28 Maj - Konsert

Om en stund ska vi ha konsert i snöstorp kyrka och jag är nervös !

WISH ME GOOD LUCK! =)

25 Maj

Wzuup
Just chilling
Aye

Helgen har varit mysig! Linn och mattias har varit här och uppvaktat vår mamma. Mycket uppskattat! Kollade på eurovision songcontest igår med Lina, Stoffe, Grafton och stoffes familj! Det var trevligt men i slutet blev jag och Lina så trötta så vi fick ett spel och ville hem fort som tusan! Haha

Idag har jag mest gosat med Linn och jag har även varit ute och sprungit 5 Km, vilket var varmt men skönt! Uppfriskande kan man säga. Jag har även pluggat inför morgondagens seminarie angående trafficking bl.a. Jag har även pluggat matte för jag ska ha matteprov på tisdag, det suger för övrigt men det är nödvändigt!
Alltså denna helgen har varit helt perfekt, eller nästan. Lugn och mysig!

image120

image121
SOMMAR?

äppel päppel pirum parum

image119

23 Maj - Varm och trevlig dag!

Grattis på födelsedagen kära mamma! Hoppas du blev glad för presenterna i morse och min och Lars sköna stämma! Hoppas din dag blir lyckad för det är du värd, Jag älskar dig! GRATTIS!

Idag så var jag egentligen ledig ifrån skolan men jag åkte dit med Lina för att skriva klart resolutionen om Millenniemålen för vi åker till Rostock nästa vecka och leker FN rollspel.. Jag är riktigt jävla taggad, fast lite nervös för allting kommer att hållas igång på engelska, men det ska vi klara av! Jag ska dessutom läsa inledningstalet på engelska men det ska bara bli kul..

Efter pluggandet så åkte jag och Lina in till stan en sväng och njöt av vädret med en kopp kaffe och glass =) MYSIGT gumman! Ikväll så ska vi alltså fira mammsen med god mat och dryck och med trevligt sällskap! För kära lilla mamma, det kommer en överraskning snart!

Nu ska jag göra mig i ordning. Skriver mer ikväll.. PUSS!

P.s Jag längtar till göteborg .. <3


image118
(gammal bild där jag hade tandställning, men den är ändå somrig)

22 Maj - Det löser sig!

Grattis syster på födelsedagen! Det var sannerligen ett rent nöje att prata med dig, och jag saknar dig jätte mycket! Men snart ses vi, antingen i Barcelona eller på Menorca!?

Idag har jag pluggat matte och köpt present till min mor som fyller år imorgon. Oh det är så många födelsegrisar denna månaden så jag får ju nästan krupp.. men det är trevligt med sånna tillställningar!!

Nu ska jag städa och sen ska jag duscha! PUSS

image117
Jag älskar dig!

21 Maj - Det bor en geisha i mig

Geisha choklad är mumsigt. Käkade det innan när jag pluggade matte.. Det hjälpte lite!
Men idag har jag och Helene skrivit klart de inledande raderna på resolutionen och den ser grym ut =) Bra jobbat.

Nu sitter jag här och är trött och mår lite illa.. Men beundrar den lilla kise misen som jag förmodligen ska skaffa!


Om jag får honom ska han heta Tim!

20 Maj - ridning

Idag är det tisdag och jag och hela spsp06 ska iväg och rida på gymnpalektionen. HAHA jag undrar hur det kommer att gå! =)

19 Maj - en multidag

Idag är det den 19 Maj.. Det är mormors födelsedag och jag saknar henne enormt<3<3

Idag har jag haft en lektion, nämnligen samhäll. Där diskuterade vi bland annat trafficking eller människohandel som det också kallas.. Ett tungt ämne men intressant! Vi började kolla på en film som heter Lilja 4-ever och den har jag sett innan och den är hemsk men ruggigt bra.
Efter det så letade jag och Helene fram fakta till vår resolution om Kanada och millenniemålen. Det gick bra och vi ska börja skriva på den imorgon! BRA JOBBAT!

När jag kom hem så pluggade jag lite matte och skrev lite på mitt retorik tal och kollade igenom vår fakta om kanada. Känns bra att få gjort nånting vettigt. Resterade tid av dagen har jag bara latat mig.
Jag hade så tråkigt att jag tog lite bilder och trodde jag var modell HAHA! Töntigt, jag vet men men! Det var kul i stundens hetta.

Några smakprov :


såhär ska man se ut
enligt catwalken i sommar


men jag väljer nog
ett par shorts och
ett snyggt linne och
en söt kofta till!


18 Maj - sammanfattning av helgen

Fredag: Vi hade klassens dag och det var riktigt trevligt! Vi spelade brännboll i sanden (puh vad jobbigt) och sen grillade vi korv och marshmellows (eller hur det nu stavas). MYSIGT! Synd bara att det var några skolkisar som inte dök upp, men jag är inte förvånad! Men dem som var där ger jag en stor applåd till och säger tack för en trevlig dag.
Här följer några bilder från mentorsdagen :
     

På kvällen grillade jag, Lina och Jenny hemma hos Pauline och det var supermysigt och chill. Jag kände att jag inte riktigt orkade göra något med tanke på att vi skulle åka till GBG dagen efter.

Lördag: Tidig uppgång och frukost sen begav vi oss mot bussen som skulle ta oss till Göteborg. Den staden är hel nice. Väl framme så bestämde vi oss (kören alltså) för att hitta en mötesplats och när vi gjort det så enligt Göran var det Hopp och lek som gällde. Vi cirkulerade i några affärer och jag köpte en ursöt klänning från Rut m.fl och den ska jag ha på antingen avslutningen eller Stoffes student. Köpte även ett armband från h&m som är turkost och guldigt som passar bra till klänningen! Nöjd med mina inköp som kostade drygt 300 tillsammans!
Efter det så träffade jag Emil och som han sa: jag har aldrig sett en sådan glad min när någon hejjade på mig, blev jag glad att höra! =) Det var verkligen urtrevligt och mysigt att äntligen träffa Emil eftersom det aldrig blivit av, men vem vet.. vi ses kanske redan nästa helg!! <3 När vi hade setts ett tag blev det dags för att käka middag på The golden dase och det var god mat där.. Men till kvällens höjdpunkt. Vi var på Göteborgsoperan och såg Sweeney Todd. GRYMT bra och jag fick nog 700 rysningar under den kvällen. En mycket trevlig dag i Gbg.
På kvällen sov jag sen hos JennyPenny och det var mysigt gumman, <3<3

Söndag: Jag vaknade upp hos Jenny och vi käkade frulle och gick sedan en promenad.. Jag blev därefter tvungen att åka hem och plugga och det gick bra. Sen har jag och Lina spelat Tennis en stund och det var kul kul <3
Nu ska jag nog kolla på film för jag är så seg..

Puss på er och lev väl - Carpe diem

Bilder på klänningen och armbandet :

17 Maj - Göteborg

Wopido - idag åker vi till göteborg! Va kul det ska bli för det var längesen jag var där.. Vi ska först få lite fri tid till att shoppa, därefter ska vi käka middag på nåt fancy ställe och till sist blir det musikal =) ÅH jag längtar! Och här emellan ska jag få in att träffa Emil! Vi får ta en snabbis fika och sen får han gå med och shoppa.. haha!

Jason Mraz - I'm yours (världens bästa låt)
Nu måste jag göra mig i ordning - shit vad ska jag ha på mig ?? PANIK

PUSS och ha en trevlig dag, för det tänker jag!

16 Maj - Mentorsdagen!

Idag har vi mentorsdag/klassdag! Vi skall hålla till på tylösand och spela brännboll,fotboll och annat kul! I slutet av dagen ska vi grilla.. korv! Jag är inte så jävla förtjust i det men det får gå. Vi får frukt också så man får hålla upp tummen!

Ikväll ska vi grilla hemma hos Pauline och imorgon åker vi till Göteborg =)! WOPIDO
Skriver mer sen och kanske kommer nån bild från vår klassdag..

PUSS och hoppas att er dag blir kanon!

14 Maj - Pluggis dag

Release me - Oh laura
Respect - Aretha Franklin


Idag var det segt att gå upp för jag somnade sent för jag var bombsäker på att nån försökte bryta sig in! Jag är extremt mörkrädd och inte inte minst spökrädd! HA.
Nåja, hade svenska redovisning idag om Dostojevskij och Raskolnikov och det gick väl bra, dock kunde jag inte riktigt uttala deras namn på ett elegant sätt men men!
Därefter hade vi samhällskunskap och vi fortsatte att prata om våra barn i världen.. Vi fick en uppgift att fokusera på ett specifikt område och berätta inför klassen elelr mindre små grupper!
På historian var det bara redovisningar som gällde.. Lite segt för jag hade så jävla ont i huvudet!

När jag kom hem så började jag skriva på samhällstentan och gjorde klart fråga 1/2 vilket känns as skönt! Jag ska göra klart fråga 2 ikväll så jag bara kan lämna in det och få det ur vägen.. Sen ska jag nog plugga lite matte.

Nu ska jag cykla och lämna en telefon.. sen ska jag till kören =)
PUSS

Shaaboooyaaa

shaboooya shashashabooyaaaa role call!

okej, det var väl roligt!

13 Maj - Ännu en solig dag!

Jag är fruktansvärt skoltrött! Blir visserligen ypperligt glad av detta vädret, men skolan tynger ner en.. Men det är bara att börja beta av!
Det jag ska ha klart innan jag kan ta sommarlov och säga adjö är:
Göra klart samhällstentan om människan och miljön! (siktar på ett klart arbete denna veckan)
Plugga matte !!
Börja att skriva lite på resolutionen om Canada (har lite smått panik!)
Sy om en klänning som jag ska ha på skolavslutningen och kristofers student

Lite att göra om man säger så, men det ska gå. Behöver nån som motiverar och sporrar mig =)
Nu ikväll blir det fotboll med gänget , jag gillar fotboll!

Ser även framemot fredag och lördag. PÅ fredag blir det grillkväll hos Pauline och på lördag åker vi till GBG =) Då ska vi shoppa och jag ska träffa Emil ! =)=)=)=)=)

PUSS på allt!


9 Maj - jag är kär.. i vädret

Hej hopp i galoppen!

Tog en liten paus ifrån solen, men ack va skönt det är.. =) Solen värmer och strålar och allting är bara så underbart.. nu fattas bara sommarlov och lite till. Har varit ute sen ett kanske och bara kickat fotboll konstant typ, så nu orkar inte mina ben mer.. Kanske tyder på otränade ben men vafasen ..

Ikväll ska jag nog bara vara hemma med Mamma och Lars och grilla! Skönt.
Nej nu väntar solen på mig

CIAO AMIGO

image104
(bild tagen av mig idag)

8 Maj - idag slappnar jag av (lite)

Dagen som började med magont slutar med glädje och glass!

Idag hade vi nationellt prov i matte B.. Det gick helt okej men var även en hel del som var helt sjukt konstigt! Den "stora" uppgiften var väl typ att säga hejdå till.. men jag provade mig fram så vi får väl se! Verkade som om det gick bra för i stort sett hela spsp06 klanen.. GÖTT.

Dagen var seg därefter.. vi stekte ute i solen och käkade glass. sen hade vi historia redovisning om folkhemstanken och Uffe verkade nöjd.. =) Sen hade vi retorik.. och det var vekrligen laaaaaamt. Fick huvudvärk av att vara där inne..

Men väl hemma som jag är nu så chillar jag mest för min huvudvärk är sjukt irriterande.. det bankar!
Ikväll ska vi nog spela fotboll, jag och gänget, eller spela tennis!

PUSS på värme och sol och även för att SPSP06 är bäst!
image103
Här bjuder jag på en sommarbild från i år =)


6 Maj - Pluggis

Hejhopp. Idag är det tisdag och det har varit en låååång dag känns det som.

Vi började med retorik och hade betygsprat.. blev lite besviken eftersom Li anser att jag är en teaterapa och ligger på VG+.. kärring. Jag vill ha MVG annars blir jag inte nöjd! Därefter hade vi idrottsprov och jag tror det gick bra.. kändes så iallafall.. sen käkade vi mat och den smakade väl varken bu eller bä.. Sen hade vi matte.. och jag passade på att fråga emma det viktigaste inför NP på torsdag!

Sen hade vi en lååååång håla innan Psykologin för vår musiklärare Bernt var sjuk.. men på psykologin fick vi tillbaka vårt arbete om könsroller och jag, lina och bella fick grymt betyg! FYFAN va gött!

När jag kom hem så käkade jag mellis och pluggade matte och det har jag typ gjort fram tills nu.. har även hunnit plugga historia inför vår redovisning imorgon.. Hoppas den går bra!

Nu ska jag duscha. PUSS* (det är snart helg och då ska vi grilla och chilla)

image102

4 Maj - SOL SOL SOL

Hej hopp Söndag.. Idag är det underbart väder och jag har legat ute i solen och solat och spelat lite fotboll och varit ute på en promenad med Linus! =) Sköööönt.. Och jag säger bara "här kommer sommaren". Det är så fruktansvärt underbart att jag inte vet vad jag ska säga för ord. Jag är bara lycklig.. över vädret alltså =)

Igår satt jag,bella,lina hemma hos stoffe och spelade kort och drack elefant öl. HAH men det var gott! Lite för starkt för min smak kanske men ner gick det! Mycket kallt när vi cyklade hem men väl hemma så kröp jag ner och kollade tv och chillade med en piggelin! ha!
Nu ska jag fortsätta städa sen hjälpa mamma med tvätten sen hoppa in i duschen för att sedan fika i stan eller nåt i den stilen!

HJÄLP. Imorgon har jag nationella prov i tyska! mamma hjälp..
uppdaterar läget ikväll, PUSS


image101
Detta ska vi göra i sommar - segla!

2 Maj - Sakta men säkert

Dagens mening är sakta men säkert. Sommaren är snart här =) Det känns bra..

Idag åkte Linn hem och det känns tomt. Hon är så go och rar, lilla hjärtat! Får ta och hälsa på henne lite oftare tror jag närmare bestämt! När hon hade åkt hem så la jag mig och vilade och sov en timme typ sen käkade jag lite och nu ikväll ska jag och Bella på bio! MYSIGT!

Och ikväll/inatt kommer Lina hem, jag saknar dig<3
nu måste jag dra. PUSS

image100

RSS 2.0