nedräkning

wooopido :D:D Nu är det bara timmarna jag räknar fram tills vi drar till Berlin!! Gud va kul vi ska ha .

Jag har även kollat upp och det finns Victorias secret där nere och jag säger bara : Hejhej jag ska köpa underkläder där! =)
Kommer nog bli en del annan shopping också men det får vi se då! haha BTW kommer hem på lördag kväll så uppdaterar på söndagen för jag ska festa på lördagen ! ;)

SHIT, jag måste börja packa..
OCH ladda över ny musik XD

"ett steg framåt och två stag bakåt"

Algebra + huvudvärk

Tja!

Idag är det måndag och dagen har väl varit helt okej bortsett från min huvudvärk! Började 9.50 med lite tyska information om Berlin eftersom vi åker på onsdag :D så vi fick sluta tidigare! Därefter blev det samhällsredovisning och den gick bra, men det kändes som om vi stod och snackade i en evighet haha, men ändå.

Sen käkade vi lunch och det gick väl an med kötbullar och mos. saknade dock såsen haha! men sen cyklade jag vidare mot stan för att hämta mitt pass och köpa åksjuketabletter och lite annat på apoteket. Sedan kom jag hem och gjorde ett ryck och städade lite, men det gick väl sådär haha, så jag begav mig till mamma och började sakta att plugga men tog en paus för min huvudvärk har inte varit snäll idag! hallao, TREO hjälper inte :S då är det något knas asså..

men nu har jag iallafall pluggat och det känns skönt. Men ska fortsätta att repetera algebra.
CIAO!

3 dgr kvar :D


my name is jonas

Idag är det söndag!
Jag har bara hunnit plugga hitills men klockan är ju inte så mycket än ! =)

Funderar på att dra och träna men buhu, jagär inte riktigt på humör för de.. haha





yooo!

Tjeena! Idag är det tisdag och det har varit en lång tisdag, fast ändå ganska skön. Det har iaf varit strålande sol hela dagen men  ack så kallt =( Idag har jag pluggat lite inför svenska uppsatsen imorgon och även tränat! Det gick helt okej bortsett från att jag hade grymt ont i mitt knä! Men jag kämpade på hehe.

Nu ligger jag i sängen med den bärbara och ska snart sova men skulle ändå checka fakta om miljöfrågor och så vidare och då tänkte jag att jag lika gärna kunde uppdatera mig här när jag ändå var i farten !

Nästa vecka på onsdag åker vi till Berlin  :D woopido !

/Sara

Blurry

Idag är det söndag. Uschidag har jag i princip bara pluggat =( fy vad tråkigt.. men det behövs ju!
somnade rätt sent i natt och sov icke bra heller .. ! nu så är jag trött och ska snart krypa ner och kolla nån film. Och jag längtar som en gaaaalning till Berlin nu! det är bara 10 dgr tills vi åker! woopido =)

Kom även på att ska gå in för träningen extremt nu!
såhär kommer typ mitt veckoschema se ut med eventuella förändringar ! ;

Måndag: Löpning el. gym
Tisdag: Gympa i skolan dock, gym på kvällen
Onsdag: vila (hinner i rättare sagt inte)
Torsdag: Gym och/eller löpning
Fredag: Hinner ej!
Lördag: Gym
Söndag: Löpning eller/och gym

Såhär kommer det nog se ut i bästa fall men sen ska all läxläsning tryckas in och en massa andra saker också. Men herregud.. man måste ju sätta upp mål!


/sarut

I need som fine wine with you

yayayaya =)

nu har vi ätit och jag är mätt och belåten mohaha! jag är pigg nu vilket jag inte var innan, somnade vid halv tre och vaknade halv fem xD haha (a)
nu så väntar jag på att lajnut ska ringa sen ska vi bestämma oss för vad vi ska göra ikv!
(y)

 : ) hiho


19 januari

go chica hey banana hey monkey get funky !

idag är det lördag! vet inte riktigt vad som händer.. men jag har iallafall pluggat matte och gympa idag.. blää =/ men måste fortsätta snart igen. men detär tråkigt men jag måste verkligen!

Dead man lying on the wall

Atwa - SOAD

Hejhej! Idag är det onsdag och exakt två veckor kvar till Berlin! WIIIEEEEE =)

Dagen har varit bra, men jag har muches ont i magen =/ Blir till att lägga sig och kurera sig och kolla på tv sen.
CIAO/Sara

And here's to you Mrs Robinsson..

cococachoo mrs Robinsson =)

Idag är det söndag och jag har inte gjort särskilt mkt. Jag sov rätt länge och käkade en mysig och även mumsig frukost framför tv:n ! Sen så har jag duschat och gått och lullat lite hihi. Och nu ikväll får vi se vad som händer, kanske träffa en polare (a) =)

Igår mådde jag verkligen pyton =/ ont i magen och usch ja.. Så det bidde ingen fest för min del, varken i Laholm eller i Torup! men men, det kommer fler tillfällen!

Jag längtar som en galning till Berlin nu. Det är inte långt kvar. Vi åker klockan 06.00 på morgonen den 30:e Januari! Vi ska ha så kul där nere och verkligen roa oss ! =) Vi bor ju mitt i city så det är nice. haha! Jag hoppas på att dem har Victorias secret där nere för jag vill ha en BH därifrån (a) Den är verkligen superfin.

Ne nu ska jag kolla på tv, tror det är Per Gessle! haha

Pusskram / sara


8 januari

jag vill bli advokat! jag vill det !

Calleth you, cometh I

and I know we were both too young, way back when we had our thing..

Ohh dessa sega söndagar. Jag somnade efter träningen idag, och jag sov två timmar haha! Vaknade lägligt till Victorias secret show på tv:n! Älskar den showen. Underkläderna är så fina och showen är hur cool som helst, men jag får ångest. Vill också se ut som de tjejerna xp haha Jag vill ha en röd/rosa BH där ifrån. såå snygg

Nu sitter jag och kollar på Paradiset, den är helt okej!
På tisdag börjar skolan och jag har sån ångest. Vill verkligen inte. Börjar med Retorik på tisdagsmorgonen och därefter gympa och massa andra lektioner.. tror till och med att jag har Psykologi sist ut =/



(4 dagar kvar)

6 Januari

"Kul och kul, grisar ska inte ha kul" Hahaha jag kollade på Emil i Lönneberga innan. Störtskön =)

Idag är det söndag och jag har sovit länge, men det var gött och snart ska jag sticka och träna! Jag och Lina skålade igår att våra "nya" liv börjar med både det ena och det andra! Mitt börjar idag/imon hahaha..

/Saris

yesterday was easy

America - Razorlight

Hejhejhej!

Idag är det fredag och det är härligt. Fast om jag ska vara ärlig har jag ingen direkt koll på veckodagarna nu när det är lov xp Igår trodde jag stenhårt på att det var onsdag Haha..

Nåja, om en ganska precis halvtimme ska jag hem till Lina för att åka med henne till stan =) Hennes snälla pappi Tobbe kör oss in ! TACK! Usch det blåser verkligen orkan ute och det är också svinkallt med lite snö! blää Jag vill också till Thailand och ligga i solen i 30 graders värme. Gud vad jag hade mått bra då (a) aja, får hålla mig till Barcelona istället!

Nu ska jag göra mig i ordning. CIAOOOO

"eh kan du gå ut lite"


3 Januari

Ni hao, som de säger i Kina!

Ja, Januari har redan börjat rulla på och lovet är snart slut! Men hittils har det varit ett bra lov =) Nyår var kanon sköj. Firade det med några av mina bästa vänner och vi var hemma hos Micke och skålade in det nya året! Mycket revligt.

Idag har jag varit och tränat och städat lite här hemma. Imorgon blir det till att åka in till stan med Lina och förmodligen blir det bio på kvällen också <3 Mys! Jag är inte så jätte sugen på fest denna helgen, men vi får se. Nåja, min förkylning tycks aldrig släppa och den har gått över till mitt ena öra nu som jag har ont i. aj aj..
Måste även nämna att jag är överlycklig för mitt elisabeth arden kit med hudcremé,läppbalsam och handcremé! Det är helt fabolous hihi =D

Nu ska jag nog noppa ögonbryn och lite annat =)
(du ska veta att jag tänker mycket på dig ..)

hejdååå!


RSS 2.0