Ikväll kollar jag på...

ETTAN!!!!!!! Därför att det visas en dokumentär om Lars winnerbäck och hans turné i somras :D:D:D Min kväll är gjord! Tack Mattias för sms!

Btw, skoldagen har varit bra! Maten var inte god, men det var mina klasskamrater! SPSP06<3



Winnerbäck i somras!

Middag + lugn fredag 9/1

Hejsan hoppsan

Idag är det fredag, vilket känns! Jag är dö-trött efter skolan, men samtidigt är det skönt att ha kommit igång igen! Få in de gamla vanliga rutinerna så man slipper sova bort dagarna och gå upp alldeles för sent..

Skoldagen var helt ok, förutom den skräckinjagande tanten vi ska ha i affärsjuridik.. hon körde på som stenskott mot oss, vilket var ganska förvånande för att vara första lektionen med affärsjuridik.. please! Så jag var väl hemma strax efter fyra och då kände jag att tröttheten började smyga sig på mig, men jag piggnade kvickt till igen! Nu ikväll så har vi käkat middag tillsammans med pappas tjej och hennes dotter och kille! Ganska lagom med tanke på att jag varit seg hela kvällen och att jag + gänget ska ut imorgon! Gäller att ha några krafter i bagaget..

Nä nu ska jag sova, hörs i helgen beroende på vad som händer, eller inte händer! CIAO! <3


DAGS ATT BÖRJA SKRIVA I BLOGGEN 7/1-09

Hej hopp

Idag är det onsdag, fast jag tycker att det känns som att det är måndag.. Men det var väldigt längesedan jag skrev så jag tänkte göra en lång sammanfattning kort!
Dagen innan julafton så hade jag en del att stå i! jag skulle packa, städa, fixa de sista julklapparna och äta lunch/brunch! Jag hann med allt och det kändes fint. Senare på eftermiddagen så begav jag mig till Växjö till min bror och hans familj för att fira jul, vilket blev jätte trevligt! God mat, Trevligt sällskap och fina julklappar! Allt man kan önska sig en julafton..

I växjö tog vi det mest lugnt och var ute med Linn och kollade på film och hade oss! Mysigt och relaxande. Måndagen efter jul så åkte jag, pappa och min syster hem till lilla halmstad och jag började ordna inför nyår! Och nyår kom till att bli en succé! Jag tillbringade den med gänget + Perkmar och lite senare Johan och hans vänner!
Jag hade en underbar nyår och den slutade ännu bättre! Dagen efter var jag alldeles för trött så jag sov bort hela dagen och resten av dagarna umgicks jag med vänner och relaxade nu inför skolan som för övrigt börjar imorgon!!

Och i förrgår (alltså i måndags) drog jag till underbar efter några om och men! Jag hade faktiskt kul! Nyktert och bra hade jag det och dansade många danser med några tjejer från klassen! Det tog ju ett tag att åka hem om jag säger så, men efter några om och med åkte jag och johan hem och sov! Dock var jag väldigt trött igår med så jag vilade mest hela dagen och kollade på playa del sol.. helt sjuk serie XD
Nu så ska jag hänga tvätt och sen äta! Jag ska passa på att relaxa stenhårt ikväll för det blir upp klockan 6 imorgon bitti för att återgå till plugget efter ett mycket intressant och kul lov!

P.s En utav de bästa händelserna med lovet är att jag har blivit faster igen till en jätte söt liten tjej som ska heta Liv! :)

RSS 2.0