Jobbe måndag

TJA

Idag har jag jobbat länge.. började vid åtta och slutade vid fem snåret! Trött i ryggen och i huvudet men jobbet gick för övrigt bra.. Dagens pinsamma är dock gjord! - Öh hej ?!

Imorgon är det jobb igen, samt torsdag och lördag så det är fullt fräs denna veckan, men jag gillart. Och ikväll ska Madds och Michan komma hit och kolla Ullared och äta grönsaker! Mys!
Nu ska jag byta kläder och borsta håret ^^

PUSS


Söt katt som strövar runt på Vallås.. han skriker alltid!


Rubrik

ännu en kväll man inte kan sova.. jag tänker för mycket..

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!


Julskyltning

HEJ

Har varit på den klassiska julskyltningen nyss med Lina och Bella! Det var supermysigt trots regnet. Vi drack glögg och korv och kollade när Lucia kröntes! Perfekt söndag.. Christmas mood här då va.

Nu ska jag äta ostbågar och kolla på fotboll =)




Alltså

Jag skulle aldrig vilja klippa eller byta mitt hår mot nått.. men just nu skulle jag det! Det är ju förfan som att kamma 3 svansar på en häst.. så jävla tjockt! Hallå!

Dagens ilandsproblem i sikte.

El clasico

God morgon säger jag

Fy vilken kul helg jag har haft! Utgång i fredags! Förfesten var jättetrevlig, underbar helt ok!
Igår var lekta jag med världens söstaste hund Arne sen blev det hem till Dennis och va där och sen förfesta! Skitkul! Men fyfan, aldrig mer Lambo! Två glas på en gång, fy fasen.. Dock förstod jag inte varför halmstads största fjortisar bjöd in sig själva? De bara satt och drack zarranof med fanta exotic.. Ingen kände typ dem?

jaja, utgången var riktigt jäkla kul! Längesen det var så lyckat, haha! Blev rätt händelserikt också.. Men nu ska jag nog ta en dusch och fixa mig lite så man är respektabel hah! Ska på julskyltningen sen med Lina, Bella o Stoffe =) Sen ska jag se El clasico! Forca Barca fö faaan.

PUSS PÅ ER


Ett stycke spökhus!


Fredag lalala

HEJ HOPP

Fredag och jag är glader :) Ikväll blir det utgång, vart vet jag ej, utan det får ödet bestämma!
CIAO


Jag är glad, men jag kallas smuuuuutser


..

Kan inte sova..

Gokväll

Nu är det torsdag kväll! Jag har precis tagit ett jätteskönt och långt bad :) Jag ska snart måla naglarna och fortsätta min beauti kväll! Jag och pappa har käkat jättegod mat ikväll.. Pasta med spenat, kyckling, soltorkade tomater och vitlök! Riktigt mumsigt..

Imorgon är det fredag och min morgon börjar hos tandläkaren.. har egentligen inget emot tandläkare eller så, men här på Vallås är det ju typ världens segaste och långsammaste personal ever.. MEN jag får stå ut och bara gapa stort. Nu ska jag fortsätta att mysa!

PUSSPUSS


Utan dina andetag

HEJ

Har både jobbat och varit på kören idag.. Har varit hemma i knappt en timme! Just nu är läget lite rörigt.. Lite oroligt, men jag hoppas allt löser sig!
Jobbet gick strålande och likaså kören..

 Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag



SEN VILL JAG PASSA PÅ ATT SÄGA ETT FYRFALDIGT HURRA TILL LINA HJÄRTAT SOM TOG KÖRKORT IDAG! DU ÄR BÄST, GRATTIS HJÄRTAT!<3

Då blir det racing snart gullet ;)


Morning

Godmorgon sunshines!

Det är onsdag idag, men jag tycker det känns som torsdag.. ?! Men iallafall! Späckat schema idag.. Ska jobba om en stund och slutar vid halv fem, därefter direkt till kören så jag är väl hemma vid halv åtta ikväll skulle jag tro..  Det blir nog bra!
Men jag har sovit konstigt inatt.. har drömt fruktansvärt knepiga saker sen så har det varit kallt och ensamt =( buhu!

Men nu måste jag göra mig i ordning! ADIOS AMIGOS!

Vad får det lov att vara?

HEJ

Är nyss hemkommen från jobbet! Jag har frågat cirka 2 miljoner gånger "vad får det lov att vara".. Det försvinner inte ur huvudet! YRKESSKADA HEJ
Nää men det gick bra idag =) Ska jobba imorgon också, blev inringd! Passar på att ta alla tider jag får! Imorgon jobbar jag 11-16.30 sen blir det kören direkt efter! Fullspäckad dag där ja, kommer nog va hemma halv åtta imoorgon kväll igen.. suck, men jag lär sova gottis!

Nu ska jag duscha för jag luktar fritös och Big mac.. PUSSAR PÅ ER


LOVE<3


Hello sunshine

GOD MORGON

Sitter här nyduschad och har ätit en god frukost! Ska jobba om en stund så man måste ju dofta lite fräscht. Jaja, jag sitter iallafall här och lyssnar på bra musik och dricker gott kaffe.. Jag älskar verkligen att njuta och ta det lugnt på morgonen.. Det värsta som finns är ju stress och stress på morgonen.. usch.

Bra låtar:
Melissa Horn - Sen en tid tillbaka
Håkan Hellström - För en lång lång tid
Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning..
The Jam - Ghosts

Nu måste jag gitta, CIAO
och btw.. idag är också en sån dag då det känns som vår om man kollar ut, lovely


Jag trodde det var en kopparorm..

TJA!

Nu är det kvällen här.. Dagen har gått ganska fort! Har gjort nyttogöra också så det känns gödde. Imorgon ska jag upp och jobba så ska väl lägga mig snart.. MEN jag hatar att sova ensam nu förtiden! HATAR

Men men.. ikväll har jag och pappsi kollat på en filmklassiker.. Drömkåken med Björn Skifs bland annat! Den är för jäkla bra.. ett kul citat från filmen är just:
- Men gör nåt dåå...Vad glor du på..
- Ahh förlåt jag trodde det var en kopparorm..
Säkert ingen som fattar men det är dökul på filmen haha.

Jag funderar på att ta ett fotbad, eller ett vanligt bad! Jag fryser som en get.. Men nu är det call off for tonight! Skriver imörgon. PUSS CIAO




Strö lite socker på mig

Hej hopp

Jag har faktiskt precis gjort lite nytto göra =) Jag har städat hela min garderob hos pappa! Den såg ut som "kom-och-hjälp-mig-och-dö" typ, men nu är den fin! Jag hittade min älskade fransklänning jag inte hittade i lördags och mina gamla jeans! Vilka fynd man kan göra liksom!

Btw.. jag är ju numera brunett.. Igår fick jag höra att jag ALDRIG ska färga tillbaka det! Fett nice med en sån komplimang! Jag behåller det nog ett tag men vi får se när jag blir blondin igen.. Nån gång så, men när vet jag inte.. Hade planer på att färga tillbaka det på onsdag men jag hoppar den planen.. Det är kul att vara brunett ibland haha
Nej nu ska jag dammsuga.. boring, men jag måste!


hihi


Måndagsbarn

God morgon! Måndag igen..trist väder men annars är läget bra hittils. Kom precis hem så sitter här och dricker kaffe! mmmm

Idag är jag ledig, men jobbar imorgon! Det blir nog bra! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. ska iallafall hem till pappa sen får vi se vad som händer.
Igår var det ju som sagt söndag och igår var det en riktig slö-söndag!! Började dock med att sjunga på förmiddagen i kyrkan sen så städade vi lite sen lördagen! Sen så fortsatte jag att slöa hemma hos P. Det blevll så mycket dillchips och film! Kände nog inte att vi orkade mer.. Men det var nice.

Sen så i lördags så hade jag, Lina och Katarina en födelsedagsmiddag för våra vänner :) Det blev riktigt lyckat tycker jag och vill tacka alla för lördagskvällen och för alla fina presenter! =)

Nu ska jag fortsätta chilla! Lite måndagsseg som sagt.
PUSS


Fredagens trauma...

God morgon säger jag!

Igår var ju en sannerligen lustig dag! Var i stan med Bells och fixade lite i stan :) Sen när jag kom hem hade jag lite tid över så jag tänkte helt sonika att jag skulle färga min utväxt .. mm trodde det skulle bli succé, typ wow-effekt.. Satte i färg och lät det sitta den tiden det skulle! Skjölde ur och började nästan gråta direkt.. Det var vitt upptill och oranget i topparna... Jag kände mig som en lyxprostituerad från Polen.. jag mådde verkligen psykiskt dåligt under några timmar.. Jag fick verkligen ångest!

Men jag gick till jobbet och som tur var fick jag ha keps!! Det täckte det värsta haha.. Och btw, jobbet gick kanon!! MEN åter till traumat.. När jag slutade jobba kom ångesten tillbaka.. Madde hämtade mig på donken och jag tror hon fick en rejäl chock.. Ja, det var spektakulärt!
Så jag fick verkligen ett ryck när jag kom hem och färgade håret brunt så nu är jag riktigt mörkhårig fram tills onsdag då jag ska till frissan och fixa mig till blondin igen!
ALDRIG, ALDRIG MER LJUSBLOND OCH ALDRIG MER HEMMAFÄRGNING!

Jag trodde det skulle bli fint på mig, men ack va fel jag hade!
But enjoy anyway, för jag är som sagt inte brunett jättelänge! ;)


Listerine..

Kom nyss på att när man skjölt munnen med listerine så domnar tungan och kinderna bort.. Rätt obehagligt!!

Men men, mitt fredagsnöjé är denna hardcore video ;)
http://www.youtube.com/watch?v=DSdzkmiJM28&feature=related

"what is love, baby don't hurt me.."


Ritsch ratsch filibom bom bom

God morgon Halmstad!

Vädret är sttålande idag och det är även fredag så allting känns på topp =) Idag är jag glad. Allting.. och jag menar allting känns bra.
Jag har iallafall precis duschat och ätit en god frukost.. OCH idag har jag fått dricka min älskade och kära apelsinjuice.. vi har haft nån äcklig morotsjuice hemma som smakat pest.. men nu äntligen fick jag apelsinjuice! Det gamla goda ska de va..

Idag har jag lite saker att ta itu med.. Jag ska till stan med Bells och fixa lite, sen ska jag hem och äta nåt lätt sen ska jag till donken och jobba! (IIIIIHHHH) Sen kan jag förmodligen landa =) Men ser fram emot denna dagen faktiskt.
Nu ska jag göra mig lite i ordning!

Puss och hej!


Maybe i'm amazed

HEJ

Idag är det torsdag och vädret är ej på topp! Det blåser iallafall lite mindre.. men regnar gör det givetvis! Jaja! Just nu så är jag hos pappa! Madde och Vicky kommer snart hit och fikar lite och myser. Göttans! Sen ikväll får vi se vad som händer =)

Nu ska jag göra kaffe och fixa lite!
PUSS


För vi faller

Tjo

Sitter här med en kopp te och myser med winnerbäck! Mycket mysigt. Dock blåser det satan utanför.. hoppas inte att nån blåser bort..
Tur att man är inomhus i värmen!
MEN ikväll har jag varit på kören och sjungt luciasånger.. man mår så bra när man gjort det! =)

Imorgon har jag lite projekt att ta itu med! Jag gillar att ha saker att göra. Men nu ska jag chilla vidare.. kanske ta fram gitarren lite och plinka lite!

PUSS PÅ DIG!

18 November

Gomörron gomörron gomörron, nilecity 105,6 Veiron i ottan, vem är det jag tjötar med?

Låg och kollade på nilecity igår istället.. haha så jag kollade lite i morse också! Så himla kul. Well well, idag är det fruktansvärt tråkigt väder.. Blåsigt, kallt, grått, trist, regnigt.. osv. Man blir ju inte direkt pigg! Och jag har även haft ont i huvudet sen halva natten så det kändes ganska segt att gå upp?! Jag hoppas den släpper för jag hatar, hatar HATAR huvudvärk!

Men dagen är ganska bra även om det regnar.. för det är nämnligen Linas födelsedag! Grattis hjärtat! :D Vi ska ses om en stund och göra ansiktsmask och måla naglar och sånt pill! Mys.
Men nu ska jag röja i mitt rum sen typ dra täcket över min säng (mitt huvud hade varit bättre) och göra i ordning!

PUSS - och spring aldrig vilse i öknen


Din termos i gryningen


I wish..

.. I was a punkrocker with flowers in my hair

Har jobbat ikväll! Va hemma runt halv nio! Göttans.. Jobbade inte särskilt länge, men känner mig lite konstig i kroppen.. lite frusen och värk! Ska snart lägga mig och kolla några avsnitt scrubs och two and a half men..
~
Imorgon ska jag försöka röra lite på mig och kanske masa mig till galgberget! Därefter är det kören då vi fortsätter att öva lucia låtar! wiho, och imorgon kanske man får veta vem som är lucia?? Vi får väl se.

Nu blir det sängen.. Och sisådär 1 timme för tidigt säger vi STORT GRATTIS till Lina som fyller år imorgon :D Grattis älskling i förskott!
God natt, sleep tight, Puss!




Tisdag, en vacker dag

God middag

Idag är det tisdag och det är vackert väder. Om man bortser från träden som tappat alla löv, och kylan så kan man tro att det är vår. Det är sol och blå himmel! Oh jag längtar till våren. Typ till mitten av Maj, då man sitter på ett café och dricker en kopp kaffe ch man kan skippa jackan och bara ha en kofta! Jag längtar verkligen!

Jaja, idag ska jag jobba.. börjar vid halv fyra och jobbar ungefär fram till åtta.. Inte så farligt! Jag hinner hem till Desperate housewifes iallafall. Så nu ska jag snart äta lite lunch och chilla!

Tack för igår allihopa för all uppvaktning =) Jag hade en kanon bra födelsedag! Thanks a lot my dears!
PUSSSSSSS


HAPPY BIRTHDAY TO ME

Ja jag fyller år idag :) 19 bast! Känner verkligen mig ett år äldre.. haha! Nä men dagen har varit bra hittils.. Pappa väckte mig rätt tidigt och sjöng för mig och jag fick frukost på sängen! Mysigt. Sen somnade jag, men vaknade lika snabbt av att telefonen ringde.. Sen somnade jag igen! Och vaknade utvilad och glad!

Och nu har jag precis duschat så nu är jag en fräsch födelsedagsgris! Och nu ska jag bege mig till mamma där jag ska firas vidare idag!
OCH ett stort tack till alla fina sms och samtal denna natt/morgon :)

Skriver mer ikväll.
PUSS =)


Jag klockan sex i morse.. födelsedagsgris!


jag vill ha dig som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut..


Jag fyller år om 40 minuter.. nu ska jag lägga mig och kolla på film mina sista minuter som 18 åring och filosofera.. jag vet.. jag kommer tänka för mycket.. så blir det alltid..jag vill ha dig nu som jag hade dig förut..


On the dancefloor

HEJ

idag är det söndag och dagen har varit mysig :) Jag har blivit lite uppvaktad idag, en dag i förskott! Det var mysigt. God mat och god tårta! Men det är ju imorgon jag fyller år egentligen!

Men man kan säga att jag blivit firad hela helgen nästan.. Fick ett oväntat och överraskande besök i fredags av Madde, vicky och Carro som tog ut mig och firade mig! VERY FUN :D Regnigt dock, men mycket skoj.
Sen igår kollade jag på skräckfilm bland annat!

Nu ska jag ta och duscha.. see yaaa!
PUSS


Yääh

Nu planeras det något.. mihihihi jag är nyfiken! Mega nicke-nyfiken asså!


Jag fyller år på måndag, 19 bast!


Today i'm wearing this


Idag har jag på mig:
Svart tröja med tryck AC/DC
Svarta brallor
Svarta ankelboots

Jag har haft för mycket fritid denna morgon så jag tog lite bilder, det är anledningen till denna outfit bild! Vi får se när det händer nästa gång, haha.


GOD MORGON HALMSTAD

Idag är det fredag! Alltså vart tar veckorna vägen? Allting bara rusar fram ju..
Well well, just nu sitter jag och äter en god frulle och idag har jag gjort ett fruktansvärt gott kaffe ;) Det ni! Sen ska jag eventuellt ta en promenad. Vi får se vad som händer. För övrigt har jag inget direkt planerat denna fredag.. ganska skönt!

OCH ett stort grattis till Lina som klarade sitt teoriprov idag :D Grymt bra! Grattis gumman<3 *high five*
Och nu ska jag återfinna mig i frukostätarlandet.. ja, frukosten är helig för mig!

PUSS PÅ DIG


SKÅL idag igen


USCH

Läste precis och hörde nyss att en man knivhuggits ihäl på stora torg idag.. Usch va läskigt! Mitt under lunchrusningen blev han knivskuren och fick åka till sjukhuset där han sen avled.. Vad finns det för sjukt folk i vår stad egentligen??

http://webbtv.hallandsposten.se/player/play/104238

USCH.

I taket lyser stjärnorna

MIN DAG HAR VARIT SÅ J*VLA BRA

Var på intervju på morgonen, blev uppringd runt lunch och FICK JOBBET! Jag är skitglad och stolt över mig själv =) "High five"
Sen så har jag promenerat långt idag och känner mig duktig.. sen har jag hjälpt farmor att handla! Och sen blev jag överlycklig när min tröja kommit som jag beställde i tisdags!

Denna dagen har varit kanon! Hoppas den fortsätter såhär.. Time to eat now..
PUSS

Give a little love

Nu har jag pysslat lite här på förmiddagen! Och snart ska jag bege mig till galgberget för att springa en runda.. Blir nog bara 3 km för jag tror inte jag orkar mer haha

Men men.. senare i eftermiddag ska jag iväg och handla med farmor och sen fika! Trevligt..

Give a little love - Ziggy Marley
Maybe we can find a way
There’s got be a solution
How to make a brighter day
What do we do?

We got to give a little love, have a little hope
Make this world a little better
Try a little more, harder than before
Let’s do what we can do together


SKÅL


HEJ IGEN

Nu är jag hemma igen. Snabbt och lätt..

Intervjun gick bra.. jag fick berätta lite om vad jag är för en filur och hur mina framtidsplaner ser ut! Jag babblade på och hans verkade ganska intresserad får jag säga hehe, men vi får se. Jag vill absolut inte ropa hej ännu!
Men väl hemma så ska jag nu fixa och dona lite.. jag ska pyssla idag har jag tänkt.. sen ska jag ut och gå!

Men först.. kaffe. Jag har lite ont i huvudet, men jag tror det är för att jag var lite nervös innan, hehe. Later y'all

Bye bye, din gamle indian.

BTW, mamma sa nåt bra innan.. "Killar är inte som oss" OCH NÄÄÄ det är de verkligen inte.


Oppe med tuppen

GOD MORGON

För det första.. anledningen till att jag går upp så här tidigt är för att jag ska på arbetsinterjvu... jag hade ALDRIG gjort det annars. Jag är väldigt trött av mig på morgonen! Men jag tänkte att om nån är uppe vid denna tiden så kanske nån vill önska mig lycka till, haha

Nää nu får jag göra mig i ordning annars hinner jag inte med den heliga drycken.. KAAAAAFFFFFEEEEEE
JALLA JALLA


WOHO

Fick precis ett samtal från Mc donalds :D Imorgon 8.10 ska jag på intervju med nån Mattias! Spännande! Det lät iallafall positivt i luren! WIE

Nu ska jag äta mat sen gå ut och gå!
XOXO

"Man hänger ju inte där direkt"

HOLA, QUE TAL!?

Just nu kollar jag på depserate housewifes.. eller ja, det är reklam nu så jag passar på att skriva lite här! Idag har jag varit i stan och fikat med madde, lovisa och carro på Robbans (Roberts). Mycket trevligt måste jag säga!
Vi pratade om spökhus och i Lovisas gamla hus var det tydligen en gubbe som hängt sig nån gång.. mysigt?! Nä

Sen ikväll har jag hjälpt pappa att laga mat och sen kollade vi på halv åtta hos mig och äntligen hemma och nu sitter jag här igen, hehe.
Och imorgon ska jag på möte.. suck! Känns ju sådär kul, men det blir nog bra. Måste sticka vid halv tio typ så det blir att gå upp i tid och käka en tidig frulle..

Men nu börjar DH igen.. ADIOS AMIGOS!
<3


Handla på konsum

http://www.youtube.com/watch?v=VqROayfzuho&NR=1

 :D:D

Knocking on heavens door

HEEJ

Kom nyss hem! Ska krypa ner snart och kolla scrubs eller two and a half men! Älska streamade tvserier..
Jääh jääh, kvällen har varit kul och för typ 5 minuter sedan klickade jag hem en läcker t-shirt som jag får hem om typ 3 dagar! FETT

Nu blir det ett glas mjölk och sängen på det.. GOD NATT


You shook me all night long


shawwooon

The way you make me feel, the way you turn me on, you knock me off my feet, my lonely days are gone.. shawoooon ;)

HEJ HOPP

nu har jag lämnat mitt CV till Markus och jag hoppas han gillar det! Just nu städar jag lite och tänder massa ljus eftersom utanför är det kallt och mörkt.. och trist. Funderar på om jag ska börja med maten snart.. är lite hungrig.. kanske lite Haricot verts maybe? Jag har haft sånt craving efter det.. helt weird.. har haft cravings efter sånna marinerade vitlöksklyftor? haha

well well.. Idag är det ju en lite speciell dag.. min brorsdotter har opererats! Det gick jättebra, men klart man tänker på henne.. Man blir ju lite orolig när nån ska sövas under en längre operation! Men bra gick det iallafall! Lilla gumman<3


Jag och Linn i våras tror jag det var :)


Måndag!

TJAAA

Måndag igen.. tråkigt nog.. men jag ska lägga av att säga att jag hatar måndagar för det vet ni vid det här laget.
Vad händer idag då? Jag har precis ätit lunch och ska snart städa undan lite, sen ska jag till Donken för att lämna mitt CV till Markus och hoppas på att bli en i familjen haha

Sen så ska jag ta dagen som den kommer och se vad den erbjuder.. ska se om jag kanske kan sticka till galgberget och gå en runda!? Sen ikväll ska jag kolla på fotbollsgalan på tv4 =)

ADIOS AMIGOS


Gott!


Hide and seek

Tja

söndagar är dryga! Men jag har iallafall firat pappsi idag och fikat =) Sen har jag mest chillat kan man säga..
Kom precis hem från P. och det var en ganska kul situation som uppstod på bensinmacken! haha kärringen som stod i kassan var så dryyyyyg!

yääh yääh.. jag ska lägga mig och kolla parlamentet nu! Sen blir det söndagsfilm I guess..
PUSS PÅ ER


Are you gonna go my way?

Word up yooo!

Grattis på farsdag pappa och alla andra pappor :) Blev paket till Lars (mammas b-friend) och senare ska jag till pappa och fika lite!
yääh yääh.. igår så var det Lördag och jag var inte direkt sugen på något annat än min feeta säng.. Men så blev icke dagen.. vaknade och kände hur skallen snurrade ganska vilt, sen stack jag på kalas hemma hos Lina som var jättetrevligt! Jag hade ju mycket hellre stannat där med En grävling, en Lina och en kristofer! Men nää, jag var tvungen att jobba =(

Kom till jobbet och umgicks med Marcella och kollade på Trolltider haha, sen så gjorde vi lite allmänt pyssel och chillade! Sen la jag henne och jag tänkte att jag "sätter" mig och kollar på film.. hahaha så bra det blev då.. nää jag somnade i två timmar på soffan och fick totalchock när jag vaknade av tre sms på en och samma gång! Sen så skärpte jag mig och somnade bara en halvtimme ytterligare och vid två kom henne päron hem och äntligen kunde jag åka hem till mig.

Jaa, jag var trött, bakis och lam igår, men idag är jag något piggare och icke-lam! Nu ska jag duscha.. CIAO


Bild innan underbar förra helgen =)


Jag gjorde upp en eld för dig!

SNÄLLA, SKJUT MIG! Jag vill och framförallt ORKAR jag inte jobba ikväll :(:( Jag orkar verkligen inte! BLÄÄ
Låt mig få stanna på kalaset istället och ha det trevligt! Snälla..

Usch, vi får se hur denna dagen slutar! Mama mia.

Det snurrar i min skalle!


hehehehhehehe

jag börjar mitt nya liv nu! TJUPP MUPP

Because the night

Home again!

Läste nyss på tv4 att en av idolerna nämnligen Mariette ska sjunga en låt som kungen skrivit! Because the night med Bruce Springsteen.. En av hans bästa låtar tycker jag.. Måste verkligen kolla på det ikväll!

Bruce är grym, han är kung, han är mannen, myten, legenden. Han må vara gubbe men en jävligt cool gubbe som jag älskar!
Nu ska jag fixa och hjälpa till här hemma =)

PUSS PÅ ER HJÄRTEGULL


"Rosalita jump a little lighter, senorita come sit by my fire
I just want to be your lover ain't no liar, Rosalita you're my stone desire..
"


Friday, again

Hej hopp

Idag är det fredag, igen.. alltså jag hinner inte med så fort veckorna går!
Well well, idag så ska jag till stan och kolla om jag hittar några snygga jeans! Behöver ett par nya. Sen så får vi se vad som händer i afton. Idolmys lutar det åt, men man vet aldrig!

vad ska ni göra idag då?
PUSS HEJ


Jag vill till stockholm igen med klassen och dricka goda drinkar!


I got stripes

Evening!

Nu har jag ätit god kladdkaka och druckit kaffe! Mums.. Och mamma har börjat sticka på min halsduk. Den kommer att bli fin =) Annars gör jag inte alltför mycket.. funderar på att ta en promenad, men det är kallt!!!

Vi får se.. CIAO


I'm your father

Heeejsan!

Idag är det torsdag.. och kallt! Men vad gör det för imorgon är det helg, igen =) Imorgon så får vi se vad som händer.. kanske blir idol hemma hos P. eller nåt! Jag tar helgen som den kommer. På lördag ska jag iaf på kalas hos Lina och sen ska jag jobba hos Marcella.. Det blir nog bra! Jag är ju inte ett direkt fan av att jobba helg, men lite extra cash är aldrig fel!

well well.. Igår var det kör som sagt och det var supermysigt. Vi sjöng igenom luciahäftet och fikade oss igenom the choir session! Väl hemma så tog jag det lugnt och kollade faktiskt på en av Star wars filmerna! "Luke, i'm your father".. klassiker. Sen somnade jag gott framför scrubs och two and a half men.. Jag har börjat streama det från internet.. och det är naaaaajs.

Nu ska vi iväg och köpa garn till min nya halsduk! Den ska bli lila och gossssig.
CIAO SNYGGINGAR.

 
"Help you, I will"


Yes, nu övas det på lucia-låtar.

HEY HOPP!

Kom precis hem från kören och jag är superglad! Vi har börjat öva på luciaspelet! Det är så kul.. det är typ något jag längtar efter varje år haha!

Nu ska jag äta mat.. mums!
HEJ HOPP GULLIG SNOPP!

Jag säger HEJ, vilken underbar dag det är!

HEJ HOPP!
Fy f*n va kallt det är ute idag.. BRRR! Fram med varma jackan, ja. Det är riktigt bitande kallt ute.. usch! Och på radion sa de att snön är påväg.. well well, desto mer snöbollskrig!
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig och fått lite allmän info och det kändes bra.. och jobbet ringde innan och undrade om jag kan jobba på lördag och jag sa ja.. lite mer klirr i kassan, jaa!

Och annars idag ska jag till kören och det ser jag fram emot.. det blir nog lucia-repetition!!! Sen ikväll vet jag inte vad som händer! Vi får helt enkelt se.. Blir kanske att kolla några The hills avsnitt och chilla.
~
Igår hade jag tjejkväll med mig själv, haha! Det var mysigt! Sen hade jag en lång och mysig pratstund med P. i telefon och sen somnade jag ganska gott!
Men nu ska jag chilla vidare och tända lite ljus.. kanske en kopp kaffe på det!?

TJING TJONG

 


Jag på Menorca - vad sägs som en solig och varm strand?


<3

Hej hopp!

Tisdag idag, och veckan är igång.. Idag har jag tagit dagen som den kommit bara. Gjorde lite ärenden på förmiddagen och sen käkade jag lite.. därefter frågade Madde om jag ville med till stan och jag hängde på och där tog vi en kaffe och var hos optikern och hängde en stund.. Sen ringde vi Dennis och kollade in hans nya lya.. Gud va fin den va! Jisses.. Där kommer det bli mycket fest, ja!

Sen kom jag hem och tog en varm och lång dusch och gjorde hårinpackning, skrubbade kroppen, noppade ögonbrynen och gjorde mig allmänt fräsch! En beauty kväll, vilket behövdes! Sen har jag haft lite allmänna diskussitioner med far och mor.. och nu sitter jag här.. och snart börjar Desperate housewifes :D En ren tjejkväll! Bara jag och mamma hemma också så det är rätt skönt!

Och imorgon börjar kören efter 2 veckors uppehåll och vi ska börja öva på Lucia nu :D Wiiiiieeee, det ska bli så kul! Det är mysfaktor på det. Jag älskar advent och lucia..
Men nu ska jag tända lite ljus och mysa ner mig och kolla tv.

Bye bye, miss american pie!


En av alla studentfester.. Bad taste tema!


Födelsedagskalas

SHOOO!

Måndag, igen. Veckorna bara rinner iväg och vart tar de vägen egentligen?! Yäh yäh.
Jag har haft en bra helg! Har redan summerat den, men kan göra det igen.. väldigt kort.

Fredag: UNDERBAR och andra uteställen med trevligt sällskap. Spenderade resterande del av kvällen med P.
Lördag: Flyttning och flyttning i Oskarström.. suck. Sen somnade jag ganska gott framför tv:n.
Söndag: Relativt lugn dag med både tråkiga och bra inslag.. Kollade fotboll och sen blev det lite tråkiga händelser som jag inte orkar ta upp, och bilen krånglade och det blev bara piss av allt. Så ganska sent efter mycket skit tog jag mitt pick och pack och sov hos P istället. SKÖNT!
Måndag: Jobbat hela dagen nästan.. Födelsedagskalas för Marcella, vilket var jätte trevligt! Grattis stumpan. Och alldeles strax blir det sängen.. jag är trött!

Imorgon ska jag ta dagen som den kommer! Orkar inte planera den helt enkelt..
Men sov gott och dröm sött!
PUSS PÅ ER!


Söndag 1 November

Tjenare!

Inte orkat uppdatera, MEN det var jättemysigt i Växjö och roligt att träffa brorsan, Kristina och ungarna! Vi hade jättetrevligt. Jag åkte hem i torsdags eftermiddag och chillade mest den dagen. Var ganska seg.. Och på fredagen träffade jag Lina i stan och vi uträttade lite ärenden och chekcade in nya Gina Tricot. Jävla massa folk, men mycket större och bättre affär.

Och i fredags kväll drog jag, Katarina, Sara och Hanna till underbar! En av de roligaste kvällarna jag haft där. Det var bra musik och sköna typer. Vi gick även runt till olika ställen för att checka utbudet och det var kul överallt. Det slutade med att vi hamnade på The Corner och där dansade vi tills det stängde i princip. hehe!
Sen så kvällen till ära så var jag chaufför så jag körde flickorna till respektive hem och sen körde jag även hem mig själv.. Därefter somnade jag, men sen blev kvällen/natten lite skum och det slutade med att jag somnade och vaknade hos P. Hah! Ganska spontant men jävligt kul.

Och igår hjälpte jag till att flytta i princip hela dagen så när jag kom hem så somnade jag och vaknade sedan och somnade igen! Gott. Och idag så får vi se vad som händer.. jag har träningsvärk i armarna?!
Kanske blir att man följer Ifk Göteborg - AIK på tv:n eftersom idag avgörs det ju vilka som vinner allsvenskan! Jag hoppas på IFK Göteborg.. SNART SKINER POSEIDON OCH BLÅVITT STÅR KVAR!
http://www.youtube.com/watch?v=FOuAI48tMVo&feature=related

Nej nu ska jag göra annat.
PUSS HEJ

RSS 2.0