I've got some real estate here in my bag

God morgon på er!

Det är freeeeeedag, woho! Och valborg minnsan! Känns inte som det, men för en gångs skull beter jag mig vuxet på valborgsmässoafton.. haha! Ska gratulera Erik som fyllt år, äta en bit mat och socialisera! Sen tar jag skruttibangbang och kör hem till min man och myser resten av valborgsnatten :) Låter riktigt bra tycker jag!

Imorgon blir det tripp från hyltebruket till halmstad för jag ska få shoppa.. och ja, jag drar med min man och jag tror inte han är jätte entusiastisk, men vafan :P Det får han ställa upp på tycker jag allt! Senare ska vi till wild west steakhouse och fira Hanna och äta god mat och dricka goda drinkar!! Ser fram emot det, men måste först hitta en fin klänning som jag kan ha på mig.. Dresscoden är ju just klänning..

Nu i eftermiddag så ska jag förbereda lite saker.. som till exempel hitta kläder till ikväll, fixa bilen och lite sånt smått!
Adios amigos <3


<3

Min pojkvän är den bästa som finns! Det är bara så.. finns ingen som han! Du är underbar, älskling!
<3<3<3


Nämen

..Titta solen!

Den kom fram iallafall.. och varmt är det.. svettades som en ko när jag gick till jobbet i bara T-shirt och jeans! Herregud, jag gillar't! Vad gör ni då? Jag sitter på jobbet.. Jag och Marcella har varit på en promenad och tänkte snart spela lite guitar hero med hennes syskon! Wohooo, livet e fööör bra.

Och imorgon är det Valborg. Ska hem till Erik och gratta honom en sväng, då han fyllt 20 år! Grattis, igen, mannen! Sen drar jag hem till min man och fortsätter min valborg där :) Och på lördag ska vi fira Hanna på wild west steakhouse! Kommer bli fett kul! Vi blir ett par stycken och efter det vill jag sätta klackarna i taket och festa.. hade inget sug förra helgen, men denna!

Kommer bli en bra helg, I can feel it! Can you feel it, can you feel it, caaan youuuu feeeel it!!

Puss på er, Back to work, peace out!


French

Hej igen

Vad gör ni? Jag går här hemma och plockar o städar.. =) Skönt att göra nåt istället för att bara ligga ned och förlora massa hjärnceller på grund av sjukt dåliga tv-program! Jag har även gjort fransk manikyr på mina naglar.. Jag är ganska nöjd då jag var hyffsat darrig på handen.. haha, men det ser ganska fräscht ut! Nu fattas bara lite solbränna och lite snygga sommaroutfits så hade det ju varit pricken över i:et.

Ikväll ska jag nog hem till André och glytta lite fotboll. Rätt soft och skönt! Jag orkar inget avancerat så att säga.. Tror det är sandhamn på tv ikväll.. störtskönt.

Förresten.. det är 55 Dagar kvar till midsommar? Vad ska ni göra? Jag vet inte riktigt själv, men några planer har vi ju alltid ;-)




Segis dag

Hej hopp

Usch va segt väder det är ute. Regningt och mulet. Och igår var det ju så skönt väder.. varför sån här förändring.. =( Men men.
Idag har jag inte en susning om vad jag ska göra.. Får se.. Tar dagen som den kommer..
Vad har jag gjort på sistone då? Jo i helgen så har jag varit med mina vänner och min man! Vi har festat och jag och Patrick har varit på Pio och ätit en jättegod och mysig middag!

En riktigt bra helg! Nu till helgen så ska vi fira både Erik och Hanna som fyllt/fyller år! Kommer bli riktigt kul. Dock är jag inte på festhumör.. inte varit det på sistone! MEN det kommer :)
Nu ska jag göra nåt vettigt! haha men vad? Är så seeeeeeg

Bye bye


Så mjukt

Ja, sååååå mjukt och gosigt är det i min säng just nu! För jag har nybäddat :D
MUMS


Fram eller bak

Hej hopp

Idag är det torsdag! Jag har jobbat hela veckan.. och det känns! Är lite småseg, men "welcome to the future".. Så är det. Det blir iallafall kul att öppna lönekuvertet nästa månad !!!
Vad händer idag då? Jag ska jobba, men först vara hemma lite och dega :)
Sen imorgon är det fredag! Då ska jag shoppa, för det är jag fan värd. Har inte unnat mig nåt på länge, eller snarare, jag har inte hittat nåt kul att köpa så har sparat kapitalet istället.. Men det ska bli kul! Ska träffa Lina & Katta för att luncha, sen blir det galen shopping!

Resten av helgen blir tillsammans med Patrick :) Fin middag på Pio och mys!
Förresten, jag har börjat kolla efter lite lägenheter här i Halmstad.. Börjar ju snart bli dags att lämna boet. Fick hem papper från HFAB idag där det stod att jag registrerat mig som lägenhetssökande.. så nu börjar letandet.. Är det nån (av ni få som läser min blogg) som vet om någon 1:a i centrala Halmstad som står tom och redo att hyra?? Kan ni inte kommentera då? :)

Nu ska jag äta soppa, mm!


Dagens!


What a day

Tjaa

Allting bra med er? Det är bra med mig minsann :D Jag är dock ap-förkyld men det går väl över! Min helg har varit utomordentlig. Eller den började på torsdagen då jag överraskade Patrick på hans födelsedag, och det blev en succé! Han blev jättejätteglad och överraskad. Sen på fredagen så överraskade jag och hans närmsta polare honom med grillkväll/kubb/utgång och snacka om att han blev överraskad!
Vi grillade och spelade kubb och satt o snacka om allt mellan himmel och jord, sen drog vi ut och fortsatte födelsedagsfirandet på Bulls och B&B. Riktigt lyckad kväll! Sen på lördagen så degade vi och cruisade runt i hylte med bilen.

Igår så gjorde vi i princip samma sak! Du är bäst, älskling. Jag åkte dock hem på kvällen för patrick skulle jobba och jag skulle jobba idag.. och här sitter jag nu på jobbet! Väntar på att Marcella ska komma hem så vi kan ta en promenad i solen :)
Damn va jag gillar livet just nu..

Hare gött mina solstrålar!



/Love Sara


Happy Birthday sweetie

God morgon

Ännu en fantastiskt vacker dag! :) Sitter här och äter frukost och ska snart duscha och göra mig lite anständig.. För idag bjuds det på överraskningar.. Min fina pojkvän fyller år och jag ska överraska honom idag! hihi
Sen tänkte jag vara lite duktig och promenera in till stan i detta väder.  Jag menar.. man vet ju inte hur länge solen stannar denna gången!

Så idag blir det nog inte skrivit något i överflöd här i bloggen för jag har andra viktigare saker för mig!

Later fellows


Haha bjuder på denna fagra bild!
- GRATTIS HJÄRTAT!<3


Dagens då


Min dator cp:ar så kunde ej vända bilden!
MEN iallafall :)
Dagens klädval, så att säga


I'm walking to Halmstad

Tjabba tjena hallå!

Vad händer? Hur är det med er? Med mig är det toppen.. Aldrig mått såhär bra. Igår så jobbade jag ett långt pass på donken.. tror det var värsta jobbedagen hittills.. Gästerna var korkade, fula och allmänt jobbiga! Men när jag kom hem så åkte jag hem till André där katta var och vi gick en promenad och började leka på en lekplats! Fyfan va kul de va! Sen orkade vi ej mer och vi åkte hem till var och en.. Jag somnade ganska snabbt när jag nuddade sängen.. Var så slutkörd i benen efter jobbet så hälften kunde varit nog..

Vaknade till i morse av ett jättegulligt sms från Patrick. Somnade sedan om gott och vaknade vid halv tio typ :) Har ätit en god frulle, och snart ska jag ta en promenad och njuta av solen.

Imorgon fyller världens bästa pojkvän 22 år :)
Nu ska jag lyfta på rumpan.. Hejdå!


så är det

Hej hopp

Vad händer? Jag ska snart laga mat! Har varit ute i solen hela dagen och fått färg :D Jag blir så glad!
Ikväll blir det lugna puckar.. lång jobbdag imorgon.. 12-21! Meeeeeeeen cash som cash liksom..

Ska dra igen..


SOOOOOOOL

Tja

Idag är det strålande sol och jag är så happy! Om en liten stund blir det kaffe i stan med Madde i solen :) Ska bli mysigt! Våren är varmt välkommen.
Ska även passa på att kika på en födelsedagspresent till Patrick! Han fyller ju år på torsdag.. hihi

Kommer bli en toppendag! Puss på er


wazzzaaap


Vilken helg!

Hej hopp

Jag är både glad, trött, pigg, galet kär och ännu mer trött!
Vilken helg det har varit! I fredags så åkte jag hem till Patrick och vi lagade taco-paj och bara mös :) Sen gick vi upp tidigt på lödagen för att åka till Göteborg.. vi hämtade upp Enes, André och Katta för att sedan ställa oss i idol-kön!!!! Jaa, jag har sökt till idol.. Jag kan berätta mer imon eller nån dag för just nu orkar jag er, men aldrig haft så kul! Och tack alla för ert stöd.

Sen åkte vi hemåt, men först åt vi på restaurant där Baby bjöd på mat! Sen åkte vi hem och jag och Patrick somnade som två djur och vaknade när vi var i Halmstad.. sen åkte vi till Hylte igen när vi släppt av alla för att sova.. Och vi somnade som två stockar väl hemma!

Och idag soooooov vi och det var så skönt! Sen gjorde jag frukost på sängen och vi låg och babblade om allting och kollade gamla foton på Patrick.. GULLIGA!! Sen käka vi pizza och mös innan jag var tvungen att åka hem :(

Men detta har varit en av de mysigaste helgerna på länge! Tack baby och tack alla som följde med! <3


Jag och Patrick<3


Jag och Peter Jihde :D


För jag har bara regn hos mig

HEJ

Veckan har rusat iväg! Det är faktiskt ganska skönt :-) Jag har jobbat och haft lite annat smått och gott för mig. Igår var jag på jobbet och fick jättebra jobb-tider i Maj, så Juni kommer bli en fett bra månad.. Fick även deklarationen på posten och blev positivt överraskad över vad jag ska få tillbaka på skatten! Yeah

Vad ska ni hitta på i helgen då? Själv ska jag spendera helgen med min Patrick :) Vi ska besöka Göteborg, äta god middag och bara mysa! <3 Det kommer bli en perfekt helg!
Jag längtar..

Nu ska jag och mamma laga kvällsmat. Tjarå era töntar




BABY

Hej hopp

Ej varit flitig med att uppdatera här inte, men vafan.. jag har ett liv utanför datorn!
Kan sammanfatta mina senaste dagar för er.. I torsdags så jobbade jag på donken därefter drog jag hem till andré där grabbarna, jag o katta grillade för att sedan sätta oss på Bulls-premiären! Jäkla kul kväll, men lite mycket av de goda.. I fredags blev det utgång igen.. men var så seg så blev tidig hemgång! I lördags åt jag påskmiddag hemma hos mamma, vilket var trevligt! Sen så träffade jag Madde som var hemkommen från sin långa resa! För underbart att hon är hemma.. sen gick vi ut på Bullen (igen).. Sen så blev kvällen inte riktigt som jag tänkt mig, men jag o Patrick åkte hem tillsammans, somnade klockan 8 på morgonen.. Så igår (söndag) rörde vi oss inte från sängen typ.. var utslagna.. kollade 4 filmer och mös hela dagen! Och idag vaknade jag upp hos Patrick.. trött, men det var dags att jobba.. så nu sitter jag här på jobbet! Helt okej.

En sammanfattning där ja.. Hoppas ni gillade den!
Puss

Patrick - Den absolut bästa som finns!


RSS 2.0