Dirty dancing

Glömde säga att jag kollar på dirty dancing i bakgrunden!
Det är nog den bästa dansfilm som finns!


Strepsils

HEJ

Idag är det söndag.. plugg-söndag! Jag har gjort halva associationsrätts upg. och jag är klar med min del av powerpointen till PA:t! SKÖNT! Snart ska jag läsa naturen eftersom vi har prov på torsdag.. buhu
Och sen har jag ap ont i halsen så jag körde iväg och köpte strepsils innan! De börjar hjälpa tror jag.. Jag dricker även en kopp varmt vatten med citron i.. det är gott och skönt för halsen!
Imorgon är det en ny skolvecka som börjar men det är sista innan påsklovet och jisses va skönt det ska bli med lov! 
Jag ska dock lova mig själv att inte äta för mkt påskgodis :D

Nu ska jag fortsätta plugga!
PUSS & KRAM

P.s studenten närmar sig! waowaowaow!



Hey ya!

HEJ

Idag är det FREDAG :D Och jag har haft en lektion idag och den började 14.50.. Så innan dess så hade jag en trevlig stund med Lina! Vi körde in till stan och hon shoppade lite inför Rom och jag köpte tulpaner?! Sen körde vi hem och kollade på min balklänning och kollade på Oprah.. Sen körde vi till skolan och hade 40 minuters affärsjuridik med Inger, vilket kändes lite onödigt.. men men en god gärning iallafall!

När jag kom hem så åkte jag till stranden för att gå en runda, vilket var jätte skönt för både kropp och själ!
Nu ikväll får vi se vad som händer.. jag känner mig redan fredagsseg.. Blir väl att äta en matbit sen kolla på let's dance finalen!  LAILA BAGGE DU ÄR BÄST!

So long..


Studentmössorna på

HEJ

Idag är det torsdag och vi har fått våra studentmössor och tröjor! :D:D:D:D Det känns helt otroligt! Just nu har jag på mig min gosiga studenttröja! Den är mycket varm och gosig. Och våra studentmössor var superduper fina! Fick nästan en tår i ögat när folk provade mössorna till höger och vänster! Vi kommer alla vara så fina den 12:e Juni..

Nåja.. skoldagen gick ganska snabbt! När dagen var avklarad åkte jag och Lina hem och väl hemm så la jag mig på soffan.. Jag har sån huvudvärk.. =( Men men.. Ikväll ska jag göra lite på PA powerpointen och kolla igenom affärsjuridikens rätt eller fel frågor..Sen ska jag köra mamma och Inger till Ingbritt.. De ska ha tjejkväll !

Skriver senare.. PUSS!

Rallyföraren

TJA!

Ja, min bror kallar mig rallyförare! Tyvär blir det nog inte växjö denna helgen, men kanske i påsk :)
Idag har dagen iallafall varit bra! Solsken och en helt okej skoldag.. Antecknade inte så värst mkt på ngn lektion! GÖTT MOS! OCH IMORGON FÅR VI VÅRA STUDENTMÖSSOR! MY GOD! Kommer nog gråta när jag får se den! haha

Nu ikväll har jag och mamma ätit jätte goda våfflor! MUMS! För ni har väl ätit våfflor idag? Våffeldagen is the shit! Våfflor är verkligen så gott! Man kan nog äta ända tills man spyr!
Nu ska jag skriva lite om Joseph Fritzl, även kallad svinet! Roger vill ha in en liten uppsats om honom och det tragiska fallet..Sen ska jag duscha!

PUSS


Ett leende på läpparna

Jag är verkligen så glad över att ha tagit körkort! Ja har haft ett leende på läpparna hela dagen! Och oj vad jag har kört bil idag.. Jag har kört till skolan, kört och handlat och kört till eurostop varav två gånger var jag helt själv! Det känns helt galet! Men denna dagen lär jag icke glömma.


Linnsan

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

TJALALALALALALA JAG HAR TAGIT KÖRKORT! JAG KAN INTE FATTA DET RIKTIGT! Jag storlipade när hon från vägverket sa att jag hade tagit körkort! Hon fick en kram och så tog vi i hand! Fan va gött det känns..

HEJ DÅ TEORIBOK OCH HEJDÅ ÖVNINGSKÖRNINGSKYLT!  :D
När jag ringde mamma grät jag ju så mkt att man inte förstod vad jag sa, men när jag kom hem så tog jag bilen och körde till eurostop och köpte tuggummi! Det kändes sjukt weird!
Ringde Bella och Lina och berättade om den stora händelsen och de blev glada och snart ska jag hämta upp dem och då ska vi cruisa till skolan! LALALALA!

Tack till alla som har trott på mig oh pushat mig! <3
Nu ska jag äta mat! HEJ


Tut tut!




enjoy the silence

Hej allihopa everybody!

Nu är klockan halv tio och jag har precis duschat och ligger i sängen med laptopen och chillar! Jag har fortfarande ont i halsen sen tidigare idag, men febern är borta just för tillfället vilket är superskönt!
Nu ikväll ska jag lägga mig i tid för jag är så trött.. Men behöver sova lite sen förra veckan då Linnsan var här hos oss.

Nu ikväll ska jag nog göra lite varmt vatten med citron och Anis och dricka det samtidgt som jag kollar på Ballar av stål på femman..

:)
God Natt - Good luck chuck!


Jag vill till Berlin igen!!

It´s time

HEJSAN

idag är det måndag och jag är sjuk.. vaknade med feber och halsont.. great! Men min brorsdotter Linn var ju hos oss förra veckan och både hon och mamma har varit genomförkyld så jag har väl blivit smittad av dem..
Förra veckan blev det inte så mkt bloggande för jag hade fullt upp med Linn, men lite uppdatering skadar ju inte:
- Jag fick godkännt på teoriprovet
- Vi var på Moon och det var kul :D
- Jag har kört till växjö med mamma och Lars för att lämna Linnsan!

Sen har jag också pluggat..
MEN nu ska jag lägga mig och vila.. vill och får inte vara sjuk imon!!

PUSS<3

JAG KLARADE TEORIPROVET!

Gud det var en lättnad.. har varit så nervös inför detta arma teoriprov, som gick vägen idag 17 mars! :)
Jag kan fortfarande känna den känslan i kroppen när jag hade rättat provet och satt och funderade på om jag skulle våga trycka på knappen rätta.. mitt hjärta bultade så hårt så jag trodde det skulle hoppa ur.. MEN efter ett djupt andetag och ögonen stängda så gjorde jag det.. JAG TRYCKTE PÅ KNAPPEN och rättade provet.. och när jag öppnade ögonen stod det GODKÄND! Jag blev nästan tårögd så glad jag blev! Nu behöver jag förmodligen aldrig göra om detta fis teoriprov!

Tack alla som pushade mig  <3

Nu ska jag ta en isglass och läsa affärsjuridiken en sista gång och sen ska jag kolla på Desperate Housewifes!
Och förresten.. har inte uppdaterat sen några dagar tillbaks.. Min brorsdotter Linn är här och hälsar på och jag agerar då lill-mamma! Hon är världens underbaraste unge, men det finns nog en eller annan räv bakom öronen! haha!

Puss och God natt!


Fredagen den 13:e..

HEJ HEJ!

Idag är det fredagen den 13:e.. inget konstigt har hänt, än så länge! Hoppas man kan somna inatt hehe
Men ialafal..! NU är F-rollspelet slut.. =( Men det har varit riktigt kul! Min resolution gick vidare till 3:e dagen, alltså idag och gick igenom så det var riktigt kul! Lina fick pris som bästa delegat i sitt utskott, GRATTIS sötnos! Och en stor spontan applåd till alla som deltagit i fn-rollspelet! Jag har iallafall haft kul och det hoppas jag alla andra också har haft =)

Idag har jag varit sjukt trött då jag ännu en gång somnade på soffan.. sånt som händer!
NU ska jag läga mig oh kolla på tv och knoppa in.. är så trött!

PUSS

5 days!

The chinese delegation in the galaxy

HEJ

NU är första dagen avklarad i vårt FN-rollspel! Det har varit högt tempo, men det har varit kul :) Både, jag, Lina och Bella blev framläggarländer i våra frågor, vilket känns awesome! Så nu så ska jag skriva ned 3 fina små tal som jag ska hålla imorgon.. kommer behöva hjälp av de andra i den kinesiska deleationen.. jag är nämnligen så trött i mitt huvud.. I'm in great need of candy!

Så, ikväll så blir det att skriva tal och förbereda oss inför imorgon då det förhoppningsvis blir heta debatter!
Imorgon kväll ska vi nog till mårtensson för att sjunga kareoke, ilket ska bli skoj! Hoppas inte man är alltför seg i lurarna bara.. haha!

Nej, nu ska jag göra en djupdykning i alla resolutioner..
NI HAO! CHE-CHE!



NI HAO

Varje gång jag ser dig

Lisa Nilsson - Varje gång jag ser dig
Cajsa-Stina Åkerström - Varje gång du går

Bra låtar!

HEJ
Idag är det måndag och vi har haft studiedag och det var välbehövligt! Jag har fått gjort både det ena och det andra.. Jag har varit ute och gått en lång runda och hämtade min cykel hos Erik och sen cyklade jag in till stan och satte mig på körskolan och öste teori, vilket gick bra! Sen cyklade jag hem och pluggade affärsjuridik eftersom jag har prov imorgon.. jag tror det går bra!
Jag körde även en liten runda ikväll och det gick bra och det är så kul =)

Nej nu ska jag läsa affärsjuridiken en gång till, sen ska jag läsa igenom lite resolutioner inför fn-rollspelet.. suck!
NI HAO



SOMMAR 08


SOMMAR 08


 SOMMAR 08

aptrött

Blade - Ali Payami Grym låt!

Vad gör ni ikväll? Jag har kollat på twilight och ätit glass! Jag är så apigt trött så jag hänger inte ihop.. Jag tror jag ska krypa till kojs snart. PUSSAR *


MOON

Hej hopp! Skriver en snabbis för jag ska snart iväg, MEN..
TACK FÖR IGÅR! JAG HADE VÄRLDENS BÄSTA TOPPEN KVÄLL!

Började med förpärla hemma hos Erik då jag, Bella, Nina, Nicklas och Perkmar hade samlats för att spela spel och föfesta! Sjukt nice =) Det var chill party! Sen tog vi taxi till stan och då sjöng vi för fulla muggar till no woman no cry och tree little birds (tror jag).. Nice! Sen stod vi i den lååååååååååååååååååååånga kön till club Moon och där träffade vi snygg Lajnut och snygg stoffert! Då blev kvällen ännu bättre och tillslut kom vi in och då slog vi klackarna i taket och dansade oss snurriga! (jag lovar att rädda dig fler gånger från konstiga rump-killar, grävling)

När vi drog hemåt så stannade jag, Lina, stoffe, nina och nicklas utanför Kebabkungen och åt! Därefter tog vi taxi hem och jag somnade gott!

Så.. Tack ännu en gång för en magnifik kväll! Jag hade jättekul tillsammans med världens finaste personer <3



HEJ

Grävlingar is the shit on the dancefloor!

...

hur ska man säga att man vet, fast man egentligen är så himla osäker?

Here's my key.. filosofi

HEJ!

Just nu sitter jag och pluggar filosofi.. ack va flummigt! Hade mitt liv gått ut på att vara filosof så hade jag nog tagit kollektivt självmord.. jag klarar inte av att tänka djupare än djupare än djupast! suck.. jaja uppgiften är snart klar, men jag är långt ifrån nöjd..

Imorgon är det fredag vilket är supernice :D woho!
PUSS!


Here's my key.. filosofi!

walk across my swimmingpool

Tjena!

Har alldeles precis ätit kvällsmat! Det var gott! Och nu är jag mätt som en plätt och ska snart sätta mig och läsa igenom resolutionshäftet igen! Har några vänner i det häftet vilket känns skönt! Komsi komsi alla afrikanska länder och kommunister! Det ska bli kul med FN rollspelet, men jag är fortfarande stressad.. måste vara sjukt påläst! Men jag provade mina delegatkläder idag och det såg propert och bra ut.
*
Kören var chill och rolig :D Vi pratade om att åka någonstans efter studenten.. förslag som kom upp var LONDON & NEEEEEEW YORK! Det hade ju varit stencoolt att åka dit! Hoppas hoppas hoppas..
*
Imorgon så är det skola as usual och vi ska ta blodprov på naturkunskapen.. mamma hjälp! Får be Sven, Lina eller Bella gör det på mig.. vågar icke själv.. Sen efter skolan ska jag till körskolan och traggla!
Ska försöka dra ut och springa också.. ska försöka ha det som vana =)

Men nu ska jag duscha och sen kolla på Secret window med film-hunken Johnny Depp i huvudrollen!
HEJDÅ!


Sommaren 08!


sjunga är kul!

Snart är det kör och då ska vi sjunga och ha kul :D

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla schlagerhits.. Under 70-80 och 90-talet var det ju riktig schlager.. men idag är det ju pop och hårdrock a la´ Lordi.. jag menar.. har det inte urartat lite? Haha.. men men!
Min favoritschlager är nog Eloise med arvingarna! Den är ju kung på dansgolvet!!!!

Idag ska jag i princip bara slappa.. provet på hinduismen gick nog vägen och jag förtjänar att ta det lugnt idag! Jag ska läsa igenom jag-begreppet-pappret till filosofin imorgon! Jag tror jag ska köpa en glass innan kören :)

hej hopp i lingonskogen!


Lill-fredag?

HEJ!
Idag är det Lill-fredag.. eller enligt Waern är det så :P Onsdagar brukar ju kallas för lill-lördag så han menade på att fredagar kommer innan lördagar så tekniskt sett är det lill-fredag idag! Men denna tisdag har varit bra.. Vi gjorde inte särskilt mycket i skolan.. hade en lam geografi lektion med allas vår Hans och han dundrade på med befolkningspyramider om födelse och dödlighet.. boring!
Lunchen var väl helt ok.. alltså inte ok stjärna.. Jag käkade risotto med broccoli! Broccolin hade nog blivit lite för mjuk och murgrön.. men men! Sen hade vi en samhällslektion där vi skrev klart talet till Fn-rollspelet som Lina ska hålla! skitbra! Sen åkte jag hem och drack en kopp kaffe och pluggade hinduism.. Vid halv 4 skulle jag träffa Hans sångpedagogen för att lära mig gapa och sjunga ut! Han blev imponerad över att jag har övat på att öppna min mun mer :D * Lalalalalalala *

Sen när jag kom hem fick jag ett samtal från min grävling då hon undrade varför jag icke befann mig vid kören.. men då förklarade jag vänt att jag redan hade varit där! Efter en stund så hörde hon vad jag sa för min mobiltelefon är ju helt sär.. eller snarare lägenheten! hah herregud!
Därefter passade jag på att gå ut springa.. det gick ganska bra men gick största delen för jag snorade ganska mycket! Men jag känner mig stolt! FRAMSTEG när det gäller träning + att jag inte ätit något onyttigt idag .... än! haha

Men nu ska jag sluta tjata och kolla igenom religionen en sista gång och sen ska jag sätta mig framför tv:n!
PUSS


Moksha nästa?

God Kväll!

Ännu en kväll med plugg.. det tar ju aldrig slut? Men nu är det iallafall 100 dagar kvar tills vi tar studenten och jag får fjärilar i magen av bara blotta tanken på att vi kommer stå vid vår amfiteater med vita klänningar och kostym och skrika "VI HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VA VI ÄR BRA".. My god! Men innan dess så ska vi avsluta vårat projekt arbete och avverka några prov innan vi kan säga bye bye..
Nåväl.. ikväll har jag iallafall läst igenom Hinduismen och börjat göra stödanteckingar.. känns bra! Imorgon blir det råplugg på det och då ska det sitta inprintat!

Jag ser fram emot denna helgen! Club moon på fredag, hoppas jag, och kanske bio :) Sounds perfect.. och nästa måndag blir det FN PLUGG! FN rollspelet är nästa vecka fr.om ons-fre och jag, Lina och Bella är folkrepubliken Kina, vilket är pretty nice! Det ska bli skitkul faktiskt! Vårt sista FN rollspel innan skolan slutar..
Nog pratat om plugg.. nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa!

PUSS!

En bra låt:
I was a quick wet boy
Diving too deep for coins
All of your street light eyes
Wide on my plastic toys
And when the cops closed the fair
I cut my long baby hair
Stole me a dog-eared map
And called for you everywhere

Have I found you?
Flightless bird
Jealous, weeping
Or lost you?
American mouth
Big pill looming


Dunkgömme?

Hej hopp!

Idag är det måndag och den har varit alldaglig hittils.. Regnet har öst ner och himlen har varit grådaskig.. ja.. man blir ju inte direkt piggare av det! Vi har haft svenska och lyssnat på en massa reklam och diskuterat.. helt okej! Därefter en flummig religionstimme med Dalai Lama som huvudämne! FUN..

Nu sitter jag, Nina och Erik i datasalen och försöker få tiden att gå snabbare så att samhällslektionen kan börja! Kanske fortsätta att leka dunkgömme med resten av klassen :)

CIAO så länge!!!!! :D

Walking on sunshine

Hej hopp!

Idag är det söndag och jag har pluggat hinduism och varit på körskolan och varit duktig! :D Nu ikväll har jag inte gjort mycket! Har suttit vid datorn ett tag och surfat runt! och just nu lyssnar jag på en låt som min syster Sofie tyckte jag skulle lyssna på, Vi låser dörren in till damernas - Kicki Danielsson ... ehm ja! Ni kan ju alltid lyssna på den och avgöra själva!

Helgen har iallafall varit bra! Fredagen började med käk hemma hos mig tillsammans med gänget, waern, Dinga och Helene! Mycket trevligt. Därefter åkte vi till Underbar, vilket var skitkul! :D Tack för en go kväll!
Lördagen var en segar dag.. jag mötte brudarna för en promenad, vilket behövdes! Sen gick jag hem och la mig famför tv:n och soooooov!

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Beck ska börja.. CIAO


RSS 2.0