Uppe med tuppen!

Hej, idag är det 23 Maj och min älskade mamma fyller år :) GRATTIS GRATTIS! <3 Och igår fyllde min älskade syster år, GRATTIS GRATTIS!<3


Jag har inte uppdaterat på länge eftersom jag har haft mycket att göra.. men nu blir det en kort uppdatering!
- I onsdags var det studentfest och jag hade skitkul :D
- I torsdags döptes lilla Liv och det var superfint och mysigt!
- Igår pluggade jag och vilade mest.. vädret var ju tråkigt.. OCH min syster fyllde år :D
- Idag fyller min mamma år och sen ska vi på bröllop i Varberg! Det ska bli mycket trevligt. Jag får dock agera chaufför inatt men det gör inget!

Nähe, nu får jag sätta fart! Har en del att göra idag! KRAM

SNART TAR JAG STUDENTEN!


What a bad-taste!

Friday

Hejsan!

Idag är det fredag och det är skönt. Denna veckan har jag inte uppdaterat något alls för jag har inte orkat.. Jag har nämnligen varit på jobbkurser inför mitt jobb nu i sommar så jag har varit hemma efter åtta varenda kväll.. så jag har varit som en död fisk när jag kommit hem!

Men idag har jag haft sovmorgon väldigt länge och sovit ut! Det var mycket skönt. Och jag har även suttit och filat på mitt affärsjuridiks arbete som nästan är klart men än så länge är det lite kvar! Annars har jag tagit det lugnt och ikväll blir det nog utgång.. Jag är sugen! =)

Nu ska jag se vad kylskåpet/frysen har att erbjuda.. har inte ätit mer än frukost så jag vill ha maaaaaat nu!
KRAM PUSS OCH HEJ!

Hallå!

Idag har vi haftkonsert och det gick jätte bra :D:D Elias var ju sjukt duktig! hihihihi!!!
Nu äter jag gårdschips med creme fraiche smak och ska snart på dejt med Soran och parlamentet!

PUSS PÅ DENNA BILDEN!


Jag ser ut som ett ägg men skit samma! Soran ÄR söt!

3 days in sthlm!

HEJ!

Nu är vi hemma från sthlm! Eller vi, alltså klassen, kom hem inatt vid tolv ungefär! Gud va trötta vi var.. MEN SÅ JÄVLA KUL VI HAR HAFT!

Onsdagen spenderades på riksdagen och middag och chill på rummet! Helt utmattade somnadevi för att orka med morgondagens aktiviteter.. På torsdagen ble det tidig uppgång och en god frukost för att sedan gå till Gamla stan och få en guidad tur.. Det var helt okej men jag och många andra störde sig på guiden.. hon verkade vara flummig! Sen fick vi lunchtid och då satte vi oss på Waynes på drottninggatan och tog oss en macka och njöt av den för att sedan gå på Nationalmuséet och Arméemuset! Armeemuseet var klart roligast efter riksdagen då.. SEN fick vi tid att shoppa och jag hittade en randig tröja på Monki och ett Linne på Zara.. och det svarta linnet köpte jag även om jag blivit förolämpad av en stockholms brutta.. haha! Sen så åkte vi hem efter att kroppen sagt nej till mer shopping och väl hemma så åt vi mat på ett ställe och maten var god och sällskapet trevligt! På kvällen begav vi oss till Södermalm och satte oss på Ninas brorsas bar och tänkte ta en öl eller två.. nej nej! Hela stället BJÖD på drinkar, cider, shots osv tillslut så fick vi ångest och gav en stor dricks och gick.. men det var sjukt nice.. och efter att ha ¨fått höra att vi hade kommit in på spybar så var min kväll gjord!

Sista dage, alltså igår fredag så gick vi upp tidigt och shoppade lite i stan och gick på Hallwylska museet.. Det var helt okej men alla var både trötta och bakis så vi orkade knappt! Sen så satte vi oss ned och väntade på att Parlamentet inspelning skulle börja då vi skulle vara med på den! När vi väl var framme så kom en tjej fram och berättade hur allt skulle gå till och hur vi skulle bete oss! Och jag skrek av lycka när jag såg att "Tiffany" från hipp hipp var med och Soran "sötnos" var med! Programmet var hur kul som helst och det kommer på söndag 20.30!

Och sen vill jag skryta och säga att jag har kramat Soran Ismail och jag har BILDBEVIS som ni får se inom kort! Ja är kär! mamma mia va söt människa!

Till sist vill jag säga att jag har världens bästa klass och världens bsta vänner för jag har haft sjukt kul i Sthlm med er! <3



Jag gillar stockholm!

Måndag 4 Maj

Hejsan svejsan!

Idag är det måndag och en mycket kort skolvecka har tagit fart.. Vi har ynka två dagar skola för på onsdag åker vi klassen till Stockholm! Det ska bli sjukt kul och mysigt att spendera sista tiden med klassen i sthlm..

Aja.. nu sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja då det bara är redovisningar som gäller.. Jag, Lina och Bella ska redovis om sthlm city, vilket blir redovisning på 10 minuter.. ungefär! Sen återstår det säkert några andra grupper som ska redovisa.. =) Sen får vi gå hem och då ska jag skriva på min affärsjuridiks uppgift!

So long.. nu ska jag fixa till power-pointen! KRAM

All the single ladies

YOOO!

Idag är det lördag och jag är trött! Det tar på sina krafter att vara ute och dansa!
I förrgår var det ju som sagt Valborgsmässoafton och jag hade riktigt kul!!! Vi förfestade hemma hos Bella och lekte lekar och spelade go musik =) Sen blev det underbar och där hade jag kul! Det var många ute och många som man blev förvånad över att se! Men men, jag hade kul på dansgolvet! Tack för en toppenkväll <3

Igår var det fredag.. och den spenderade jag först och främst i mitt rum där jag och syrran fixade i ordning! Det blev snyggt tycker jag.. Sen så hämtade jag upp Lina och Bella och vi åkte och hyrde film och mös hela kvällen! Mysigt! Sen hämtade jag mamma och Lars som var på fest och därefter somnade jag gott för jag hade sån huvudvärk...

Ikväll ska jagh hämta farmor och Ingwor och vi ska senare grilla här hemma, så nu måste jag hoppa in i duschen och skynda mig!!! KRAM



Svenne banan

RSS 2.0