Happy hallooween

Idag är det allahelgona afton.. eller säger man ens så nu för tiden? Jaja.. det är halloween iallafall :)
Jag har inte blivit skrämd än så länge.. men men.. så fort mörkret kommer så hoppar säkert något kusligt fram..

Just nu sitter jag och dricker smoothie :) Lite sommarkänsla faktiskt! I princip det enda jag ätit idag.. Hade en natt fylld med huvudvärk och illamående.. Mådde inte så bra i förmiddags heller.. det kan nog mamma intyga! Men nu framåt eftermiddagen piggnade jag till! Och ikväll blir det underbar :D Det ska bli kul.. Jag hoppas på att det kommer lagom mkt folk denna gången och inte smockfullt plus lite till som förra gången, då det visserligen var premiär..

Nu ska jag duscha och sedan kolla lite kläder jag kan ha på mig ikväll !
Toodeloo!

Skräckhelgen är snart här

Halloween alltså! BUHUHUHUHUHU..
Skräckens högtid. Det är då man skall knacka på dörrar och fråga om bus eller godis.. jag gjorde det kanske max 1-2 ggr när jag var mindre.. men det är inte så roligt som det låter! Jag är en riktig fegis när det gäller skräck och kusligheter så jag hoppar nog det! HA!

Idag ska jag plugga med Nina.. vi ska försöka komma igång med vår risglob som vi skall redovisa i geografin :) Och ikväll ska jag övningsköra :D:D:D Senare ikväll blir det nog en lugn kväll! Kanske ska ut och gå en runda.. har blivit lite av en rutin nu på kvällarna vilket är riktigt skönt. Det går lite lättare att somna..

Men nu ska jag plocka lite här hemma! Hör senare. PUSS på er ♥♥♥


Underbar imorgon!
XO-XO

Nothing else mathers

HEJ PÅ ER

Idag är det onsdag och jag har pluggat en massa.. skönt! Jag vill bara bli klar med skiten! Igår så var jag hos sångpedagogen Hans och vi övade på sången som jag och Julia ska sjunga på konserten i november.. det gick bra.. fick några tips som jag ska försöka ta vara på! Och idag har vi kör så det blir nog att sjunga igenom den igen .. förhoppningsvis övar vi nog på några lucia sånger också :D:D då blir jag på gott humör !

Ett tips.. lyssna på Erik Hassle - Hurtful .. Den är grymt bra!
Nu ska jag ta ett bad för det är riktigt kyligt idag.. PUSS och take care now bye bye then!




Good luck chuck!

HEJ

Då vart det äntligen kväll och snart är det dags för en mysig film! Och det bästa är.. IMORGON BÖRJAR HÖSTLOVET! wohooooooo! :D:D Imorgon har jag några saker jag ska försöka att hinna med.. Jag ska försöka åka till körskolan och plugga lite teori.. jag ska skriva lite på samhällstentan.. jag ska försöka börja med religionstentan! En del saker, men jag ska nog hinna med allt! Jag är optimist.

Och jag längtar tills på fredag.... för då är det UNDERBAR! :D WEHO! Man kan klä ut sig om man vill, men jag har icke bestämt mig.. kanske blir några vampyrtänder!
Vilka ska till underbar? :)

Ha en fortsatt trevlig kväll kära vänner! PUSS ♥


En riktigt gammal bild, men den är fin :)

Hjärter dams sista sång

God eftermiddag!

Vad har ni för er? Jag ska alldeles strax ut och köra :) WIE! Det är himla kul tkr jag!
Idag har det varit riktigt höstväder.. det har regnat, blåst och varit grått hela dagen.. =(
Igårkväll så mös jag bara.. Var hemma hos Linut och kollade på sex and the city filmen och hade det trevligt! <3

Förresten.. jag har börjat räkna ner.. för snart är det min födelsedag och då fyller jag 18 :D:D:D:D:D:D:D:D:D


Jag och min syster!

Tut tut!

HEJSAN

Nu har jag precis varit ute och kört bil :) Gud va kul det är! Jag vill ta körkort nu! Ska till körskolan nu på lovet och plugga lite teori hade jag tänkt nu när jag får lite tid över! Ska passa på att köra mycket nästa vecka! WEIE

Idag har jag inte en susning om vad som händer.. Jag får helt enkelt se vad dagen erbjuder! =)
Ha en fin dag! PUSS ♥


Good evening!

HEJSAN HOPPSAN!

Jag är verkligen ap kass på att uppdatera min blogg, men jag har helt enkelt inte tid för skolan, övningskörningen och mer därtill tar upp himla mycket tid så det är svårt att hinna med! Men men jag tänkte iallafall göra en sammanfattning av min helg!

I fredags så var jag hemma hela kvällen och tog det lugnt tillsammans med pappa! Det var mysigt! På lördagen var det middag hemma hos Sabine som stod på schemat och det var jag, Mattias, Sandy, Karlsson på taket, Waern, Sebbe, Robin, Daniel och Linett som åt mycket god tacos! Under kvällen kördes lekar som "jag har aldrig" och diverse kortspel vilket var mycket festligt! Senare so åkte jag, Mattias, Waern, Robin, Daniel och Sebbe in till stan och kvällen slutade på Valentine! I stan träffade vi bland annat söta Nina och hennes trevliga pojkvän Nicklas och Josefin och Nathalie! Inne på valentine hade vi kul även om jag fick en del dricka PÅ mig haha! ;) Men jag hade världens bästa lördag och den hade nog inte kunnat bli mycket bättre.. eller jo kanske men det kan jag ta upp längre fram! Nåja, igår, alltså i söndags.. då var jag bara hemma och sov! Hade inget bättre för mig haha..

Idag är det måndag och då var det skolan som stod på schemat.. idag hade vi älgjakt och det var riktigt roligt :D HEJA SPSP06<3
Nu ikväll har jag pluggat lite på samhällen och skrivit min frågeställning och inledning! Jo jag har även kört en runda med dubbel kommando bilen! HA! Det är så kul att köra!

TELEVISIONSDAGS! <3<3


:)

Tjallallabomber

HEJ HOPP

idag är det fredag och det är helg!
Har precis käkat och kollat på vem vet mest med pappa! Ikväll blir det en hemmakväll.. ska nog kolla på doobeedoo och lägga mig tidigt för har varit super trött hela denna veckan!

Nu ska jag dricka kaffe och ordna upp lite saker!
Auf viedersehen!
PUSS♥

The candyshop

I'll take you to the candy shop, I left you with the lollipops!

HEJ

idag har dagen varit bra och ändå har jag bara pluggat i princip.. Jag har pluggat geografi sen jag kom hem från skolan och jag tror det sitter bra nu! Har förhört mig själv 3 ggr nu och den sista gången satt det som en smäck och ikväll ska jag be pappa förhöra mig en sista gång sen så får jag sova på det inatt och se om det sitter kvar! :D Nåja, jag har inte mycket krafter kvar nu, men för att återhämta mig lite ska jag nu kolla på ett avsnitt av vänner!

Och ett mega stort grattis till min kära grävling a.ka Bella! :D Du är bäst raring!
PUSS på er! ♥

(jag vill ha lördag nu)

Måndag

HEJ

Då vart det måndag igen och nu är det en ny vecka och nya tag! Denna vecka består av mestadels plugg så det blir till att käka nyttiga måltider som gör så att man orkar med allt pluggande. Tycker dock det är lite surt att det inte blir någon studentfest för min del imorgon.. men men! Ytterligare ett tillfälle att slå ihjäl lite pluggtid! Men jag hoppas iallafall att både Bella, Erik, Nina, Perkis och alla andra i min klass får en underbar kväll :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter ska jag fortsätta att plugga rättskunskap bland annat! HEJDÅ


Kolla vilken liten plutt han var i somras!

Plugg plugg och plugg..

HEJ

Idag är det onsdag och det har varit en tråkig dag.. Iallafall vädret har varit tråkigt.. Dagen i sig har väl varit helt okej! Började med tyska där jag och Erik blev intervjuade av hallandsposten! De frågade oss om varför vi valt att läsa språk och om vi gjorde det bara på grund av meritpoängen och sånt där.. Det var rätt kul! Så håll utkik i tidningen denna vecka eller i början på nästa vecka!
Sen hade vi svenska och där gick vi mest igenom viktiga saker inför uppsats skrivandet..Därefter lunch och sen hade vi läxförhör i Samhällskunskapen.. Jag tror det gick helt okej, men nu i efterhand kom jag på några saker som jag kunde nämnt.. men men Man är alltid efterklok!
Och i eftermiddags var det som vanligt kör och det var mysigt.. Fast inte lika mysigt när vi skulle hem igen då det spöregnade! Väl hemma så var det dags för plugg igen och nu sitter jag här och har pluggat klart! Jag känner mig säker på frågorna nu och jag håller tummarna för att det går bra på seminariet imorgon!
Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla Top Model finalen! GO ANIA! :D

Puss och hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll :) - ♥


SPSP06 - :D

RSS 2.0