. Var där ikväll och kollade på Juno.. den var faktiskt rätt mysig! Chillade mest som sagt för jag har just nu skit ont i armen och ni vet nog vad som hönde med den som jag berättade innan.. det värker! Har tagit en ipren just nu för att jag ska kunna sova ordentligt inatt.. vilket jag inte kunde nu senast.. Well well.. dags att sova för jag är sjukt trött!

God natt snyggingar och sov gott! PUSSPUSSPUSS!

FEST+OLYCKSHÄNDELSE

Halli Hallå!

Igår vart det fest hemma hos mig.. rätt många från klassen som kom så klassfest kan man väl kalla de! Mycket trevligt och alla verkade ha roligt. Dock lite senare på kvällen var inte lika kul.. nej jag råkar smälla igen vår käksdörr som innehåller en glasdörr och det går sönder och jag får glas skivan i armen och det blev ett jack.. även ett lite jack i fingret.. efter många om och men åkte jag,Lina,Bella och Erik upp till sjukhuset så läkarna fick kolla på det och det behövdes sy.. fyfan va det gjorde ont när de satte bedövningssprutorna. FY! men jag höll Lina i handen så tror nog hon fick mest ont för jag knep tag riktigt ordentligt.. Nåja.. dem sydde väl ungefär 7-8 stygn i armen och 2 i fingret .. Idag gör det ganska ont och det pulserar men det håller på att läkas så är rätt lugn..

men men.. som det kan gå! Men av hela mitt hjärta plus lite till så tackar jag Lina,Bella och Erik för all hjälp igår. Ni är guldvärda och jag finner inga ord.. jag är mållös! MEN TACK!<3<3<3 Middag hemma hos mig snart som tack för hjälpen! Och även ett stort tack till den urgulliga taxichauffören som väntade på oss när vi letade efter jackor osv! Tack.. dagens ros till dig!

nu ska jag käka pizza och bara ta det lungt.. måste sova för det blv inte så mkt av med det igår natt!
PUSS

image86
Jag igårkväll!

You can't stop the beat

God morgon!


Idag är det Fredag och det känns som om dagen kan bli bra.. Fest ikväll iallafall.. klassfest närmare bestämt!
Igår jobbade jag från fem till nio.. segt men det var helt okej.. det rullade på. Därefter var film checkning hos Lina =) Vi kollade på Hairspray! Fan va bra den var :D:D Sjöng med i många låtar och bara chillade med hehe

Idag så ska jag även gå ut en runda.. rensa alla tankar och bara vara för mig själv..Tänka igenom saker och ting!
Uppdaterar senare idag..
PUSS PÅ ER ALLA GRÄVLINGAR! (en stor puss till Herr Grävling)

image85
Oh gud va jag tycker om er !


27 Mars - Vår?

Hejsan! När man tittar ut genom fönstret och bortser från snön kan man mycket  väl tro att det är vår! 13 grader i solen låter inte helt fel.. Jag, gott sällskap, en caffe latte och ett par solbrillor och min dag är gjord =)

Men idag har jag inte gjort så himla mycket, inte än iallafall! Sov ganska länge, eller jag vaknade klockan 9 typ därför att en kvinna ringde och väckte mig.. fan va sur jag blev! Men jag lyckades somna om och vaknade halv elva. Käkade god frulle och kollade på Disney channel haha, och läste tidningen! MYS! Sedan så bäddade jag sängen och plockade upp lite så nu ser mitt rum fint ut wopidodo ..

Idag så ska jag för övrigt jobba från 17-21.. Men det är inte så farligt.. 4 timmar är i princip vad jag klarar av när det är så här guda fint väder ute.. dessutom brukar jag få så ont i huvudet av att sitta länge framför datan så 2 timmar sen paus + 1,5 timme blir perfa! Känner att jag ska jobba så mycket jag orkar och kan nu eftersom jag vill ha pengar.. Som jag nämnde igår så har jag ju satt upp ett mål som innebär att spara pengar och jag SKA hålla det! Annars kommer jag bli mycket besviken på mig själv.. Nej nu får jag ta och göra lite nytta innan det tar sig.. PUSS PÅ ER OCH NJUT AV SOLEN IDAG SNYGGINGAR!

/Sarut - Live your life and don't look back..


image84Hittade rätt snygga kläder inne på topshops hemsida.. =)


Lovely lovely spring

Både linnet och öronhängena kommer från asos.com
Riktigt sugen på att beställa dem men får se och kolla lite hur punden ligger till i jämfört med svenska kr.

image82image83

Los momentos

Vayamos companieros!

Sitter här och kollar lite smycken och kläder på internet.. Har hittat en massa fina saker som jag vill ha men måste spara pengar. Har satt upp ett mål och det är att det måste finnas en viss summa på kontot varje månad och jag får bara köpa saker som är högst nödvändiga och så vidare.. Visst det kommer bli svårt för jag älskar att shoppa och har grymt svårt att hålla i pengar.. Men jag ser det som en utmaning!

nu ska jag snart kolla fotboll! Undra om brassarna är på hugget? xp

Ahlgrens "sura" bilar.

Jag invigde dem inatt när jag kom hem från Lina =) Dem låg där och väntade på mig! Alltså de var upp till min förväntan helt okej.. men det ska vara orginalet och inte en massa hjul och renar.. nej AHLGRENS ORGINAL!

Nåja.. har käkat frulle och murrat ner mig i täcket nu innan vi ska dra och träna.. Därefter måste jag och Lina skriva idrottslektion .... >_< hoppas det går fort!
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag.. kanske checka nån film eller varförinte kolla fotboll? Sverige möter Brasilien.. Dock en träningsmatch men vill ändå glo lite hehe

Nu får jag nog sätta fart annars så kommer jag aldrig iväg!
PUSS

image80
image81
Gammal bild men jag gillar den!

In it to win it.

Tjoho!

mina ögon är som dragspel för jag är sååå trött.. vet inte varför jag sitter vid datorn men men.. jo kanske för att min säng ska bädda till sig och gosa in sig så jag bara kan hóppa dit och mysa! Idag har jag varit i stan och fikat och det var mycket trevligt =)=) När jag kom hem blev det lite chill och snack med mamma om allt möjligt därefter kom pappa med min väska med kläder och lämnade hunden ..

Nu ikväll har jag och Lina käkat kina mat och svullat oss medans kristofer käkade smörgåsrån xD haha! Senare så kollade vi på High School musical 1.. den var väl helt ok.. men jag hatade slutet... Blev sur för att Gabriella och Bolton inte pussades.. ingen riktig film då ju haha.. jag måste se HSM 2 snart!

Nu måste jag sova för jag börjar snart skriva kluddigt.. Imon blir det träning och skriva idrotts lektion med Lina! Tjohej..
God Natt PUSS!


image79
Jag vill till Berlin igen.. Nån som hänger på?

We're from barcelona

Hejsan svejsan!

Idag är det tisdag och solen strålar och snön ligger vit på marken! Ganska härligt!
Har sovit länge och varit ute och gått en runda och chillat =)

Har precis badat och sitter här ren och fräsch nu haha.. har även kollat lite flyg till barcelona men har inte hittat ngåot som passar mig än men jag jobbar på de.. typiskt att matte nationella ligger den 8 maj för annars hade jag kunnat åka då men jag vill inte missa de.. eller jag får inte missa de!

Nu måste jag göra mig i ordning för jag ska till stan och fika! CIAO

SNÖ STAN ÄR FULL AV SNÖ

fyyy jag är jätte lack på denna snö som kommit till vår stad! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ
kallt, slabbigt och icke-passande.. det ska vara VÅR NU!

nåja.. idag har vi varit hos farmor och ätit god mat och fikat! Mycket skratt =) Därefter åkte jag och jobbade. Gud va ont i huvudet jag fick under sluttimmarna.. buh! Men väl hemma så fick jag tag på en huvudvärks tablett så det börjar släppa nu men ska lägga mig i tid ikväll för jag känner att jag behöver det!

image78
Jag påväg till farmor ! BIG SMILE :D

Back to basics

Back to the room where it all began.

Jaa.. en rätt lugn dag! dock rätt seg också.. och det SNÖAR! jag blir så trött =( jag vill ju ha sol och värme. VÅR känsor! Kollade på Trångt i kistan innan idag.. fyfan va rolig film. har inte skrattat så mycket på länge hahaha!

Snart kommer jenny och det ska bli skoj skoj skoj! =)
Btw, det var verkligen riktigt kul igår på festen, tack allihopa!

image77
Jag och Jenny i båstad förra sommaren =)


Påskdagen

Hej och hå!

Igår var det påskafton. Trevligt! Käkade god middag med folket och fikade gott! Härligt..
På kvällen blev det fest i Ängsgårdslokalen! Riktigt trevligt måste jag säga.. men rätt mkt oväntat folk var där så blev hyffsat förvånad men men =)

Ett citat som verkligen stämmer - "Det är ju bra att man kan fråga andra om sitt eget liv"
Nu ska jag jobba..
PUSS

Illamående

Fy, jag mår riktigt illa ! Jag ska inte äta mer godis, jag säljer det för dyra pengar!

Idag har det varit en chill dag. Vi har ätit god mat och kollat på en film och även let's dance.. skönt! Men även om det låter som ett avkopplande moment så tar det på krafterna.. jag är så sjukt trött nu! Och jag blir trött på att se mitt rum.. det är stökigt och tråkigt! Jag vill ändra om men jag vet inte hur.. Ska ta en bild och lägga upp så kanske nån av er som läser min blogg kan komma med lite förslag på hur man kan ändra! =)

Imorgon blir det iväg till Harplinge för att käka, därefter hem och göra mig i ordning och sen drar jag,Lina,madde och några till iväg på fest! Fy fabian va kul det ska bli! Ser fram emot det ..

Jag vill ha lön nu!

PUSS! - xxx

image76

Långfredagen

Morsning korsning!

Idag är det långfredagen och allt vad det innebär. I vår familj innebär det påsk och vi käkar godis och äter god mat och kanske till och med kollar på någon mysig film! Andra kanske uppmärksammar Jesus hängning på korset idag för att sedan på måndag uppmärksamma han återuppståndelse.. Intressant det där med att kunna återuppstå igen!? Nåja.. för de flesta av oss så är det nog påskharen, kaninen, kycklingen och så vidare som ligger oss närmast hjärtat när vi tänker på påsk!

Jag vet ju en sak att min absoluta favorit är påskmust! Jag är helt frälst i det.. vaknade i natt klockan 3 typ och var verkligen super duper sugen på det men jag låg kvar i sängen för jag orkade inte gå till köket! haha

Idag så blir det chill och det blir gott käk och eventuellt en sväng till farmor.. fast vi ska nog dit på måndag istället verkar det som men vi får se! Nu så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite för jag ser ut som Mårten gås nu typ.. haha! Au revoir..

( Fest imon hos Fidde P! Det ska bli kul )

image74
Glad påsk allihopa!

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

nu är jag trött trött trött men glad!
ska hem och fika och chilla hos Hansson ikväll =) chill i dill..

" alla som inte dansar är våldtäktsmän " -

image73

Oj så trött

hej hopp!

Försov mig idag, men kände att jag orkade inte stressa så jag tog en dusch och käkade frulle och nu sitter jag i skolan i väntan på att dem andra ska sluta! =) Om typ 3 timmar om man räknar bort rasterna så får jag och många andra påsklov ! WIIIIEEEEEE

ikväll vill jag fira att det är lov, men vi får se hur det blir med det! Vet bara att det är fest på lördag som gäller och det ska bli sjukt nice! hehe

nu måste jag pysa..
PUSS

Rock away

tjabba tjena hallao!

EHH tack för massagen idag jocke! välbehövd, jag niger och bockar!

nu ska jag baka geishamuffins! =)
image72
xxx

BLÅ.

Denna ursnygga tröja från peak performance kommer jag troligtvis köpa när jag får min maffiga lön nästa månad!

image71

Bye bye love, hello happiness

Hallå!

I mina högtalare kan man nu höra himlen är oskyldigt blå - ted gärdestad.
Den är oerhört fin, och jag minns fortfarande hur bra bellas släkt (netti och pänti) gjorde det =)

Min dag i helhet - Var sjukt trött när jag gick upp vid 6.30. Jag hade nog kunnat snooza 511 ggr men icke sa nicke.. var tvungen att gå upp för skolan väntade. Käkade entillsynes liten frukost bestående av flingor och juice! Bra Sara Lagerstedt, men bättre kan du.. typ. Aja.. GICK till skolan med Lina för att börja dagen med retorik.. haha dagens kommentar som var till Mårten löd såhär : Det är ju en jävla tur du är snygg när du läser ditt tal! HAHA dagens bästa kommentar lätt! Aja, därefter hade vi gympa och den lektionen var riktigt kul! Spelade quatro boll och dansade vals. Jag och Perkis gjorde det med bravur tyckte jag (a).

Lunchen var skit dålig måste jag säga.. Jag fick iskall kyckling. tack för den! aja.. hade matte därefter och det blev väl inte så jätte mkt gjort för jag orkade inte börja på det nya som vi BTW ska gå igenom nästa vecka ^^ (jag ligger långt fram) aha aha! Nästa lektion var musik och den var väl måttligt rolig. Men en spontan grupp applåd till Lina, sebbe och mig för vi är grymma. Nästa gång sätter vi Hela hallelujah !

Psykologin var väl helt okej, vi gick igenom könsroller alltså manligt resp. kvinnligt! Intressant..

Ikväll har jag inte gjort så fasligt mkt mer än att ha kollat igenom svenskan inför imorgon och jag har även badat och målat naglarna och lite sånt! =)

Nu ska jag alldeles strax göra mig ordning inför natten men först ska jag borsta tänderna och sen ringa min pudding Emil :D:D <3

Au revoir - xxx

image69
Jag är sugen på att åka skidor! Jag kommer alltid att minnas Hemsedal-06!


Love will survive

Tjenamors!

Nu blev jag precis klar med mitt Psykologi arbete om dröm och sömn. GÖTT MOS!!!
Men nu ska jag fortsätta att plugga svensk renässans. NOT FUN!

Btw, seminariet gick super och jag knäckte oliver! HAHA =)

PUSS

Hur svårt kan det va?

nej säg det.

Puh.. idag är det söndag och jag är trött!
Jobbade igår, men det var faktiskt kul =) ska jobba idag med, men börjar inte förräns tre! gött..

Kollade på melodifestivalen igår kväll med Lina, Bella och Stoffe! MYYYYS OCH SKÖJ! Lite senare kom Erik och det var också kul!

Måste erkänna att jag tycker att rätt låt vann. Även om charlotte perrelli ser ut som en blonderad bitch så har hon störst chans med sin låt där nere i serbien!

nu ska jag hoppa in i duschen och ta en välbehövd dusch!
PUSS!

FN:s generalförsamling

Högt högt högt ärade kamrater!

FN roll spelet är nu över vilket är både skönt och tråkigt. Jag har haft väldigt kul denna omgång! Jag har varit väldigt aktiv och kämpat för Israels åsikter i både det ena och det andra!

Mycket kul och jag följer mer än gärna med till Kristiansstad nästa år!
Ikväll ska jag baaaaara koncentrera mig på att chilla och bara njuta av att inte ha något speciellt plugg!

PUSS på att det är helg.

Dålig på att uppdatera, jag vet

Hej svejs i lingon skogen!

Puh, har verkligen haft skit mycket att göra för igår började vi inta roller som delegater allt eftersom vi lekte FN-roll spel! Jag, bella,lina och erik representerar landet Israel och det är lite klurigt eftersom vi inte är särskilt populära i många länder.

Igår skulle vi först och främst hitta länder att samarbeta med och jag fann genast ett par länder som fungerar bra ihop med israels tänkande!

Idag skulle vi ¨hålla tal för att försöka få igenom våra resolutioner och tro det eller ej men alla resolutioner som jag skrivit på och varit med och debatterat i gick vidare till imorgon! =) är riktigt nöjd!

Ikväll blir det att finslipa på 3 st tal och förbereda sig inför gneralförsamlingen i Galaxen imorgon bitti!
wish me good luck!

PUSS!

Only the lonely

Tjena hejsan!

Har inte skrivit sen i helgen typ.. Men helgen har varit kalas !
Alice döptes och det bjöds på urgod mat hos familjen Preuss efteråt och senare på kvällen var det 18 års fest! Mycket trevlig kväll får jag säga. Var dock sjukt trött dagen efter och det var konsert med kören då så jag var lite tveksam på om jag skulle orka stå där framme och sjunga men det gick bra efter en treo ! haha

Idag har jag varit på anställningsintervju och fått ett nytt jobb! jätteglad verkligen! =)
CIAO


på dopdagen

Idag är det dop för alice preuss :D:D ska till kyrkan om 45 min på dopgudstjänst!
Och ikväll blir det party party ! 18 års fest till och med! nice

huuuugabuuuuuga
PUSS

Det stora Barriärrevet

Usch.. sitter i skolan just nu och letar fakta till mitt engelska arbete om det stora barriärrevet.. fy vad långtråkigt! vill bara att dagen skall ta slut för jag vill till stan nu och träffa Jenny ! ska dock cykla i motvind och det suger verkligen! Jag gjorde ett tappert försök i morse att kjutsa Lina till skolan men motvinden var för hård =/ haha jag gav upp!

nej nu kommer träsk trollet och ska kolla hur det går!
CIAO!

You took me for granted

Hej hallå kära onsdag..

Tuff dag. Skrev klart min resolution och lämnade in den. Resultatet blev bra så jag är nöjd och glad! Vi har även haft engelska test och det gick väl bra antar jag.. men var lite osäker på adjektiven men men.. inte hela världen om man har fel på det!

Kom därefter hem och somnade pladask framför tv:n och vaknade mot min vilja =( blev sur för jag vaknade för sov så gott och sött.. haha! Kören gick helt okej och nu är det söndag som är THE BIG DAY. konsert med cappella då! tjoho va bra vi är =)

Nu längtar jag till lördag massor för då är det fest hos theres jansson :D:D
Nu ska jag sova, huauahuah

GOD NATT OCH SOV GOTT ALLIHOPA!
puss

FINALLY

Jag är klar med min resolution om Israel och urbefolkningens rättigheter! Den är till och med bra! Gud va skönt det känns..

NU SKA JAG FIRA - på ett eller annat vis! Uppdaterar ikväll efter kören!
PUSS!

God latte + träning!

tjabba tjena hallå, vi säger så!

mådde pyton i natt/morse så var hemma från plugget men det bättrade sig under förmiddagen som tur va! Jag tog då min röda fara och cyklade mot stan för att möta upp Lina och Bella för att kolla in FN-rolls kläder och lite annat smått! jag har köpt ett par skitsnygga nästintill pumps =) hur nöjd som helst och jag som annars brukar se ner på klackar, jag brukar nämnligen få så ont i fossingarna av dem xp men inte av dessa.. De är mina små pärlor för tillfället och ska lära mig att gå snyggt i dem också! ett mål innan nästa vecka!!

Nåja, har även hunnit med att snabb-fika på espresso house med mina pinglor! mys<3 och får ju berätta att vår fönsterplats var kanske inte den bästa hrmhrm men dessa två män förflyttade sedan sig som tur va haha xp aja, efter fikan drog vi och tränade och nu är jag nyduschad och fräääsch och ska skriva klart min resolution och mitt tal !

ciaooooo och good bye

God latte + träning!

tjabba tjena hallå, vi säger så!

mådde pyton i natt/morse så var hemma från plugget men det bättrade sig under förmiddagen som tur va! Jag tog då min röda fara och cyklade mot stan för att möta upp Lina och Bella för att kolla in FN-rolls kläder och lite annat smått! jag har köpt ett par skitsnygga nästintill pumps =) hur nöjd som helst och jag som annars brukar se ner på klackar, jag brukar nämnligen få så ont i fossingarna av dem xp men inte av dessa.. De är mina små pärlor för tillfället och ska lära mig att gå snyggt i dem också! ett mål innan nästa vecka!!

Nåja, har även hunnit med att snabb-fika på espresso house med mina pinglor! mys<3 och får ju berätta att vår fönsterplats var kanske inte den bästa hrmhrm men dessa två män förflyttade sedan sig som tur va haha xp aja, efter fikan drog vi och tränade och nu är jag nyduschad och fräääsch och ska skriva klart min resolution och mitt tal !

ciaooooo och good bye

3 Mars - vår

fyfan vilken natt.. Har haft migrän sen halv fyra och fram tills nu ungefär.. det är inte kul. Jag ser knappt och är verkligen jätte ljuskänslig och spyr! fresh..

som tur var väl att det inte var några superviktiga lektioner idag så jag har ingen ångest iallafall.. men måste plugga ikväll efter träningen!

ring ring

nu pratar jag med emil :):)

JOBB

Om en kvart ska jag cykla till jobbet och plågas haha, skämt och sido!

Uppdaterar ikväll nån gång.. TJARÅ!

Black bird singing in the dead of night

take these broken wings and learn to fly .. Blackbird - The Beatles

Tjena hejsan!

Idag är det söndag och vid det här laget vet ni nog vad jag tycker om söndagar.. BORING! jag tycker allt känns så meningslöst och tråkigt.. för min del väntar det alltid en massa plugg och det suger verkligen.. + att jag ska jobba från fyra till åtta ikväll, visserligen inte så många timmar men ändå.. jag kommer få huvudvärk eftersom jag kommer sitta framför en data hela dagen/kvällen.. Aja, får sitta och snacka med Axel och tian på min rast. Dem är roliga =)

MIN HELG:

Fredag - Jag var hemma och käkade med mamma och Lars och en hel del överraskningar skedde.. därefter blev det choklad och frukt mys med Lina,Bella och Erik. Vi kollade på råttatoulie bland annat sen drog vi iväg!

Lördag - Upp tidigt för att träna kondition+styrka med Lina. Därefter en snabbis på stan för att kolla om jag hittade några snygga skor men icke sa nicke.. vi käkade varsin baguette från helo och de var muchos goda =) På kvällen var jag hemma med Mamma, Lars och Ingbritt och vi kollade melodifestivalen och snackade om allt mellan himmel och jord.. sen så blev det en hel del "att-sitta-framför-datan-kväll" men det var helt okej det med..

Idag(söndag) - upp och käkade mysig frulle, därefter kollade jag på OC och satt och mös lite.. NU sitter jag här och har precis duschat och chillar lite.. ska plugga en stund nu så man slipper det ikväll för det kommer jag inte orka efter att jag har slutat jobba.

Imorgon är det skola, därefter step basic ! GOO träning

Uppdaterar senare!


PUSS


image66
Jag i somras!

Björn Gustavsson

Han är så snygg! typ svärmorsdröm som mamma uttryckte det, fast hon sa att hon hade blivit trött på hans skämt i längden haha xp

nåja, kvällen har varit lugnare än vattnet så nu är jag rätt belåten och seg och ska väl kolla film eller nåt sånt mysigt snart. ska ju jobba imon men börjar inte förräns 4 dock men ändå, jag ska ställa klockan för att jag ska plugga lite FN imon på dagen ..

Nästa lördag är det fest hos therese :D:D det ska bli skoj skoj! massa nytt folk och det betyder ju ännu roligare!
Men vad ska man ha på sig? fan måste hitta något nytt i veckan.. men hur ska jag hinna det när jag har så förbannat mycket i skolan? fyyyyy

image65
Pumpsen är rätt läckra !

melodifestival + älg

ja så ser min kväll ut! vi ska kolla på melodifestivalen och äta älg !

hejsvejs, uppdaterar sen!

Chiquita fruitbar

Ja, det kunde man besöka i Berlin när vi var där i slutet av januari i år! jag saknar det riktigt mycket för det är verkligen en fin stad trots den bakgrund som inte är lika faschinerande.. Men jag saknar starbucks coffee och chiquita fruitbar mest haha

Idag började jag och Lina dagen med kondition+styrke träning på gymmet. Härligt men det var jobbigt och svettigt haha men det ger förhoppningsvis resultat ! därefter checkade vi lite på HM och de övriga vanliga affärerna i vår lilla stad men hittade inget speciellt tråkigt nog..

Ikväll kommer min moster och hälsar på och ska käka lite! Trevligt.
Och nu ska jag lägga mig framför tv:n och dega en stund och bara känna att det är lördag :D haha

PUSS på lördag/ Sara

RSS 2.0