HETT

Hej och hå i värmen

Hur mår ni era svettlökar? Jag mår bra, men är hyffsat klibbig.. men den som klagar nu får stryk!

Hur var gårdagen för er då? Min var helt perfekt! Vaknade upp hos min prins och det blev en spontan tripp till Ullared.. Hittade dock ingenting, men det var kul ändå :) Sen på kvällen blev det mysig grillning hemma hos lille far och därefter för krök hos Tobbe! Sen träffade vi upp min prins och hans små vänner och lite annat trevligt folk, vilket resulterade i en j*vligt lyckad kväll!!

Inatt var det dock svettigt att sova i min lilla säng. Vaknade upp bredvid mitt hjärta, och jösses va varmt det var! Men vi åt en jättemysig frukost med min familia sen åt vi en mysig lunch i stan!

Nu är jag hemma och ska snart göra mig i ordning för Grille och förkrök hos Nygren ikväll :)
Ha det så bra ikväll och svettas inte bort nu..
Peace


Hola

Wazzap?

Jag vaknade för en stund sen! Det blev utgång igår, fast nyktert för in del :) Men jäkligt roligt var det! Mina vänner var duktiga besökare på shotluckan, vilket jag uppskattade! hehe Det blir shotluckan hela helgen känner jag.. För goa grabbar! Det blir måndagsklubben med dem och Ellie på måndag då, yeaaaah

Somnade ganska gott inatt och sov så länge jag kunde! Och nu har jag ätit en god frulle och ska snart ta en välbehövd dusch.

Smell yaa later, yao


Hej och hå

Allt bra med er? Jag mår bra. Är lite seg efter jobbet bara, men jag ska snart ta en powernap!
Ikväll blir det nog ganska lugnt! Jag tänkte laga min goda pasta och pastasås och sen kolla på Allsång på skansen. Jag ska ju upp och jobba imorgon igen så det blir tidig läggdags idag också :) Men det gör inget.

Har inte uppdaterat på några dagar men min helg har varit väldigt bra! Har grillat med mamma o Lars, festat med min pojk och vänner, jobbat samt chillat! Perfekto. Denna helgen som kommer nu så blir det lite jobb men jag ska även hinna med att glo lite fotboll och grilla.

Kommer bli en fett bra helg :)
Nu ska jag sova några minuter..
CIAO


(jag på midsommar)


RSS 2.0